Nokia Lumia 630, φωτογραφίες και χαρακτηριστικά

To Lumia 630 θα είναι το πρώτο Windows Phone 8.1 με dual-SIM και dual-standby λειτουργία. Πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει μια φωτογραφία του και σήμερα κυκλοφόρησαν κι άλλες. Όσο για τα χαρακτηριστικά του λογικά θα έχει 4,5 ιντσών WVGA οθόνη (αν και προηγούμενες φήμες έλεγαν 4.3 ίντσες), quad-core Snapdragon 400 chipset και 1GB RAM. Η κάμερα θα είναι 5MP χωρίς φλας.

Οι διαστάσεις του Nokia Lumia 630 θα είναι 129.5×66.7mm, δηλαδή ίδιο ύψος με το Lumia 920 αλλά πιο στενό.

Η παρουσίασή του θα γίνει στο Microsoft BUILD conference που αρχίζει στις 2 Απριλίου και η κυκλοφορία του, τουλάχιστον στην Κίνα, αναμένεται στα μέσα Απριλίου.

Η τιμή αναμένεται να είναι στα $160, δηλαδή περίπου 120 ευρώ.

, Nokia Lumia 630, φωτογραφίες και χαρακτηριστικά
, Nokia Lumia 630, φωτογραφίες και χαρακτηριστικά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αργύρης

Πολλή καλό κινητό (αν κρίνουμε από το προκάτοχό του 625) με πάρα πολλή καλή τιμή, είναι δυνατόν να μην έχει φλας απαράδεκτο.

nikos

Συνεχίζω να πιστεύω ότι θα έχει φλάς και δεύτερη μπροστινή κάμερα εφόσον τα είχε και ο προκάτοχός του και ας ανεβασει λίγο την τιμή…αν πάντως τα βάλει(τα specs) όπως πιστεύω τότε θα είναι φοβερό στα λεφτά του!!!

Stratis

2014 και οχι φλας..;!

tasos

καλά για ναυαρχίδα τίποτα?όλες οι άλλες εταιρείες βγάλανε.η nokia???

Κώστας Βλαχάκης

tasos, Lumia 930.

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Χωρίς φλάς;

rigoMS

Αν όντως είναι αληθινη η φωτο,ελπίζουμε στην 8.1 και το 920 εφόσον είναι 4,5 ίντσες να έχει την δυνατότητα 3 μεσαίων μεγεθών tiles ανα γραμμή….

stelios

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο υπάρχει κόσμος που δεν τους ενδιαφέρει καν αν έχει φλας ή όχι και απλά θέλουν φθηνή τιμή και μεγάλη οθόνη. Έτσι πέτυχε το 520 και μοσχοπουλάει το 625 τωρα

Χρήστος Γ.

Ξέρω οτι θα ακουστεί περίεργο αλλά εγω δεν ενοχλούμαι καθόλου απο την απουσία φλάς. Ακόμη και στην ψηφιακή μου, μονίμως απενεργοποιημένο το έχω! Το βρίσκω απαραίτητο όμως ως φακο.

mpakas

φλας θα έχει το μόνο σίγουρο και παραπάνω από 5 mp θα είναι διάδοχος του 620 είναι …

Κώστας Βλαχάκης

tasos, Από Nokia ακούγεται και το Lumia 1820 https://techblog.gr/mobile/noreve-lumia-1820-galaxy-s5-zoom-s5-mini-leather-cases-2516

Πέτρος Π

Κιεγώ αν με ροτούσατε πριν από ένα χρόνο σχετικά με το φλας θα το θεωρούσα αδιανόητο να μην υπάρχει σε ένα κινητό… Αν όμως σκεφτώ οτι τον τελευταίο χρόνο είναι ζήτημα αν το έχω χρησιμοποιήσει 3 φορές, δεν το θεωρώ και τόσο τραγικό τελικά… Όλα μια ιδέα είναι…

Γιάννης

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Νοκια δεν βάζει φλας στης φτηνές της συσκευές της, τα ιδια με το 520 αλλα πουλισε σαν τρελο

πάντως πολύ καλά specs 4.5 inches μια χαρά είναι άμα είχε και φλας θα ήταν ακόμα καλύτερα, αν και εγώ δεν το πολύ χρησιμοποιώ αλλά τραβάω φωτογραφίες σε σκοτεινούς χώρους όπου χρειάζεται το φλας.

Τομ

Εγω το φλας το χρειαζομαι σαν φακο βασικα δεν κανω πλακα. Δεν βαζω ποτε στις φωτογραφιες αλλα ειναι πολυ βολικο να εχεις εναν δυνατο φακο στο κινητο σου.

vlasis

Όσοι χρειαζόμαστε dual sim κινητό και windows θα το “χτυπήσουμε”.
Και 200Ε να κάνει θα “ξεπουλήσει”.
Όσοι εκτός από ομιλία, πλοήγηση, e-mails και internet (που το θέλω εγώ), το θέλουν και σαν παιχνιδομηχανή, ας περιμένουν την αντίστοιχη “ναυαρχίδα” να δώσουν 500-600Ευρώ κι άλλα 200Ε σε αξεσουάρ, μη τους γρατσουνιστεί.
Τονίζω, εκτός του dual sim, τον χώρο των 8GB που για εφαρμογές windows είναι υπέρ-αρκετός.
Στο HTC 8S που έχω τώρα, δυσκολεύομαι πολύ με τα 4GB. Δεν εγκαθιστώ τίποτε παραπάνω από ό,τι χρειάζομαι. Με 8GB θεωρώ ότι θα είμαι χαλαρός.
Συγχαρητήρια στη NOKIA! Όσοι έχουμε γνωρίσει την επικοινωνία που προσφέρει και θέλουμε dual sim θα πάμε να το αγοράσουμε. Μην ξεχνάμε ότι κινητό σημαίνει επικοινωνία.

Γιάννης

σωστός ο vlasis, άλλα να παραδεχτώ ότι παίζω κάνα παιχνιδάκι στο κινητό μου όταν με στήνουν κάμποση ωρίτσα σε ραντεβού η όταν δεν με παίρνει ο ύπνος, αλλά και πάλι αυτό το κινητό με 120 ευρουλάκια και τετραπύρηνο, θα πηγαίνει αέρα και dual sim και WP8 με το που βγει θα το πάρω 😀 έχει και καλή μπαταριά, και καλή οθόνη στα 4,5 inches, μπράβο ρε ΝΟΚΙΑ δείξε στους άλλους τι πάει να πει καλό τηλέφωνο και οικονομικό.

Χρήστος Γ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.