Nokia Lumia 930 στη WIND με τιμή 299 ευρώ [Xmas Deals]

Super προσφορά από τη WIND για τους φίλους της Nokia και του λειτουργικού συστήματος Windows Phone 8. Αποκτήστε με 299 ευρώ το Nokia Lumia 930, σκέτη τη συσκευή χωρίς καμία προϋπόθεση συμβολαίου ή άλλη δέσμευση. Η προσφορά ισχύει για αγορά από τα καταστήματα WIND και για όσο διαρκέσουν τα αποθέματα.

Το Lumia 930 είναι 4G και θα λειτουργεί αρχικά στην Αθήνα με το WIND 4G από αρχές του έτους.

Nokia Lumai 930 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Lumia 930 299 ευρώ WIND, Nokia Lumia 930 στη WIND με τιμή 299 ευρώ [Xmas Deals]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

66 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alexis

Πολύ ωραίο κινητό σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά σκέφτομαι την αυτονομία.

takis

Πιστευω ότι για 300 ευρω είναι εξερετικη τιμη.

παπαροκας tiamat (πρωην tiamat)

Τι αλλο θα κανουν οι αλυσιδες για να πουλησει αυτο το λειτουργικο!!!
γιατι δεν δινουν σε αυτα τα λευτα το z2 ας πουμε!?
Και τα 300 ευρω πολλα ειναι οταν σε αυτα τα χρηματα παιρνεις lg g2 και αλλα τοσα φοβερα android κινητα.

μονο μεχρι 99 ευρω deal για windows!
Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι η microsoft ΦΟΒΑΤΑΙ να βγαλει ναυαρχηδες και θα μεινει με το 930 μεχρι το Σεπτέμβριο του 2015! ,ξερει οτι θα της μεινουν οπως της εμεινε τωρα το 930 ,το 1020 πριν, το 920,το 820 κλπ…. που ειναι τα μονα που οι αλυσιδες διαθετουν στις κατα καιρους προσφορες τους!

Ποτε δε βλεπεις ενα android σε αυτες τις προσφορες! Τυχαιο!??

Ρε οτι και να κανετε απουλητα θα σας μενουν !στο 3% θαστε μια ζωη!!!

Χρήστος

Η τιμη του κινητου ειναι πολυ καλη. Ομως καποιο λακο εχει η φαβα… Σκεφτειτε το εξης : Πας κια σκας 299 ευρω και σου δινουν δωροεπιταγη 300 ευρω. Με την δωροεπιταγη μπορεις να παρεις αλλο ενα κινητο και παει λεγοντας… Κατι παει στραβα…

tasos

@tiamatako Εγώ θα το πάρω γιατί μου αρέσει, ούτε για το ποσοστό, ούτε για το λειτουργικό, ούτε για τα apps, αλλά γιατί μου αρέσει η ελευθερία μιας 3ης επιλογής…οχι μόνο μαύρο και άσπρο…Και τα ειρωνικά σχόλια κομενα μωρη σαύρα.

island

Και αν είναι μια ζωή στο 3% εσένα τι σε νοιάζει ?

Πάνε αγόρασε αυτό που σου αρέσει και βγάλτε τα απωθημένα σας αλλου.

Geo

@παπαροκας tiamat καλά κρασιά αγόρι μου.. 🙂

Conx

@tiamat σε τεχνολογικό site βρίσκεσαι όχι στο γήπεδο… Τέτοιου είδους σχόλια απλά δεν μπορεί κανείς να τα πάρει στα σοβαρα…. Στο θεμα μας όμως… Πολύ καλή προσφορά… Παααραα πολύ καλή προσφορά. .. Μπράβο στη wind.

