Nokia Lumia 1020, Το δεύτερο δημοφιλέστερο Windows Phone στο Flickr

Σύμφωνα με έρευνα, το Nokia Lumia 1020 είναι αυτή την στιγμή η 2η δημοφιλέστερη συσκευή με Windows Phone λειτουργικό σύστημα στο Flickr, και αναμένεται να ξεπεράσει σύντομα το γνωστό Nokia Lumia 920 σε σύνολο φωτογραφιών, αφού αναμένεται να παραμείνει για περισσότερο διάστημα στην αγορά. Τα κινητά της Φινλανδικής εταιρείας είναι αυτή την περίοδο η 11η πηγή φωτογραφιών που ανεβαίνουν στην δημοφιλή υπηρεσία Flickr. Πολύ πιθανό, το Nokia Lumia 1020 να ξεπεραστεί μελλοντικά από νέες συσκευές της Nokia.

Ίσως όχι όμως από τα επερχόμενα Nokia Lumia 1520 και Nokia Lumia 929, αφού κανένα από τα δύο δεν ενσωματώνει αισθητήρα 41 Megapixels στο πίσω μέρος, παρά 20 Megapixels PureView με OIS (Optical Image Stabilization). Ενδεχομένως πάντως να βρεθούν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης όσο αφορά στα Windows Phone κινητά στο Flickr. Πάντως, κανένα από τα παραπάνω κινητά δεν πλησιάζει το Nokia N95, με 8.5 εκατομμύρια φωτογραφίες ανεβασμένες.

Όσο αφορά στις άλλες δημοφιλείς συσκευές, οι κάμερες της Canon βρίσκονται στην 1η θέση της κατάταξης (3η και 4η θέση οι Nikon και Sony αντίστοιχα) ενώ οι iOS συσκευές της Apple βρίσκονται στην 2η θέση. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι με το iPhone 4 έχουν ανέβει συνολικά περισσότερες από 85 εκατομμύρια φωτογραφίες, ενώ 79 εκατομμύρια έχουν ανέβει με το iPhone 4S και 50 εκατομμύρια με το iPhone 3G. Η Samsung βρίσκεται στην 5η θέση με δημοφιλέστερη συσκευή του Samsung Galaxy S III και 9,5 εκατομμύρια φωτογραφίες.

Nokia Lumia 1020, Nokia Lumia 1020, Το δεύτερο δημοφιλέστερο Windows Phone στο FlickrNokia Lumia 1020, Nokia Lumia 1020, Το δεύτερο δημοφιλέστερο Windows Phone στο Flickr

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
paris1

Nokia Lumia 1020, Το δεύτερο δημοφιλέστερο Nokia στο Flickr.

Mike

N95 αθάνατο..ακόμα το έχω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.