Nokia 9 PureView: Πέρασε με επιτυχία τις δοκιμασίες του JerryRigEverything [βίντεο]

Το Nokia 9 PureView είναι το πρώτο smartphone της HDM Global, αλλά και παγκοσμίως, με 7 συνολικά κάμερας, 5 κύριες, 1 selfie και έναν ToF αισθητήρα. H συσκευή έπεσε στα χέρια του γνωστού JerryRigEverything, ο οποίος καταφέρνει πάντα να φτάσει τις συσκευές που εξετάζει στα όρια τους.

Ο JerryRigEverything ακολούθησε τη συνήθη διαδικασία, δοκίμασε την αντοχή του Nokia 9 PureView στις γρατζουνίες, το λύγισμα, τη φωτιά, και τα λοιπά.

Αρχικά, το smartphone είναι εξοπλισμένο με Gorilla Glass 5, το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο το προστάτευσε στο τεστ γδαρσίματος. Συγκεκριμένα, μέχρι το 6 της κλίμακας Mohs όλα ήταν καλά, και στο 7 άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους πιο βαθιές γρατζουνιές.

Στη συνέχεια, ο Zack Nelson υπέβαλε το Nokia 9 PureView στην κλασική δοκιμή θέρμανσης της οθόνης. Πήρε λοιπόν τον αναπτήρα του και ξεκίνησε να ζεσταίνει την οθόνη. Τα pixels άρχισαν να ασπρίζουν μετά από 30 δευτερόλεπτα και δεν επανήλθαν ποτέ στην ακριβή αρχική τους κατάσταση, κάτι σχετικά σύνηθες.

Σειρά είχε η δοκιμή λυγίσματος, στην οποία το μπρος και πίσω γυαλί άντεξαν. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της δοκιμής η πλάτη του τηλεφώνου έτριζε. Επίσης, υπό την πίεση των δακτύλων του JerryRigEverything στην οθόνη, το γυαλί της πλάτης ξεκόλλησε.

Στο τέλος της δοκιμής ο JerryRigEverything είπε πως ήταν εντυπωσιασμένος με το Nokia 9 PureView, δηλώνοντας επίσημα ότι πέρασε το τεστ αντοχής του. Σίγουρα δεν είναι όσο ανθεκτικό ήταν το Nokia 3310, αλλά για τα σύγχρονα δεδομένα είναι αξιόλογο.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.