Nokia Lumia 1820, Με Snapdragon 805 στην έκθεση MWC 2014;

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Nokia ετοιμάζει το Lumia 1820 με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 805, οθόνη 5.2 ίντσες και μπαταρία 3400 mAh το οποίο και θα παρουσιάσει επίσημα στην επερχόμενη έκθεση MWC 2014. Σε ότι αφορά την ανάλυση της οθόνης στην ιστοσελίδα DigiTimes αναγράφεται ως qHD και αν ισχύει κάτι τέτοιο μιλάμε για χαμηλή ανάλυσης 960×540 pixels.

Ίσως βέβαια να έχει γίνει ορθογραφικό λάθος και η ιστοσελίδα να ήθελε να γράψει QHD (Quad HD) δηλαδή 1440×2560 pixels. Εσείς τι λέτε; Έχουν κάνει λάθος ή εμείς οι καταναλωτές έχουν ξεκινήσει να βλέπουμε παντού μπροστά μας οθόνη 2K;

Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες πληροφορίες περισσότερα τους ενός μοντέλα θα παρουσιάσει η Nokia στην έκθεση MWC και μεταξύ αυτών αναμένεται και το Lumia 1520V με οθόνη 4.45 ίντσες ή 4.3 ίντσες οθόνη.

Nokia Lumia 1820, Nokia Lumia 1820, Με Snapdragon 805 στην έκθεση MWC 2014;
Στην φωτογραφία απεικονίζεται ένα mockup.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Timotheos

Σε οθόνη με 5,2 ίντσες δεν νομίζω να βάλουν πάνω από 1920Χ1080

Nickolas

Μου φαίνεται θα γίνει χαμός στην έκθεση από όλα τα νέα μοντέλα που θα παρουσιάσουν οι εταιρείες.
Αλήθεια Κώστα κάτι που δεν έχω καταλάβει, η έκθεση είναι μόνο για δημοσιογράφους ή μπορεί να πάει ο καθένας;

dimitrisdim

Η ΝΟΚΙΑ είναι η νέα apple … Έχει μέλλον ακομα αλλα σιγά σιγά θα εξελιχθεί σε μια νέα apple όπως ήταν και πριν το 2007 αλωστε ! Λόγο ποιότητας κατασκευής και αντοχής των κινητών , και λίγο στο λειτουργικό των windows που όσο πάει και αγαπιέται όλο και περισσότερο.. Κάτοχος iPhone 4 ,iPad mini , και πλέον Nokia lumia 820!

alxgiann

Η LG στο LG Flex εχει 720p αναλυση σε εξι ιντσες. Αν τα ppi ειναι ενταξει, δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα αλλα… 805 και qHD και 5,2 ιντσες…κατι δεν παει καλα εδω… αν θα ειναι το επομενο μοντελο μετα το 1520, μαλλον καποιο λαθος θα εγινε και στην διαγωνιο της οθονης, λογικα θα ειναι 6 ιντσες.

tes

@dimitrisdim + 1. Κατοχος κ γω iPhone 5 k 925

Tasos

Γιατί η νοκια να θέλει να φτιαξει κινητό με το καλύτερο μοντέλο επεξεργαστή και να βάλει οθόνη qHD μονο; Το μοντελο είναι 1820 αρα η νοκια θα το ‘χει συνδυάσει με high-end specs. Και φυσικά έχει γίνει λάθος QHD εννοούσαν.

alxgiann

Μολις ειδα σε γερμανικο σαιτ οτι το 1820 θα εχει QHD, αντιγραφω: Qualcomm Snapdragon 805 system chipset, where it will arrive with a 5.2” QHD display at 2560 x 1440 resolution

Panagiotis G

λίγο περίεργο να έχει τον 805 μιας και είπανε θα είναι διαθέσιμος προς το καλοκαίρι.πάντως από οθόνη σίγουρα θα είναι FHD+

Apostolis Vlv

https://www.digitaltrends.com/mobile/nokias-mwc-2014-smartphones-leaked/ εδώ μιλαει για ανάλυση 2560 x 1440… Θα είναι πολυ ωραίο!

