Nokia Lumia 630, Το πρώτο δίκαρτο Windows Phone 8.1 smartphone

Το Nokia Lumia 630 ανακοινώθηκε επίσημα και θα κυκλοφορήσει τον Μάιο με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1 και σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, η μια να δέχεται μια κάρτα SIM και η άλλη δίκαρτο – το πρώτο δίκαρτο με Windows Phone. Αναμένεται να κυκλοφορήσουν το Μάιο με τιμή 159 και 169 δολάρια Αμερικής αντίστοιχα (χωρίς τους φόρους και άλλες επιβαρύνσεις.

Δείτε και το νέο Nokia Lumia 930.

Nokia Lumia 630
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone 8.1
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 400 1.2GHz διπύρηνος
GPU: Adreno 305
Μνήμη RAM: 512MB
4G/ LTE
Οθόνη: 4.5 ίντσες, LCD IPS, ClearBlack, 854×480 pixels, Gorilla Glass 3
Κάμερα: 5 Megapixel, όχι LED flash
Δεύτερη κάμερα: Όχι?
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 128GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1830 mAh
Διαστάσεις: 129.5×66.7×9.2 χλστ.
Βάρος: 134 γρ.

Nokia Lumia 630 επίσημα, Nokia Lumia 630, Το πρώτο δίκαρτο Windows Phone 8.1 smartphone

Nokia Lumia 630 επίσημα, Nokia Lumia 630, Το πρώτο δίκαρτο Windows Phone 8.1 smartphone

Nokia Lumia 630 επίσημα, Nokia Lumia 630, Το πρώτο δίκαρτο Windows Phone 8.1 smartphone

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
magicweed-7-

epic fail

Costas

512 ram λέει? LOL!!!!

Ngavoun

Εντάξει πρέπει να το παραδεχτούμε όλοι ότι τα specs είναι λίγο χάλια και κυρίως η κάμερα και ειδικά η ελειψη της εμπρόσθιας. Αλλα θα έχει χαμηλή τιμή και βαση εμπειρίας Lumia smartphone με 512 ram δεν κολλάει όπως τα android.

momo

epic fail αν δεν σ αρεσει μην ερχεσαι να σχολιασεις,βρες μου δικαρτο κινητο με τελευταια εκδοση λογισμικου ολοκαινουργια στα 159 δολαρια.

magicweed-7-

Αν μπορεις βρες μου τις διαφορες με το 625 και 525 που κυκλοφορει ηδη στο εξωτερικο και αν θες το δικαρτο οπως λες παρτο αλλα να δω τι εφαρμογες θα υποστηριζει με την 512 ραμ value for money…. ;))))))))))))))))))))

Χρήστος Γ.

Θα κοστίζει, προφανώς, κάτω από 200 ευρώ. Για ποιο λόγο θα μπορούσε να το προτιμήσει κάποιος έναντι του 520 του οποίου η τιμή σίγουρα θα πέσει ακόμη περισσότερο τους επόμενους μήνες;

Ngavoun

@ Χρήστος Γ. Σύμφωνο με τα λεγόμενα σου το 520 είναι και θα είναι σίγουρα φθηνότερο αλλα αυτο εδώ είναι πιο καινούριο και είναι και μισή ίντσα παραπάνω αν και μπορεί με τα on screen buttons τελικά ο εκμεταλλευόμενος χώρος στην οθόνη να έχει ελάχιστη διαφορα.

xtekto

Σιγα μη μας απαγορευσει ο οποιοσδηποτε να σχολιαζουμε οτι διαφωνουμε….κινητο επιπεδου 2011, το μονο τιμιο και λογικο η τιμη του….512 ραμ, οχι led flash, 5mp καμερα, οχι δευτερη καμερα….και δεν θα πουμε οτι ειναι μια μετριοτητα???παμε καλα??

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Με 150 ευρώ και πολλά είναι!

Mimis

512 ram
no led flash
160 & 170 € προ ΦΠΑ!!???!!
200-220 τελική τιμή.
Με Windows…

… Γελάει και ο κρεμασμένος Ιούδας ο Ισκαριωτης !!

