Nokia Lumia 930 και 630/635 στην έκθεση MWC 2014 [φήμες]

Πόσα Lumia smartphones ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Nokia στην επερχόμενη έκθεση MWC 2014; Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μεταξύ άλλων και τα μοντέλα Nokia Lumia 930 και Lumia 630/635 όπως αναφέρει ο σχετικά άγνωστος @NextLeaks στο twitter. Οι πληροφορίες του πάντως είναι ενδιαφέρουσες και μακάρι να είναι ότι ετοιμάζει μεταξύ άλλων η Nokia.

Το Lumia 930 θα έχει οθόνη 4.5 ίντσες ανάλυσης Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή 2.2GHz, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 20 Megapixel, μπαταρία 2700 mAh, ενσωματωμένη μνήμη 16GB και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD.

Το Lumia 630/635 θα έχει οθόνη 4.3 ίντσες ανάλυσης 854×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή 1.7GHz, κάμερα 8 Megapixel, μπαταρία 2000 mAh, ενσωματωμένη μνήμη 8GB και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD.

Nokia Lumia 930, Nokia Lumia 930 και 630/635 στην έκθεση MWC 2014 [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
LeTak

αν καταφέρνουν και διορθώσουν το θέμα του battery drainage που έχει το Lumia 925 τότε μια συσκευή σαν το 930 είναι η καλύτερη αγορα για μένα!

Alex

Ένα Lumia με τα χαρακτηριστικά του 930 αλλά σε 4.7-5.0 θα το αγοραζα αυριο, αν και το 920 δε το αφηνω εύκολα!!

Nikos

Συμφωνώ με τον le tak. Έχω το lumia 920 κ καταπίνει σαν τρελο! Απορω κ με τον φίλο αλεξ που λέει ότι δν το αφηνει εύκολα!

LeTak

Παιδια ισχύει! Ο μονος τροπος να μην σου τρώει μπαταρία το 920-925 είναι να το έχεις στο τραπέζι και να μη σου στέλνει κανείς μηνύματα (βλέπε toast notifications) … Αλλα και τότε τρώει μπαταρία… Βέβαια έχουμε 2 από τα πιο όμορφα κινητά της αγοράς, οπότε το πάρα βλεπουμε… Προς το παρόν τουλάχιστον!

Nikos

Όντως είναι όμορφα κινητά. Μήπως πρέπει να περιμένουμε την επόμενη αναβάθμιση του λογισμικού για να κρατάει κάπως περισσότερο η μπαταρία;

Apostolis Vlv

Το 930 θα είναι η Ευροπαϊκή εκδοση το Icon οπότε θα έχει όθόνη 5″.

Konstantinos

Να μάθετε να χρησιμοποιείτε smartphones. δεν έχω 920 αλλά ένας φίλος μου έχει και κάθε φορά του το “καθαρίζω¨ από τα όσα background tasks έχει και δεν του χρειάζονται. Επίσης να κλείνουμε λίγο και το internet λέω τώρα εγώ

Nikos

…ναι επίσης να έχουμε χαμηλό φωτισμό, έπρεπε να μας συμβουλεψεις πλήρως. Φίλε Κωνσταντίνε αυτα τα ξέρουμε. Αλλα συμφωνώ ότι κάποιοι ίσως να το μαθαίνουν τρ.

Μιχαλης

Να κλείνουμε το Ίντερνετ ,να χαμηλωνουμε τον φωτισμό , να κλείνουμε τα background tasks . Καλύτερα τότε να πάρω κανένα feature phone να μου κρατάει καμία βδομάδα

Θάνος

Στους φίλους σχετικά με το άδειασμα της μπαταρίας, το είχα κ εγώ έως ότου γύρισα την επιλογή δικτύου απο 4G σε 3G.Κ ας ήταν απενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητής, το 4G ήταν θάνατος, με τέρμα μπαταρία το κινητό είχε σβήσει το πρωί. Σε 3G η μπαταρία είναι οκ.

LeTak

Κωνσταντίνε χωρίς παρεξήγηση αλλα αυτα τα ξέρουμε.
.εχω ασχοληθει με όλα τα λειτουργικά σε κινητά και με όλα τα high end smartphones της αγοράς και μπορώ να συγκρίνω οποια θες…ξερω σε καθε mainstream κινητο τι ακριβώς να κανω για να κάνω οικονομία μπαταρίας,έχω ασχοληθει με βαρύ customization σε HTC Samsung και LG συσκευες… Κάποιοι από εδω ξέρουμε πολύ καλά να χρησιμοποιούμε smartphones όπως και ξέρω ότι μίλησα μια ώρα με την κοπέλα μου πριν λίγο και έχασα 10%!!!ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ!με internet browsing σε WiFi και τη φωτεινότητα σε low με auto brightness χάνω 4% σε 7 λεπτά,δηλαδη σε 3 ώρες και 20 λεπτά το κινητό θα κλείσει από μπαταρία,αν απλα ειμαι στο ίντερνετ! Απαραδεκτη διαχείρηση μπαταρίας απο το λογισμικό κάτι που διόρθωσαν βέβαια στα 2 καινούρια μοντέλα,το 1520 και το 1320…αλλα τι να το κάνω; το λατρεύω το 925 μου αλλα με ξενερώνει να στέλνω 10 μηνύματα στο viber και να πέφτει 5%…
Φίλε Θανο το χω σε 3g ,με NFC,location κτλ όλα κλειστά,κι επίσης όλες μα όλες τις εφαρμογές blocked εκτός του viber!

LeTak

Μέχρι να γραψω αυτες τις σειρές έχασα 5%…αστειο τουλάχιστον…

Nikos

Κ εγώ με 3g ειμαι. Δυστυχως έτσι είναι όπως τ λέει ο le tak. Κ καλά το λογισμικό είναι ελαφρύ κ με 2000mah πως είναι δυνατόν να πέφτει έτσι? Τριών μηνών κινητό?

LeTak

Νίκο δυστυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ!την επόμενη φορά όμως που θα βγει μια νέα συσκευή θα πρέπει να το ψάχνουμε πιο πολύ! Εγώ το πήρα αυτο το κινητό καθαρά για να δοκιμάσω τα wp8 και ήξερα μεν ότι δεν έχει και την καλύτερη μπαταρία,αλλα τόσο χάλια δεν την περίμενα…Λογικα θα το πουλήσω κανα 180αρι όταν βγει,αν βγει, το 930 και θα πάρω εκείνο (αν έχει καλή μπαταρία)

greg

απλα τα νοκια lumia920,και 925 theloun μια ποιο ισχυρη μπαταρια στα 3000mah και οχι στα 2000mah αυτη ειναι η βελτιωση ποθ πρεπει να κανουν!!! οντοσ το νοκια lumia 920 ειναι εχερετκο κινητο αλλα θελει ισχθροτερη μπαταριααα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.