Nokia Lumia 920, Αναβάθμιση σε Black

Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε η διάθεση της αναβάθμισηςNokia Lumia Black” με τα πρώτα μοντέλα της σειράς Lumia που δέχθηκαν τη φροντίδα να είναι τα Lumia 1020 και Lumia 925. Από εχθές το βράδυ και Έλληνες κάτοχοι του Lumia 920 αναφέρουν ότι αναβάθμισαν και το δικό τους smartphone στην φρέσκια έκδοση της Nokia.

Μάλιστα, αναφορές από την Ιταλία κάνουν λόγο ότι και το μικρότερο Lumia 820 έχει αναβαθμιστεί. Η “Black” αναβάθμιση φέρνει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα δημιουργίας φακέλων για τις εφαρμογές και βελτιώσεις στην κάμερα.

Lumia 920 αναβάθμιση Black, Nokia Lumia 920, Αναβάθμιση σε Black

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης

Την πήρα χτες το βραδυ με το 820 μου απο Vodafone Ελλάδα

Πέτρος

Εγώ πάλι, με 920, δεν το περιμένω και πολύ, είναι λίγο άκυρα αυτά που φέρνει (εκτός ίσως από τη βελτιωμένη glance screen, που και πάλι δεν τη χρησιμοποιώ). Περιμένω πιο σοβαρή αναβάθμιση.

jo

πετρο οτιδήποτε νέο πρεπει είναι καλοδεχουμενο.για περισσοτερα θα περιμενουμε την 8.1.μολις τωρα ξεκινησα να κατεβαζω black στο 1020.

Μιχάλης

Μπα εγώ είχα την gdr3 κανένα μήνα που είναι σχεδόν ίδια . Το μόνο που αλλαζει είναι οι ειδοποιήσεις στην γρηγορη μάτια (glance screen )

puremot

Το έκανα σήμερα το μπλακ…εχει προσθεθει στο multitask η επιλογή να κλείσεις τις εφαρμογές…εχω παρατηρήσει προβλημα στη συνδεσιμότητα του WiFi..

Go

Kαλημερα παιδια μπορει να μου πει καποιος πρωτα ερχεται black k μετα gdr3 η είναι το ιδιο κ σκανε μαζι?

manolis

Ιταλικό και περιμένω ακόμα!!! 🙁

ironmanmark40

@ go, σε ολα τα lumia ερχεται “πακετο” η gdr3 και nokia black. μικρες αλλαγες-προσθηκες που επρεπε να υπαρχουν απο την πρωτη μερα, τιποτα το σπουδαιο…., μακαρι η εκδοση 8.1 να φερει αυτα που χρειαζονται και λειπουν απο τα wp.

Go

Thanks

NickV

Τυχαία χθές έψαξα για ενημερώσεις και ξεκίνησα να την κατεβάζω!5-6 φορές μου έβγαλε κάτι σαν σφάλμα με εναν κωδικό τον οποίο έψαξα και είδα ότι και σε άλλες χώρες είχαν το ίδιο θέμα!Τελικά την πήρα μετά τις 12 τα μεσάνυχτα!Το πρόβλημα αυτό υπήρχε μόνο για τα 920!

ΓιωργοςΚ.

Εγω πάλι στο 820 δεν την πήρα. Ξέρει κανείς αν φταίει το γεγονος ότι το κινητό είναι της κόσμοτε η δεν έχει σημασία ο παροχος;

jo

Κωστα εντυπωσεις πολύ καλες.Φωτο 1020 με λιγοτερο θορυβο πραγματικα,Κ αν κανει καποιος zoom η διαφορα είναι εμφανης με οντως πιο ρεαλιστικα πειστικα χρωματα διορθώνοντας κ την ισσοροπια λευκου.Επισης το τηλ εγινε πιο σπιρτιζικο σαν να ξυπνησε.Καλη δουλεια από τη Nokia.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Φίλε jo καλημέρα. Επειδή ενδιαφέρομαι και για το 1020 αλλά και το 1520 ποιά είναι η αποψή σου μετά και την τελευταία αναβάθμιση;;; τα αξίζει τα λεφτά του ; έχεις βρει όλες τις εφαρμογές που χρειάστηκες και ποιά είναι η εμπειρία χρήσης του τηλεφώνου;; κάτοχος του 808.
Σε ευχαριστώ

Μαριος

Έχω το νοκια λουμια 920 …..τι λέτε να την κάνω την αναβάθμιση????? Υπάρχουν καθόλου προβλήματα μετά την αναβάθμιση ???

Apostolis Vlv

Lumia 820 Ιταλικής εισαγωγής αλλά με ελληνικό software τίποτα ακόμη… Waiting for approval λέει στη σελίδα της Nokia.

Vaggelis

Το app folder (δημουργία φακέλων με apps) “παίζει” κανονικά και στην έκδοση amber. Εγώ το έχω στο 720.

