Nokia Lumia 1520, Press φωτογραφία σε κόκκινο

Το EVleaks ξαναχτυπά και μας φέρνει μία ακόμα φωτογραφία, επίσημη αυτή τη φορά, ή όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται το ίδιο, του νέου πολυαναμενόμενου phablet της Nokia, του Nokia Lumia 1520. Το ότι εμφανίζεται σε κόκκινο χρώμα δεν προκαλεί εντύπωση, καθώς η Nokia είναι γνωστό ότι παρουσιάζει τις συσκευές της σε αρκετές χρωματικές επιλογές.

Το 6ιντσο νέο Lumia αναμένεται να παρουσιαστεί στο επερχόμενο Nokia World 2013. Στη φωτογραφία φαίνεται καθαρά το πόσο άνετο χώρο θα έχουν τα tiles του λειτουργικού προκειμένου να δείχνουν τις συνεχείς ενημερώσεις, ενώ ο χρήστης θα μπορεί να τα τοποθετεί όπως θέλει και τον βολεύει καλύτερα. Περιμένουμε και την επίσημη παρουσίαση, αν και έχουν ήδη διαρρεύσει πολλά από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, επομένως δεν περιμένουμε πολλές εκπλήξεις.

Nokia Lumia 1520, Nokia Lumia 1520, Press φωτογραφία σε κόκκινο

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mike

Λες και δεν ξέρουμε πως θα είναι το κινητό. Όλα τα κινητά της νοκια ίδια είναι σε εμφάνιση οπότε δεν περιμένουμε κάτι πρωτότυπο

Mixalhs

Ενω της Apple ή της Samsung απο την αλλη ε? Μεγαλες διαφορες.

Timotheos

Άντε!!! Έχω ξεροσταλιάσει στο περίμενε! Το θέμα τώρα είναι…πόσο θα έχει?

Sotiris

@mike ότι ας που οι άλλες εταιρείες βγάζουν πολύ διαφορετικά τηλέφωνα…. ΕΛΕΟΣ

Gmis

Ξερετε ποσον καιρο περιμενα για ενα Phablet απο τη Nokia ? Τωρα μενει να περιμενουμε για το tablet που μας υποσχεθηκε …..

Γιαννης

αυτη η νοκια και οι ονομασιες της…

gian

Μike και σαι
Μισήστε μισήστε … πείτε πείτε!!!
Σας έχει πιάσει μανία γιατί βλέπετε ότι τόσο καιρό που παπαγαλίζατε ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΗΚΕ!!
και δεν θα είστε πια οι tech μάγκες της παρέας!

tech21man

Αυτο που βλεπετε στην οθονη δεν ειναι μελλοντικη homescreen 100% παντως. Ηδη ειναι επιβεβαιωμενο οτι το σηματακι του wifi και ολα τα συμβολα συνδεσεων εχουν ομαδοποιηθει αριστερα (οχι εκει που το δειχνει η οθονη ενω απο αλλες διαρροες (που τελικα δεν τις αρνειται η microsoft) το πλακιδιο π.χ. του ημερολογιου θα εχει highlight με αλλο χρωμα καποιες δουλειες κτλ.

Αυτο ειναι photosopια εστω και αν ειναι επισημο το καβουκι του 1520.

Mike

Είπα κάπου ότι μισώ την νοκια αντιθέτως μου αρέσουν τα προϊόντα που βγάζει αλλά θα πρέπει να κάνει και καμιά αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της. Η Samsung κάτι έκανε με το note 3 που την κράζανε συνέχεια δηλαδή αυτό πρέπει να γίνει και με την νοκια

Nickolas

Στην οθόνη φαίνεται και η νέα εφαρμογή που θα αντικαταστήσει τις Nokia pro cam και Nokia smart cam και θα λέγεται απλά Nokia Camera, σύμφωνα πάντα με τις φήμες 🙂

tech21man

Επισης πολλα nokia apps θα διατεθουν κανονικα και σε HTC samsung και huawei.

Οσο για την εμφανιση, εχει δικιο ο mike. Η αληθεια ειναι οτι μοιαζουν πολυ μεταξυ τους. Αλλα αυτο δεν φαινεται να ενοχλει (προς το παρον!).

βασιλης

Μοιαζει με το Lumia μου το 920 και μου αρεσει πολυ,θα ειναι κατι ενδιαφερον!Lumia phones rocks!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.