Vasilis7815

Tiamat το έχεις δουλέψει το λειτουργικο ??Δες πως δουλεύει στην καθημερινότητα ενα windows phone και μετα κρίνε..και εννοω να το εχεις πάνω από ένα μήνα όχι να το παίξεις λίγο σε ένα πολυκατάστημα…έλεος πια με αυτήν την πιπιλα με τα windows phone.Είχα και έχω και τα τρία λειτουργικά…δεν είμαι φανμποι αλλά δεν μπορώ να ακούω ανακρίβειες…Για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι η μικροσοφτ ακούει τους καταναλωτές και συνεχώς διορθώνει τις όποιες ελλείψεις..Αμα μου πείς ποια αλλη εταιρεία το κάνει αυτό στο σημείο που το κάνει η Microsoft πές μου…

Τομ

Παρα πολυ καλη προσφορα για οποιον εχει wind. Το κινητο αυτο τα αξιζει σιγουρα τα 300 ευρω.

Kostas

@χρήστο: Δεν σου δίνουν δωροεπιταγή 300 ευρώ και το κινητό στα 299. Από ότι καταλαβαίνω σου δίνουν την δωροεπιταγή την οποία εξαργυρώνοντας επιτόπου σου βγαίνει στα 299. Αλλιώς δεν εχει νόημα.
Εδώ είναι και το λινκ https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/hristougeniatika-dora-se-apisteutes-times/

zois

@παπαροκας tiamat σωραίος φίλε!!βάλε και αυτή την εικόνα να έχεις όλο το πακέτο. https://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/anYq5xq_700b.jpg Η λογική του πεντάχρονου που θέλει την προσφορά να είναι συνώνυμη με τον μικρό αριθμό πωλήσεων.Πάρα πολύ καλή προσφορά που φένεται από την στιγμή που είναι και πιο φτηνή από skroutz.

μιχαλης

πως λειτουργει αυτο με την δωροεπιταγη;;; πως μπορω να το παρω:::

Spyros

@Χρήστος: η τιμή του κινητού είναι 599 ευρώ. Η δωροεπιταγή που σου δίνει η Wind είναι των 300 ευρώ, την οποία την εξαργυρώνεις αγοράζοντας το Lumia 930, το οποίο σου κοστίζει 299 ευρώ. Και, επίσης, το τηλέφωνο μπορείς να το αγοράσεις ακόμα κι έχεις Cosmote ή Vodafone, αφού δεν υπάρχει κάποια δέσμευση.

christos

Όποιος πραγματικά θέλει να το αγοράσει και γνωρίζει τι παίρνει ας κάνει κάτι πολύ απλό. Ας αφήσει αυτούς που δεν ξέρουν τι θα πάρουν να το αγοράσουν. Μόλις καταλάβουν τι πάθανε τότε θα το βάλουν προς πώληση ως μεταχειρισμένο και έτσι αυτοί που το θέλουν πραγματικά θα το αγοράσουν ακόμα και κάτω από 200 ευρώ.

gio

@Χρήστος
η δωροεπιταγη εχει την ενοια οτι απο τα 599 το παιρνεις στα 299
δε σου δινουν και την εκπτωση και την επιταγη.
επι του θεματος καλη συσκευη αλλα ουτε για 300 , περιπου στα 200 θα ηταν καλυτερα

tom

@tiamat Κάτσε να βγουν τα windows 10 for phones και μετά μιλα.

ΚΝ

Πολυ καλη προσφορά πράγματι για κάποιον που ψάχνει κινητο…. Όσο για το λειτουργικό μια χαρα ειναι, εξαλλου οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το κινητο για κλήσεις , νετ και φωτό. Ολα τα λειτουργικά τα ίδια προσφέρουν σε αυτόν τον τομέα. Επισης, πχ για μενα που θελω καλη φωτό σε αυτα χρήματα δε βρίσκεις σε αλυσίδες κατι φτηνότερο και φυσικα ανθεκτικό για το οποίο φημίζεται η Νοκια.
Μπράβο στην wind περιμένουμε και άλλες προσφορές απο την ιδια και φυσικα και απο αλλα καταστήματα. Το χρήμα ειναι ακριβό ….καιρος ολοι να το καταλάβουν με τον ανταγωνισμό.

