Nokia 9: Διαρροή όλων των χαρακτηριστικών με τριπλή ZEISS κάμερα 41MP;

τριπλή ZEISS κάμερα, Nokia 9: Διαρροή όλων των χαρακτηριστικών με τριπλή ZEISS κάμερα 41MP;

Είναι προφανές ότι η HMD Global ετοιμάζει αθόρυβα τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής ναυαρχίδα της για το 2018. Με αφορμή το γεγονός αυτό μία νέα διαρροή αποκαλύπτει όλα σχεδόν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nokia 9 μεταξύ των οποίων και τριπλή ZEISS κάμερα ανάλυσης 41MP.

Σύμφωνα λοιπόν με πηγή από την Κίνα το Nokia 9 ενσωματώνει 6.1 ιντσών QHD AMOLED οθόνη 18:9 και πίσω όψη από κεραμικό υλικό με φινίρισμα χρυσού 18 καρατίων. Στο πίσω μέρος στο κέντρο της συσκευής φιλοξενείται και η τριπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη. Το φωτογραφικό σύστημα της φινλαδικής ναυαρχίδας απαρτίζουν μία κύρια 41MP κάμερα με f/1.2-f2.5, μία telephoto 20MP κάμερα με f/2.5 και μία 9.7MP μονόχρωμη κάμερα.

Τα οπτικά μέρη της κάμερας του Nokia 9 υπογράφει ο οίκος ZEISS. Η τριπλή κάμερα θα είναι εξοπλισμένη με Xenon και LED flash, optical image stabilization, 4x οπτικό zoom και θα υποστηρίζει τη λειτουργία Bothie που έχουμε συναντήσει και στα προηγούμενα μοντέλα Nokia. Η πρόσθια κάμερα θα έχει ανάλυση 21 megapixel.

τριπλή ZEISS κάμερα, Nokia 9: Διαρροή όλων των χαρακτηριστικών με τριπλή ZEISS κάμερα 41MP;

H νέα Android One συσκευή των Φινλανδών θα τροφοδοτείται από Snapdragon 845 SoC με 8GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 256GB και θα υποστηρίζει λειτουργία ταχείας φόρτισης. Επίσης, σύμφωνα πάντα με το ανεπίσημο specs sheet θα φέρει πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε υγρασία, σκόνη και πτώσεις.

Εν ολίγοις, αν η εταιρεία θέλει να επιστρέψει για τα καλά στα hi-end smartphones από το πάνω ράφι, το Nokia 9 με όλα τα παραπάνω και τριπλή ZEISS κάμερα θα είναι μία πολύ καλή αρχή.

τριπλή ZEISS κάμερα, Nokia 9: Διαρροή όλων των χαρακτηριστικών με τριπλή ZEISS κάμερα 41MP;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ωχ το 666!!! τι μεγαθήριο!

Steve

Η Νοκια με καλές και σωστές κινήσεις θα ξαναπιάσει κορυφή στα τηλέφωνα Βγάζει εξαιρετικά μοντέλα με απίστευτες δυνατότητες και ωραια οθονη πιστευω σε μια πενταετία θα ειναι τοπ μαζι με χιαομι

JohnWave

Nαι το ομολόγω : Μόλις μου έτρεξαν σάλια!

NikosAr

1200+€ ?
Άντε καλή κονόμα …

vasilis

μια συσκευη,που “ακουστικα’ και φαινομενικα,τα χει ολα,μενει να δουμε αν λειτουργουν ολα οπως πρεπει και τοτε ,μεσα απο ενα τοσο ηχηρο ονομα,τουλαχιστον για εμας τους παλαιοτερους,οπου τα nokia ηταν κορυφη,νομιζω θα χουμε ισως το καλυτερο smartphone…αναμενουμε λοιπον

Billy K.

Τούμπανο τούμπανο το κινητό.Ελπιζω να έχει καλή τιμή.

Makis

Από τη στιγμή που Scirocco έχει 800 ευρώ, το συγκεκριμένο θα πατήσει το χιλιάρικο…

Stelios

Και πέρασε και η πρωταπριλιά

Andreas

τέλειο θα το αγοράσω του χρόνου που θα έχει γίνει λιγο πιο φθηνό…

Flagship killer

Το κινητό φάντασμα…

vladimiros

Μπραβο στην Νοκια αν καταφερει και βαλει οσα specs λεει το αρθρο,δηλαδη 4x οπτικό zoom,41MP κάμερα με f/1.2 – f/2.5, 8ραμ, QHD AMOLED, κεραμικό υλικό,και φλας Xenon..οποτε καταλαβαινετε για τι εργαλιο μιλαμε,ειδικα αν εχει και Xenon πραγματικα θα κοντραρει φωτογραφικες μηχανες οχι μονο την ημερα αλλα και το βραδυ..
Και παλι μπραβο στην Νοκια που προσπαθει να ξανα σηκωθει εγω δεν ειμαι απο αυτους που λενε αντε να κλεισει να τελειωνουμε..ΟΧΙ αυτο μονο το λενε ατομα που θελουν να προκαλεσουν για να περασει η ωρα τους..να μην λεω ονοματα..
Με το Scirocco η εταιρια εκανα ενα βημα αλλα νομιζω ακομα χρειαζεται και αλλες βελτιωσεις επισης και η τιμη σε νορμαλ πλαισια πρεπει να ειναι μην φτασει 1000ρικο..

9gag

στα specs τα εχει πραγματικα ΟΛΑ! ΜΑ ΟΛΑ! επομενως και 1000 να ζηταει καλα κανει (οχι πως ειναι φυσιολογικες τιμες αλλα λεμε τωρα)
εδω ζητανε 1000 ευρω αλλες εταιρειες που δεν τα εχουν ολα..αυτο μας πειραξε?

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

μακαρι να βγει συντομα να γινει το νεο LG G2 στο σκρουτζ! θυμαστε πανικο και κριτικες αναλογες του τοτε galaxy s4 !!!

Bob

Παιδιά διορθώστε τα χαρακτηριστικά της καμερας!!!!

1.”κύρια 41MP κάμερα με f/1.2-f2.5”, το σωστό είναι f/1.5-f2.4
2.”μία telephoto 20MP κάμερα με f/2.5”, το σωστό είναι f2.4

Blats

Πραγματικά δεν ήθελα να τελειώσω το διάβασμα του άρθρου!!!

giorgosgek

κοντρα p20 pro με nokia 9

Nikiforos

Δυστυχώς δεν είναι μόνο τα specs αλλά και το σωστό support απ το software. P20 pro πχ που ναι έχει τρελή κάμερα αλλά χωρίς 4k 60fps – 4k stabilization – 16:9 σε πολύ χαμηλή ανάλυση μόνο δείχνει να μην είναι πλήρης έναντι του ανταγωνισμού στο συγκεκριμένο budget group. Επίσης ένα θέμα είναι και το Android one μιας και θα πρέπει να γίνει πολύ καλή δουλειά στο τμήμα της κάμερας για την αξιοποίηση της και όχι ένα γυμνό app με τα βασικά.

Assos

Όλα έχουν να κάνουν με την τιμή, αυτό φάνηκε και με το μήλο, δε πήγε τόσο όσο
Περίμεναν, παρόλο που ήταν ένα από τα καλύτερα που βγήκαν.. Ο κόσμος
δεν θα δώσει τόσα ακόμα και σε χώρες χωρίς οικονομικά προβλήματα..
Αν είναι λίγο έξυπνη η Νόκια θα βάλει τη τιμή που πρέπει.. Είναι η ευκαιρία της αν όντως βγει καλό να εκτοξευτεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.