Arshak

και εγώ σήμερα έκανα την αναβάθμιση στο lumia 820 …Ελληνικό από Vodafone.

jo

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Oποιο κ να επιλεξεις θα μεινεις ευχαριστημένος.Εχει ολες τις ΄΄γνωστες΄΄εφαρμογες κ κάθε εβδομαδα προστιθενται κ άλλες συνεχως μιας κ το εχω από τον οκτωβρη.Αν κ εχει ακομη ελλειψεις σε σχεση με ανδροειδες το συστημα σου παρεχει τροπους να τακτοποιήσεις ότι θελεις κ μεσω των εφαρμογών.Με την 8.1 πιστευω θα λυθουν τα περισσοτερα αν όχι όλα.Απροβληματιστη χρηση ταχυτατο παρολο που το εχω φορτωσει κ με βαριες εφαρμογες.Φωτο ξερεις κ συ με το 808 κατι αναλογο ,νυχτα με τη μερα σε σχεση με τα υπολοιπα.Οπως ειπα κ ποιο πανω βελτιωθηκε αισθητα η καμερα αλλα κ ολη η χρηση του.σιγουρα αξιζει τα λεφτα του κ νομιζω δε θα το μετανιώσεις.Κανε μια δοκιμη σε ένα κατάστημα κ τα δυο κ προχωρα.

stavros1211

Lumia 920 (RM-821_eu_croatia_511)
Η ενημέρωση κατέβηκε πριν απο μισή ώρα.
Βελτιώσεις μόνο στα σημεία…
Το λειτουργικό μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης τρέχει χωρίς κανένα πρόβλημα.
Στην 8.1 ίσως δούμε περισσότερες αλλαγές-προσθήκες.

Alex

Παιδιά για 920 της Τ-mobile ξέρει κάποιος;; μέχρι στιγμής δε μου δείχνει κάτι για update…

Giorgos K.

Κι εμένα η αναβάθμιση έγιθνε κανονικά. Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή Nokia Beamer γιατί ” είτε θέλει η συσκευή μου αναβάθμιση λειτουργικού έιτε δεν είναι διαθέσιμη στην χώρα μου” όπως αναγράφεται στο Store. Κατά τα άλλα πολύ καλή η δυνατότητα κλείσιμου των εφαρμογών κι έχω την εντύπωση (μπορεί και λανθασμένα) ότι έχει μειωθεί λίγο η κατανάλωση της μπαταρίας με την αναβάθμιση.

Dimitris F.

Προς το παρόν τη “Lumia black” στο 820 τη χαιρόμαστε εμείς που το έχουμε αγορασμένο απο τη vodafone!!

ironmanmark40

στο παρακατω link, θα δειτε αναλυτικα, ποιες αλλαγες φερνει η GDR3 της MS, και ποιες αλλαγες φερνει η NOKIA BLACK της NOKIA. επισης προς στο τελος του αρθρου θα δειτε ποιες εφαρμογες “τρεχουν” (glance screen, nokia beamer π.χ) , στα διαφορα lumia (520,620,720,820,920,925,1020,1320,1520) και σε ποια οχι :

https://allaboutwindowsphone.com/features/item/19079_Whats_new_in_the_Update_3_and_.php

Χρήστος

επειδή εδώ και 3 μέρες το ελέγχω 2 φορές την μέρα σχεδόν, και έχω και την συσκευή μου unlocked, ακόμα δεν μου εχει ερθει η ενημέρωση για το Nokia Lumia 920 (αγορασμένο απο Ελλάδα αλλα ΜΑΛΛΟΝ Πολωνικής εισαγωγής), σε αντίθεση με το gdr3 που το έλαβα αρκετά νωρίς σχετικά με την επίσημη διάθεση του.

και μια ερώτηση, ξέρει κανεις πως μπορώ να αλλάξω το firmware της συσκευής μου να την κάνω τουλάχιστον Αγγλική?

ironmanmark40

@ χρηστος, απο οτι γνωριζω η gdr3 της ms και η nokia black ερχοντε “πακετο”. περιεργο που σε εσενα ηρθε η gdr3 χωρις την nokia black. στο σαιτ της nokia παντως στις αναβαθμισεις,

https://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/ ,

το lumia 920 απο πολωνια δεν εχει διαθεσιμη ακομα την nokia black…

Poland
Product Description Latest version Lumia Amber update Lumia Black update
Lumia 920 Country variant 3047.0000.1326.2001 Available Waiting for approval

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Φίλε jo σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Ο συνάδελφός μου πάντως που έχει 920 του ήρθε η black προχθές.

Γιαννης

εγω γιατι δεν την εχω παρει ακομα ρε παιδια?? lumia 920 απο πολωνια απο οτι βλεπω!

stefanos36

Kαι το δικό μου από Πολωνία. Τίποτα ακόμη…

βασιλης

μόλις πήρα την ενημέρωση.
Πολωνικό κ εγω.
τσεκαρετε το

γιαννης

παιδια μολις πηρα την αναβαθμιση !!! lumia 920 απο πολωνια !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.