NIKOS90

Παρα πολυ καλη προσφορα και παρα πολυ καλο κινητο σε αυτα τα λεφτα σιγουρα αξιζει η αγορα του αν σκεφτομουν να παρω κινητο στις γιορτες θα ηταν μια πολυ καλη επιλογη αλλα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το LG G3 μου

steve

μπραβο παιδια!να μας ενημερωνετε και για αλλες τετοιες προσφορες

Γιώργος

Μου κάνει εντύπωση που η MS δεν έχει εγκαταλείψει ακόμη την προσπάθεια και χάνει τόσα λεφτά σε ένα λειτουργικό που έχει αποτύχει στην αγορά.

thanoik

@tiamat +100000000!!!!!!!!!!!

GiannisMix

μου κάνει εντύπωση το γεγονός οτι ορισμένοι έχουν συνδέσει το γεγονός οτι η wind εβαλε προσφορά με το οτι δε παει καλα η microsoft κτλ. σε λίγο θα μας πουν οτι κινδυνεύει να κλείσει η microsoft αν κλείσει και η wind. χαλαρώστε λιγο. οι προσφορές δεν έχουν ννα κάνουν μόνο με τον παράγοντα τι πουλάει περισσότερο. τσπ. επί της ουσίας. καταπληκτική συσκευή το 930. και παρα πολύ καλή η τιμή της προσφοράς. τυχερός όποιος σκόπευε να αγόρασε τωρα συσκευή..

GiannisMix

έτσι για την ιστορία… το ενα σε οικονομικοτερη τιμη-προσφορά και το αλλο (android) δωρο με τηλεόραση κτλ… (το στοκάρισμα-ξεστοκάρισμα καθε εταιρείας δεν ενδιαφέρει την microsoft η τον κάθε κατασκευαστή)

Γιώργος

Στο Android οι προσφορές γίνονται λόγω ανταγωνισμού των εταιρειών (με 84% μερίδιο αγοράς δεν υπάρχει λόγος να παρακαλάνε) , στα windows γιατί δεν υπάρχει ζήτηση μήπως και τσιμπήσει κανένας που δεν ξέρει ότι δεν υπάρχει ουτε το youtube σε επίσημο app.

pazzo

Σας φένετε τόσο περίεργο που κάποιοι προτιμoύν κάτι που δεν αρέσει σε εσάς; σοβαρά τώρα. Τι μανία είναι αυτή να βγάζετε οι περισσότεροι εδώ μέσα άχρηστο το 930; άχρηστο ως προς την καμερά του; άχρηστο ως προς την αυτονομία της μπαταρίας του; άχρηστο ως προς το navigation; άχρηστο ως προς την ποιότητα της clearblack οθόνης του; άχρηστο ως προς design του και/ή την ποιότητα κατασκευής του; άχρηστο ως προς την smooth αίσθηση που σου αφήνει η υπερβολική για τις απαιτήσεις του λειτουργικού του 2.2 Ghz snapdragon και η 2 GB ram? spotify, shazam, instagram, facebook, viber, whatsup,που χρησιμοποιώ εγώ και γενικά όλες τις βασικές εφαρμογές τωρα πια το store τις έχει. Και το Ζ3, G3 είναι κινητάρες αλλά πως να το κάνουμε, σε καποιους αρέσει και το 930. εμένα προσωπικά με κέρδισε στο 930 η σχέση μεταξύ απόδοσης επεξεργαστή και απαιτήσεων λειτουργικού, για να μου τρέχει απροβλημάτιστα και μετά από 3 χρόνια γιατί δεν αλλάζω κινητο κάθε εξάμηνο προσωπικά. Μου φένεται πολύ κουλή όλη αυτή η έχθρα που έχετε οι περισσότεροι αναγνώστες του techblog για τα wp που πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί..Ακου δεν αξίζει ούτε 200… ελεος δηλαδη. υσ. AAAA συγνώμη. ξέχασα να πω πως δεν βρίσκω πουθενά στο store… Συνέχεια »

Agnostos13

Πολυ καλη τιμη για πολυ καλη συσκευη και ενα πολλα υποσχομενο λειτουργικο!

Υ.Γ. Τελικα android δεν ειναι το λειτουργικο αλλα οι χρηστες του!