Nikos

Το μετριο κινητο δεν ειναι βρισια…. Το θεμα με τα κινητα ειναι να ανταποκρινονται στην τιμη τους. Σκεφτηκε μηπως κανεις απο εσας που το υποτιματε τοσο οτι οι κατασκευαστες του δωσαν αυτα τα specs επειδη ηθελαν να βγαλουν μια φθηνη επιλογη για τους καταναλωτες? Γιατι να`ναι τοσο κακο να βγαζει μια εταιρια τετοια κινητα? Αμα ειστε φραγκατοι κ γουσταρετε ανωτερα κινητα πηγαινετε στην apple που βγαζει αψογα κινητα κ πληρωστε τα 900 και 1000 Ευρω. Και παρεπιπτωντος το οτι ο ΦΠΑ ειναι υψηλος στην Ελλαδα δε φταιει η Νοκια.

Λουκάς

Είναι διπύρηνο ή τετραπύρηνο;
Γιατι στο τέλος και των δύο βίντεο αναφέρει πως είναι τετραπύρηνο

xtekto

@Νικος φιλε η μαγκια ομως ειναι να βγαλεις κατι καλο με χαμηλη τιμη…οπως πχ εκανε η μοτο με το μοτο g… οχι να βγαλεις ενα κινητο με specs του 10-11 και να το πλασαρεις φτηνα,χαιρω πολυ ετσι….!!και προφανως δεν ημαστε ολοι εδω λεφταδες να πληρωσουμε 900-1000e, γι αυτο και το κοιταμε 10 και 20 φορες το καθε κινητο που θα παρουμε και θα επιλεξουμε να δωσουμε τα λεφτα μας!

Σωτήρης Παπαδόπουλος

Θα προτιμήσω τα δικαρτα NOKIA με Android

Χρήστος Γ.

Στο άρθρο διαβάζουμε για τιμές 159 και 169 ευρώ. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Η τιμή που ανακοινώθηκε (μιας και ανακοινώθηκε στο Αμέρικα) είναι σε δολάρια και όχι σε ευρώ.

Το κινητό σίγουρα δεν με ενθουσίασε. Για όποιον θέλει wp, το 520 προσφέρει πολύ καλύτερη σχέση απόδοσης/τιμής. Επειδή όμως το καινούριο “κάθεται” καλύτερα, με μια τιμή στα 160 ευρώ θα το αγόραζα. Δεν νομίζω όμως να έρθει σε αυτή τη τιμή. A! Kαι περισσότερο απ’ όλα μου λείπει το κουμπί της κάμερας.

Κώστας Βλαχάκης

Χρήστος Γ. Ναι είσαι απόλυτα σωστός. Δικό μας τυπογραφικό λάθος. Οι τιμές όπως τις διαβάσαμε και εμείς στο επίσημο δελτίο τύπου εχθές, είναι σε δολάρια Αμερικής. Το διορθώσαμε άμεσα.

Χρήστος Γ.

Σας συγχαίρω για την άμεση ανταπόκριση 🙂 Να είσαστε καλά!

Άρα μιλάμε για τιμές που ξεκινούν από τα 115 ευρώ περίπου. Το nokia Χ των 89$ ήρθε εδώ στα 129€. Μπορώ άραγε να ελπίζω σε τιμή έως 160€;

Νάσος

Οκ συμφωνώ με τα spects της συσκευής, όμως αν και κάτοχος πολλών αντροιντ συσκευών και εταιριών δεν βρίσκω σε ποιότητα και σε αίσθηση σε αυτά τα λ7 σε αντροιντ, και θα πουν κάποιοι ‘έχει στην Κίνα κάτι τούμπανα’. Ναι το ξέρω ότι έχει, έχει και στις παραλίες τουμπανα χαχαχαχα.
Εδώ στην αγορά μας είναι το θέμα τί έχουμε και όταν μεγάλες εταίρες μας πασάρουν συσκευές του 2010 αλλάζοντας ένα καπάκι μπροστά και το έχουν στα 200+ με μια προσθήκη Galaxy whatever ας πούμε.
Οκ τότε, πάντα η γνώμη μου ας περιμένουμε να το δούμε πρώτα και μετά το κράζουμε.
Τέλος θα ήθελα απλά να πω πως έχω σκάσει στο παρελθόν μεγάλο πόσο για συσκευή η οποία πήγε άπατη και έμεινε στο 2.3 ούτε καν 4.0 τραγικό!!!
Τέλος οι τύποι στην Nokia MS, όπως και να την λένε, αρχίζουν και κάνουν καλή δουλειά και θα πάρουν γρήγορα μεγάλο μερίδιο της πίτας με τέτοιες αναβαθμίσεις και όχι να σκάμε 500 για 4 πύρινα που να μένουν στα αζήτητα και άλλους γαλαξίες που τελικά είναι μαύρες τρύπες χαχαχαχαχαχα

