Nokia Lumia 929, Θα μετονομαστεί σε Lumia Icon;

Ο πρώτος που διέρρευσε φωτογραφία του Nokia Lumia 929 ήταν ο γνωστός @evleaks. Αυτή είναι η αμερικάνικη έκδοση του 5ιντσου (1080p) Nokia Lumia που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά από την Verizon και αναμένεται να επιδεικνύει το hardware και τις δυνατότητες του Nokia Lumia 1520 με μικρότερο “φυσικό αποτύπωμα”. Οι Microsoft και Nokia ετοιμάζουν ωστόσο και μία έκδοση του smartphone που θα κυκλοφορήσει σε παγκόσμια κλίμακα.

Τώρα μαθαίνουμε από τον @evleaks ότι είναι πιθανό, η ονομασία του Nokia Lumia 929 να αλλάξει σε Lumia Icon και πως θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιανουαρίου. Έχουμε ήδη δεί το κινητό να “ποζάρει” ως Nokia Lumia 929. Μήπως η ονομασία Lumia Icon αναφέρεται στην “παγκόσμια έκδοση” του κινητού;

Nokia Lumia 929 Lumia Icon, Nokia Lumia 929, Θα μετονομαστεί σε Lumia Icon;Nokia Lumia 929 Lumia Icon, Nokia Lumia 929, Θα μετονομαστεί σε Lumia Icon;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΠαναγιΩτης

Περιμένω πως και πως να δω στα μαγαζιά κάποιο 5ιντσο Lumia με τα χαρακτηριστικά του 1520.
Σαν να γλυκοχαράζει τώρα.

GiannisMix

Αν κυκλοφόρησει ως ΝΟΚΙΑ τότε θα παιχτεί στο 929 πιστεύω. Διαφορετικα το ονομα του θα μπορούσε να είναι απλα Lumia icon ως Microsoft όμως κ όχι ΝΟΚΙΑ

tech21man

Υπαρχει μια λεπτομερεια για τη nokia τη συμφωνια με τη microsoft και το brand name γενικως. Ολα αυτα ειναι σχετικα γιατι καπου αναφερεται συχνα πυκνα οτι η nokia “δε θα μπορει να πουλησει μοντελα με το ονομα nokia για δυο χρονια” (…απο τη συμφωνια σε ισχυ υποθετω).

Ολα αυτα τα βλεπεις εδω και εκει οταν αναφερονται πιθανα μοντελα nokia με android.

Αυτο σημαινει?:

α) Μετα απο δυο χρονια η nokia σαν τμημα κινητης τηλεφωνιας μπορει να στραφει οπου θελει (και αρα δεν εχει εξαγοραστει πληρως)?

β) Σε επεκταση του α) ειναι κατα βαση κινηση της microsoft να “νοικιασει” το nokia brand name για δυο χρονια για να ενισχυσει το ποιοτικο στοιχειο του hardware? Και πιθανα απλα να κρατησει το lumia brand name σε πιθανη κανε ο,τι θες μετα απο δυο χρονια εκβαση? Η και να συνεχισει?

γ) Η μιλαμε πλεον για πληρη εξαγορα?! Οποτε με ποια λογικη η παραπανω ρητρα?

Weiss

Ενα “Lumia Memo” με 6 ιντσες, πενακι, κατω από 180 γραμμαρια, on screen buttons, με 4-5 βασικες λειτουργιες του S-pen, wp 8.1 και Cortana, με τη μπαταρια που εχει, και με υφη πλατης σαν του Νexus 5 θα ΕΞΑΤΜΙΣΕΙ καθε αλλη all in one συσκευή…..

Αναμενω με ενδιαφερον…!

texnikos

Υπέροχο τηλέφωνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.