Sot11

Tiamat το 3% γιατί το αναφέρετε όλοι, τι θέλετε να δείξετε με αυτό; Το ότι εσυ ακολουθείς την μάζα σαν σκυλάκι δηλαδή σου φαινεται καλύτερο; Τραγικό απλά!

greg

θελω να πω οτι ειναι εξερετικη προσφορα για ενα τετοιο smartphone οπως το lumia 930 οποιος λεει οτι δεν αχιζει γνωμη του . γιατι για να αγορασεις καλο android smartphone πρεπει να παρεις ναβαρχιδα ενω στα windows phone και με 150 -300 ευρω περνεισ απροβληματιστα smartphone windows phone σε οποιον δεν αρεσουν να μεινει με τα android του τοσα ξερει τοσα λεει γιατι ποτε δεν εχει ασχολιθει με windows phone πολυ σταθερο λογισμικο καλο store με τις απαρετιτες εφαρμογεσ και οχι σαχλαμαρες !!! αν ειχα τα λεφτα θα το επερνα τωρα γιατι ειναι ενα εξερετικο smartphone

Τάσος

@Γιώργος #26
Έχεις δίκιο… Δεν έχουμε official youtube, γιατί έχουμε κλάσεις ανώτερες εφαρμογές, με download video, download mp3, background playback.
Κάνε ένα search για MetroTube και myTube και κλάψε…
Ευχαριστούμε την Google για την απουσία της απ’το store της Microsoft!
Όταν αποφασίσεις να τα έχεις όλα αυτά, πάρε WP.
Φιλιά στα μούτρα!

nieris

κορυφαία προσφορά μαζί με την προσφορά του π7!!!!

Nickolas

Οκ πολύ καλή τιμή. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, πολύ καλή κάμερα, καλό μέγεθος, ειδικά που στις μέρες μας έχουμε ξεφύγει με τα κινητά πάνω από 5 ίντσες.
Και απ’οτι διαβάζω άρχισε να δίνεται από την Κίνα και η νέα αναβάθμιση του λειτουργικού η Lumia Denim που θα κάνει την κάμερα πολύ πιο γρήγορη και θα δώσει τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4K μαζί με κάποια άλλα καλούδια 🙂

Genesis

πολύ καλή προσφορά θα πάω να το πάρω. είναι τρομερό κινητό.

τώρα όσο αφορά για κάποια γατάκια ποιο πάνω που σκάνε από το κακό τους και όλο μειώνουν τα wp τι να πω τα σχόλια τους τα λένε όλα για το παιδικό μυαλουδάκι που έχουνε δυστυχώς.

Sot είσαι θεός ωραίο σχόλιο 😀

άκουσα και το τρελό ότι έχει αποτύχει σαν λειτουργικό το windows τι άλλο θα διαβάσω εδώ πέρα… ούτε καν ξέρουν τι κάνει να αποτύχει κάποιο λειτουργικό και μιλάνε.

σαν fan της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ και όχι της κάθε εταιρίας άμα βρω κάτι σε ευκαιρία και μου αρέσει θα το πάρω και θα το εκτιμήσω, το λέω και θα το ξαναπώ άμα δεν σας αρέσουν τα wp μην σχολιάζεται και μην διαβάζετε μας το κάνετε ροντέο επειδή κάποιοι…μην συνεχίσω καλύτερα.

Νίκος

Οι Fanμπόιδες του σάπιου λειτουργικού της android βρίσκονται σε πανικό ή μου φαίνεται; Ήρεμα παιδιά, ούτε μέτοχοι είμαστε ούτε τίποτα, τι σας αφορά τι θα βάλει στην τσέπη του ο άλλος δεν μπορώ να το καταλάβω. Εκτός κι αν γέμισε το φόρουμ με τρόλ, όπως στα καταστήματα που σε προτρέπουν να πάρεις Samsung και να μείνεις μακριά απο Nokia, χωρίς φυσικά να μπορούνε να το αιτιολογίσουνε όταν τους ρωτάς…

