Nokia 9 και Nokia 8 Pro: Έρχονται νέες ναυαρχίδες μέσα στο 2018;

Nokia 9 και Nokia 8 Pro, Nokia 9 και Nokia 8 Pro: Έρχονται νέες ναυαρχίδες μέσα στο 2018;

Η δυναμική παρουσία της Nokia στο MWC 2018 με την ανακοίνωση 4 νέων συσκευών φαίνεται πως δε σταματά εδώ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η HMD Global θα λανσάρει δύο ακόμη top-tier smartphones, τα Nokia 9 και Nokia 8 Pro, πριν το τέλος του έτους.

Το Nokia 8 Sirocco μπορεί να έκλεψε τις εντυπώσεις από πλευράς Nokia ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι οι Φιλανδοί έχουν σκοπό να επαναπαυτούν σε αυτό. Αντιθέτως, απ’ ό,τι φαίνεται σκοπεύουν να συνεχίσουν να δουλεύουν επάνω σε flagship smartphones.

Τα Nokia 9 και Nokia 8 Pro φημολογείται ότι θα είναι εξοπλισμένα με Snapdragon 845 SoC και ότι θα διακρίνονται για τις φωτογραφικές τους λειτουργίες. Ειδικά, το Nokia 9 θα αποτελεί την πιο ισχυρή ναυαρχίδα της HMD Global με 5.7 ιντσών οθόνη, in-display fingerprint sensor, κορυφαίες λειτουργίες στην κάμερα και σύστημα Penta-Lens.

Nokia 9 και Nokia 8 Pro, Nokia 9 και Nokia 8 Pro: Έρχονται νέες ναυαρχίδες μέσα στο 2018;

Σύμφωνα με την πηγή το Nokia 9 θα ανήκει στα top-tier smartphones από το υψηλότερο ράφι με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τιμή του.

Από την άλλη, το Nokia 8 Pro με 5.5 ιντσών οθόνη θα είναι λογικά η πιο οικονομική επιλογή. Δεν αποκλείεται ωστόσο να το δούμε και αυτό με το νέο πρωτοποριακό σύστημα πολλαπλών φακών που θέλει να ενσωματώσει η εταιρεία στις συσκευές της.

Το πιο πιθανό είναι οι νέες ναυαρχίδες της HMD Global να ανακοινωθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη οπότε μέχρι τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Blats

Δωσε πονο HMD!!!

Makis

Πριν 3 ημέρες παρέλαβα το Nokia 8 (όχι το Sirroco, το 2017). Ενθουσιασμένος προς το παρόν. Οκ, προτιμούσα τα windows αλλά και στο android βλέπω ότι δουλεύει πολύ καλά!
Ο χρόνος θα δείξει πλέον πως θα δουλέψει. Πάντως από αποδόσεις είναι φοβερό… σφαίρα σε όλα και δεν θερμαίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ!!

Σιμος

Αν κρίνω από το 8 της nokia που έχω και είναι ποιο γρήγορο από οποιαδήποτε ναυαρχίδα είχα ,έχει μέλλον η nokia..

Ironman mark 43

Η ΝΟΚΙΑ έχει βαριά παράδοση πίσω της , και ένα όνομα βαρύ να συνεχίσει στις κάμερες μετά τα 808, 1020, 950. Εάν κατορθώσει και φέρει μια τεχνολογία ανάλογη αυτή του pureview και ανάλογο led flash (xenon ; ), στο android , τότε θα έχει το τέλειο πακέτο. Ήδη με το ΝΟΚΙΑ ozo έχει ένα συν στον ηχο μετά το haac στα προηγούμενα κινητά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.