Νάσος

Ένα μεγάλο θέμα βέβαια με όλα τα Lumia έχω την εντύπωση ότι είναι η μεγάλη ακτινοβολία με τους δείκτες SAR να είναι πάντα πάνω της μονάδας (1.07) πράγμα που για εμένα παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο αγοράς συσκευής και αυτό είναι που πρέπει να φτιάξει η ΝΟΚΙΑ.
Τώρα αν είναι superb σε λειτουργικό και λογισμικό Οκ, αλλά μην σου γίνεται ο εγκέφαλος σαν του Πάτρικ Αστερία χαχαχαχα χα αχαχχα

Νικος

@xtekto Αμα εβγαζε στην αγορα το smartphone χωρίς δελεαστική τιμή δεν θα ανταποκρινόταν κανεις. Ποιος θα έδινε λεφτά για να πάρει μοτορολα κ όχι samsung, sony, nokia κλπ. Εδώ κ κάποια χρόνια η μότο έχει πέσει πολύ σαν εταιρία. Οπότε όχι. Το να πουλάει το μότο g πιο φθηνά δεν είναι μαγκιά. Είναι μονόδρομος.
Το 520 ένα αξιοπρεπέστατο κινητό τα ίδια σχεδόν χαρακτηρίστηκα με το 630 έχει, specs του 2010 που λες κ εσύ. Σκέψου ή ρωτα κάποιον που ξέρει, η νοκια που εβγαλε μεγαλύτερο κέρδος; απο το lumia 1020 ή απο το lumia 520;

xtekto

φιλε προφανως εσυ το βλεπεις απο την δικια σου οπτικη γωνια….οσο πεσμενη ειναι η μοτο, σχεδον τοσο ηταν πεσμενη και η νοκια πριν ενα χρονο….τον τελευταιο χρονο αρχισε σιγα σιγα να ανεβαινει καπως παλι….!!!και αν αυτο που λες εσυ (φανταζομαι ετσι οπως το λες μαλλον εισαι και γνωστης του θεματος) ισχυει, οτι δηλ εβγαλε μεγαλυτερο κερδος απο το 520 (δηλαδη πουλησε 4πλασια ποσοτητα απο οτι 1020 το οποιο ηταν η ναυαρχιδα της υποτιθεται) κατι δεν παει καλα για τη νοκια….

Νικος

Όχι όχι ότι εβγαλε περισσότερο κέρδος το ένα απο το αλλο δεν σημαίνει ότι πούλησε 4 φορές παραπάνω. Έστω κ για ένα μοντέλο παραπάνω να πουλούσε σημαίνει ότι εβγαλε παραπάνω κέρδος. Επίσης κατά τη γνωμη μου το ότι η νοκια ήταν πεσμένη έφταιγε κ το λειτουργικό. Απο την αλλη κ αν πήγαινε πολύ καλά η εταιρία πάλι θα είχε μερίδιο ευθύνης τα windows. Γτ ως γνωστών η πλειοψηφία των κατόχων windows phone έχουν νοκια.

Σίμος

To κινητό ΤΑ ΣΠΑΕΙ! Πιο γρήγορο δίκαρτο τηλέφωνο, να μην λαγκάρει, να έχει σήμα παντού και με τέλεια κάμερα δεν είχα! Άσε που η μπαταρία κρατάει χαλαρά τρεις μέρες! Ποτέ ξανά αντροιντ. βαρέθηκα να περιμένω μισή ώρα να ανοίξει τις επαφές. Με 150 ευρώ παίρνεις αυτό που είναι σκάλες ανώτερο από άλλα δίκαρτα με διπλά λεφτά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.