Nokia & ForecaWeather | Πρόγνωση καιρού στο κινητό σας

, Nokia & ForecaWeather | Πρόγνωση καιρού στο κινητό σαςΗ Alpha Copy/ Nokia σύναψε συνεργασία με τη Foreca, μια από τις σημαντικότερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών πρόγνωσης καιρού, παγκοσμίως. Όπου και να βρίσκεστε, η υπηρεσία Foreca σας επιτρέπει να ενημερώνεστε με ακρίβεια για την πρόγνωση του καιρού απευθείας από το κινητό σας τηλέφωνο. Έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε ενημερώσεις για τον καιρό, δορυφορικές εικόνες, και συνθήκες που επικρατούν σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Η πρόγνωση του καιρού είναι μία από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες για τους ανθρώπους που βρίσκονται εν κινήσει. Είναι εύκολη στη χρήση και με τα ελκυστικά γραφικά που διαθέτει σε συνδυασμό με τις αναλυτικές πληροφορίες καιρικών συνθηκών, αποτελεί τη μοναδική υπηρεσία πρόγνωσης του καιρού που θα χρειαστείτε ποτέ.

Η υπηρεσία πρόγνωσης καιρού είναι διαθέσιμη για τις συσκευές Nokia με λειτουργικό σύστημα Symbian S60 3rd edition, μέσω της εφαρμογής ForecaWeather, που αποτελεί τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο διάθεσης της υπηρεσίας, παρέχοντας έως και 10-ήμερη πρόγνωση για περισσότερες από 80.000 τοποθεσίες παγκοσμίως.

ForecaWeather
– Τωρινές καιρικές συνθήκες
– Αναλυτική πρόγνωση μικρής διάρκειας με πληροφορίες ανά 6 ώρες
– 10-ήμερη πρόγνωση (μεγάλης διάρκειας)
– Χάρτη θερμοκρασιών
– Χάρτη Ανέμων
– Χάρτη Συννεφιάς (Ηλιοφάνειας)
– Δορυφορικές εικόνες

Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από τη διεύθυνση https://www.getfw.com και προσφέρει 3 ημέρες δοκιμαστική λειτουργία, ενώ στη συνέχεια απαιτείται η εισαγωγή κωδικού αριθμού Άδειας, για την ενεργοποίησή της. Συγκεκριμένα, υπάρχουν διαθέσιμες «Άδειες» για ένα μήνα και ένα χρόνο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasosvel

Είναι μια υπηρεσία που υπάρχει εδώ και χρόνια σε Win Mobile. Τόσο το spb weather όσο και άλλες εφαρμογές σου παρέχουν πληροφορίες για τον καιρό σε διάφορες περιοχές.

tasosvel

Λοιόν πριν λίγο το πέρασα στο Ν95 μου . Παρόλο που έκανε πολύ πολύ ώρα εγκατάσταση τελικά δούλεψε. Ευχυχώς λειτουργέι και μεσω του Wind Plus. Αρχικά όταν φορτώσει και συνδεθεί μεάσω GPRS σε ρωτάει αν θές να συνεχίσεις την trial έκδοση ( 3μέρες) ή να αγοράσεις άδεια για ένα μήνα (4,95 ευρώ) ή για ένα χρόνο (19.95 ευρώ). Θα μου άρεσε περισσότερο αν μπορούσε να το εμφανίσει στην κετνρική οθόνη κάτω από την ώρα όπως γίνεται με τα αντίστοιχα προγράμματα σε windows συσκευές. Έχει διάφορες επλογές μέσα και σου δίνει πρόβλεψη μικρής ή μεγάλης διάρκειας με θερμοκρασία, ταχύτητα ανέμου,κτλ για την περιοχή που θα πιλέξεις.

gorgonitsa

@tasosvel: Φαντάζομαι τέτοια ώρα είσαι ξύπνιος γιατί διαβάζεις??????!!!!!!

tasosvel

Ε ναι εννοείται 🙂 Απλά την ώρα που έκανα break είπα να δω αν δουλεύει σωστά το πρόγραμμα 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.