Nokia 9: Στο GFXBench με Android Oreo

Nokia 9 android oreo, Nokia 9: Στο GFXBench με Android Oreo

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το Nokia 9 να διαρρέει σε διάφορα benchmarks, τα οποία όμως μεταξύ άλλων έχουν δείξει ότι τρέχει Android 7.1.1 Nougat OS. Αυτή τη φορά το κινητό εμφανίστηκε στο GFXBench, αλλά με την ολοκαίνουρια έκδοση του Android Oreo.

Το Nokia 9 αναμένεται να είναι μοντέλο σε επίπεδο ναυαρχίδας και μιας και η Google έχει δώσει ήδη το Android Oreo στους κατασκευαστές, είναι λογικό να γίνονται οι δοκιμές με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nokia 9, οι πληροφορίες έχουν μιλήσει για επεξεργαστή Snapdragon 835, με μνήμη RAM 6GB ή και 8GB. Ωστόσο το GFX δείχνει την έκδοση με μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB.

Nokia 9 android oreo, Nokia 9: Στο GFXBench με Android Oreo

Η κάμερα λέγεται ότι θα είναι ίδια με του Nokia 8, δηλαδή διπλή στην πλάτη 13 Megapixel και 13 Megapixel στην μπροστινή πλευρά. Κατά τα άλλα περιμένουμε σκάνερ ίριδας, πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη και τιμή που θα είναι στα 749 ευρώ. Βεβαίως, για όλα δεν έχουμε ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
blats

Εδω ειμαστε…….

manosz

Κ ποιά η διαφορά με το 8 τότε;

mech.al.

Αναμενουμε 18:9 oled οθονη, waterproof και daydream vr ready…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

Nokia 2.4: Με μεγάλη οθόνη και αυτονομία που ξεχωρίζει

Το Nokia 2.4 έρχεται να αποδείξει πως ένα smartphone της μεσαίας κατηγορίας τιμής, μπορεί να ξεχωρίζει για την οθόνη και την αυτονομία του.

Smartphones

Nokia 5.4: Κυκλοφορεί Ελλάδα με τιμή 219 ευρώ

Το Νokia 5.4 θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στις 18 Φεβρουαρίου 2021 στην έκδοση 4/64GB, σε χρώμα Polar Night και με τιμή 219 ευρώ.

Smartphones HMD Global Nokia Nokia Android Smartphones

Nokia C1 Plus: Το φθηνότερο Android 10 Go smartphone είναι 4G με 2.500mAh μπαταρία

Σήμερα, η HMD Global ανακοίνωσε μία νέα έκδοση του Nokia C1, η οποία ονομάζεται Nokia C1 Plus και υποστηρίζει σύνδεση σε 4G δίκτυα.

Reviews Android Android Smartphones featured

Nokia 8.3 5G review: Πράκτορας MI6

Αυτό είναι το smartphone που πρωταγωνιστεί στη 25η ταινία του James Bond και συγκεκριμένα στη νέα ταινία No Time To Die, είναι το Nokia 8.3 5G.