Nokia 9: Με in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων;

Nokia 9 in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων, Nokia 9: Με in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων;

Η Nokia έχει ήδη παρουσιάσει πέντε κινητές συσκευές, όλες στο MWC 2018. Ο Φινλανδός κατασκευαστής έχει επιστρέψει για τα καλά στην αγορά που κάποτε κυριαρχούσε και πλέον ετοιμάζεται για την ανακοίνωση του top-tier μοντέλου του για το 2018.

Μέχρι στιγμής, η καλύτερη πρόταση της Nokia είναι το 8 Siroco που ενσωματώνει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και “φρέσκο” bezel-less σχεδιασμό, όμως κάποια στοιχεία (πχ. η χρήση του Snapdragon 835) υποδεικνύουν πως άλλος θα είναι ο φετινός εκπρόσωπος. Το πολυαναμενόμενο μοντέλο είναι το Nokia 9 και πριν λίγα εικοσιτετράωρα αναδύθηκαν νέες πληροφορίες σχετικά με εκείνο. Συγκεκριμένα, αναφορές που μεταφέρει το Nokia Power User κάνουν λόγο για ύπαρξη ενσωματωμένου αισθητήρα αποτυπωμάτων πίσω από την οθόνη, η οποία θα έχει αναλογία 18:9. Με λίγα λόγια, η Nokia ετοιμάζεται να γίνει μόλις ο δεύτερος κατασκευαστής που υιοθετεί την συγκεκριμένη τεχνολογία.

Αν η νέα διαρροή ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τότε το Nokia 9 θα αφήσει ένα αρκετά φουτουριστικό “αποτύπωμα”, ενώ θα θέσει τον πήχη πολύ ψηλά για όλους τους ανταγωνιστές. Η Φινλανδική εταιρεία έχει ξεκινήσει ονειρικά το νέο έτος και ελπίζει να διατηρήσει την αισιοδοξία της μέχρι το τέλος του. Αν η πορεία των συσκευών της στην αγορά εξακολουθήσει να σημειώνει άνοδο, δεν αποκλείεται να δούμε ξανά την Nokia μαζί με τους κορυφαίους της κατηγορίας, δηλαδή εκεί που βρισκόταν κάποια χρόνια πριν. Αναμένουμε με ανυπομονησία την επίσημη ανακοίνωση του Nokia 9, της ναυαρχίδας του κατασκευαστή για το 2018.

Nokia 9 in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων, Nokia 9: Με in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
AntonisK

Δώσε πόνο!!!

NikosAr

Ναι ναι δρομολογεί της εξελίξεις ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.