Nokia 9: Bezel-less με μεγαλύτερη οθόνη από το Nokia 8;

Nokia 9, Nokia 9: Bezel-less με μεγαλύτερη οθόνη από το Nokia 8;

Για αρκετό καιρό πριν από την ανακοίνωση του Nokia 8 υπήρχε μια σύγχυση στις διαρροές για το αν η ναυαρχίδα θα ονομαστεί Nokia 8 ή Nokia 9. Τελικά, εδώ και λίγα 24ωρα ανακοινώθηκε το Nokia 8, αλλά δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει και το Nokia 9.

Κατά τη διάρκεια της επίσημης ανακοίνωσης, στελέχη της HMD Global φαίνεται να έδωσαν κάποια hints για ένα smartphone με μεγαλύτερη οθόνη από το Nokia 8, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη. Ο στόχος είναι να “καλυφθούν οι ανάγκες όλων των χρηστών”.

Αν και δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, υποθέτουμε ότι είναι smartphone επιπέδου ναυαρχίδας, μιας και ήδη υπάρχει στην κατηγορία της μεγάλης οθόνης το 5.5 ιντσών Nokia 6 (εκτός αν θέλει ένα μεσαίας κατηγορίας μοντέλο γύρω στις 6 ίντσες).

Το μη ανακοινωμένο smartphone, που είναι πολύ πιθανό να ονομαστεί Nokia 9, έχει διαρρεύσει στα παραπάνω σκίτσα στο παρελθόν. Από άποψη design η Nokia ίσως ακολουθήσει τη bezel-less γραμμή που είδαμε να υιοθετείται φέτος, αλλά όχι στο Nokia 8

Προς το παρόν δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο, αλλά λέγεται ότι θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 6 ή 8GB, ενσωματωμένη μνήμη 128GB, πιστοποίηση IP68 και την ίδια dual camera του Nokia 8. Η τιμή του Nokia 8 είναι στα 599 ευρώ, ενώ του Nokia 9 αναμένεται στα 749 ευρώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
9gag

ας εχει και μια amoled και θα γινει κυριολεκτικα αναρπαστο!

JohnWave

9gag, στο μυαλό μου είσαι 🙂 To καλό για εμάς είναι ότι αυτό που θέλουμε συμβαδίζει με αυτό που θέλει ο περισσότερος κόσμος οπότε πιθανόν στο μέλλον πέρα από το bezeless design να υιοθετηθεί και η amoled οθόνη από πολλές εταιρίες. Προσωπικά ήθελα όχι πλαστικές συσκευές, έγινε. Ήθελα λεπτές συσκευές, έγινε. Ήθελα bezeless συσκευές, έγινε. Ήθελα οι εταιρίες να επικεντρωθούν στην κάμερα, έγινε. Θέλω amoled οθόνες σε όλες τις ναυαρχίδες…μακάρι να γίνει και αυτό. 🙂

Antonis

Την διάρκεια της μπαταρίας έχεις ξεχάσει…

manosz

Είναι λέει υπό ανάπτυξη και γράφετε ότι θα κάνει 750€… ότι να ναι..

9gag

@JohnWave +1

για μενα το Nokia 8 απο specs τα εχει ολα. πραγματικα. μας τα χαλαει στην οθονη και στο ασχημο design. αυτα τα 2 πραγματακια να διορθωσουν στο 9 και ειμαστε κομπλε.
παντα γουσταρα την Νokia ακομη και επι εποχης Microsoft.

πιστευω πως μπορει να πετυχει…και αν οχι με αυτη την φουρνια συσκευων (που σιγουρα κανει την αναγνωριστικη της…) σιγουρα με την επομενη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.