Panagiotis P

Δεν νομίζω να έχει κάνει τέτοιο λάθος η Nokia και να μην έχει τουλάχιστον FHD οθόνη σε ένα τέτοιο τηλέφωνο και μάλιστα με μπαταρία 3400 mAh

Ζήσης Βαγγελός

Δεν νομίζω να βάλει μια τόσο χαμηλή ανάλυση (χαμηλή για 5,2 ίντσες). Η nokia θα ήθελα να βελτιώσει λίγο το software να το κάνει πιο ελκυστικό και με περισσότερες επιλογές. Όταν μια εταιρεία έχει δικό της hardware και δικό της software μπορεί να βγει πολύ μπροστά όπως η apple για παράδειγμα!

ed

Πρόσεξε κανείς ότι στη φωτογραφία γράφει πάνω αριστερά Lumia και όχι Nokia; Ξεκίνησε νέο branding; Lumia 1820 αντί για Nokia Lumia 1820.

ed

Πάνω δεξιά… 😛

arg

Η ΝΟΚΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ ΩΣ ΚΙΝΗΤΙΡΙΟΣ ΔΗΝΑΜΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ

Stathis

Δηλαδή τα κινητά μετά την εξαγορά από τη Microsoft δεν θα γράφουν Nokia αλλά Lumia??

patentas

Παιδιά κατα 90% είναι concept φωτο.. δεν παίζει ρόλο τι γράφει.. στην φαντασία του photoshoper ήταν 😉

dimitris

Συμφωνώ με τον dimitrisdim αλλά διαφωνώντας….η nokia είναι η νεα apple γιατί έχει πολύ ακριβά κινητά με καθόλου καλά τεχνικά χαρακτηριστικά….ακόμα και για τους φακούς της που μας έχει πρήξει δεν συγκρίνονται με της sony

Sot11

@dimitris κλαίω με το σχόλιο σου!! Κανεις πλάκα έτσι;
Πάντως σε περίπτωση που δεν κανεις πλάκα οι σελίδες google, techblog, YouTube, skroutz ειναι στην διάθεση σου για να δεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές που ειναι χαμηλότερες απο όλων! Όσο για τους φακούς τις κάμερας η πραγματικότητα αλλά και ολα τα συγκριτικά βίντεο στο YouTube μιλούν απο μόνα τους και βγάζουν τους φακούς πολύ ανώτερους απο της sony αλλά μεχρι και απο μερικών dslr…… Και σταματά την παραπληροφόρηση!

alexandros

Σώπα μωρε sot…
τρολλ είναι, τρολλιες θα λέει…
dimitris ότι να’ναι εεε?
μα να διαφημίζει ότι έχει τις καλύτερες κάμερες… Και όχι μόνο αυτο… Το “κακό” είναι ότι λέει και αληθεια!!! Χαχαχαχααχα

dimitrisdim

Μέχρι το 2015 η νοκια τα έχει περάσει την apple … Εδώ θα μαστε όλοι και θα το δειτε … Τα κινητά που βγαζει μπορεί να είναι με χαλημα χαρακτηριστικά … Αλλα είναι αλαγκαριστα και τρέχουν καλύτερα απο τετραπυρυνα …ποια τεράστια τιμή ; που βγαινουν και μετά απο 4-5 μήνες κάνουν το μισό της αρχικής τους ; Ασ είμαστε λίγο σοβαροί … Αν και ξεκίνησε σιγά σιγά να,βγαζει τετραπυρινα για να ικανοποιήσει κάποιους που θέλουν specs … Τώρα στο θέμα κάμερα ας μην το συζητάμε γιατι αν δεν πιάσεις ένα 1020 στα χέρια σου δεν μπορείς να μιλήσεις … Είναι κορυφαία η κάμερα και στο φως και στο σκοτάδι … Και είναι ανωτερη και απο note 3 και απο s4 και απο z1 … Όσο και αν δεν θέλετε να το πιστέψετε γιατι έχετε στερεότυπες αντιλήψεις. Αντικειμενικα η νοκια έκανε πάντα πολύ καλή δουλεια στην κάμερα …

patrinos

τι λέτε ρε παιδιά ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΝΟΚΙΑ??Για την ίδια nokia μιλάμε??Σε λιγο θα μας πείτε οτι ειναι και χαζός όποιος δεν παίρνει ΝΟΚΙΑ….

dimitrisdim

@patrinos …μην ξεχνάς ότι η νοκια υπήρξε κάποτε η κορυφαία εταιρία κινητής .. Με πολλές πρωτιές και πολλές καινοτομίες … Μέχρι και πριν το πρώτο iPhone ήταν πρωτοπόρος … Απλα όλα μετά αρχισαν να πηγαίνουν. στραβά γ αυτην … Τώρα όμως σε συνεργασία με την Microsoft θα ξανά μπει πολύ δυνατά …

patrinos

@dimitrisdim
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για την nokia προ iphone εχεις απόλυτο δίκιο αλλά όπως είπες κι εσύ μετά άρχισαν όλα να της πηγαινουν στραβα….μακάρι στο μέλλον να μπει πολύ δυνατά θα είναι καλό για όλους εμάς τους γκατζετακηδες

bill 92

Παιδιά τελικά τι γινεταιπουε θα κυκλοφορήσει αυτο το μοντέλο ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.