Όπως έγραψα σε προηγούμενο άρθρο πρίν απο λίγες ώρες, η διαφορά (και το κακό ταυτόχρονα) ενός χρήστη Windows Phone και ενός χρήστη Android, είναι ότι ενώ ο πρώτος έχει εμπειρία και απο τα 2 και τελικά κατέληξε στο πολύ καλύτερο Windows Phone, οι δεύτεροι όχι μόνο δεν έχουνε χειριστεί WP, αλλά δεν το έχουνε δεί ούτε σε ζωγραφιά, ούτε κάν στα φυλλάδια που μοιράζει ο Κότσος έξω απο την πόρτα τους και αυτό φαίνεται στο ότι μιλάνε πάντα χωρίς να έχουνε επιχειρήματα, γιατί απλά δεν γνωρίζουνε.

Και όχι, επίσημη εφαρμογή στα Windows Store για το Youtube δεν υπάρχει, αλλά καλύτερα να υπάρχει κάτι ανεπίσημο και να τρέχει μια χαρά, παρά η επίσημη να χρειάζετε …ναυαρχίδα της Samsung με 1.5 GB Ram για να τρέξει κάπως …αξιοπρεπός.

Grigsgr

Κάθισα και διάβασα όλα τα σχόλιά σας και πραγματικά κάποιοι είστε περισσότερο απο τραγικοί. Να υποθέσω ότι όσοι κράζετε τα Windows Phone δεν τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ;
Κάτοχος Xperia Z1 & Lumia 1020 και τα δύο σε καθημερινή χρήση και βλέπω καθημερινά το 930 απο ένα φίλο που βρισκόμαστε. Όσοι λέτε ότι το κινητό δεν είναι καλό παρακαλείσθε να πάρετε χαρτάκι με τον αριθμό σας και να περιμένετε να πάτε στη γωνία μετά τους υπόλοιπους να κλάψετε. Γατάκια.

Μάθατε να κρίνετε κινητά τα οποία δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ και νομίζετε ότι είστε κάποιοι.
Α! να μην ξεχάσω και το iPhone το οποίο το έχω στη γωνιά του πεταμένο και ούτε που το βλέπω.

Η προσφορά είναι τρομερή και το κινητό είναι απλά εκπληκτικό (και ειδικά το πράσινο που έχει ένας φίλος).

Νίκος

Επίσης, την ανεπίσημη εφαρμογή του Youtube, εμείς την αποθηκεύσαμε στην εξωτερική 64άρα SD μας, δεν σβήσαμε το Viber και το Facebook για να εξοικονομήσουμε μερικά MB απο την μνήμη του σάπιου τηλεφώνου μας. Ούτε τρέχει στο Backround με το έτσι θέλω και να παίζουμε κάθε 1 λεπτό σαν τα παιδάκια με το Clean Master. Βασικά όταν είσαι κάτοχος Windows Phone, ξεχνάς τα Clean Master, δεν τα χρειάζεσαι 🙂

Σχετικά με τις προσφορές, που η Microsoft πουλάει φθηνά ενα κακό λειτουργικό και ότι η Samsung δεν χρειάζετε να το κάνει, εγώ διαβάζω εκατοντάδες Έλληνες (και μερικούς φίλους) που φέρανε ..ναυαρχίδες της Samsung και της LG απο το εξωτερικό με 300-400 έκτπωση. Και στην Ελλάδα το Πλαίσιο είχε βάλει πρόσφατα -200 και -300 ευρώ προσφορές. Για ..ναυαρχίδες μιλάω. Αυτές που πληρώνεις 800 ευρώ για να τρέχεις επίσημο Youtube 🙂

stavros

Άσχετα με τις προτιμήσεις μας σε λειτουργικό, εδώ έχουμε να κάνουμε με μια πολύ καλή συσκευή σε κορυφαία τιμή. Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε ότι μετά από ένα χρονικό διάστημα 10-12 μηνών μπορούμε να πετύχουμε και μια τιμή μεταπώλησης της τάξης των 150-170 ευρώ, δεν βρίσκω τον λόγο να μην το δοκιμάσουμε. Άλλωστε όσοι γράφετε εδώ μέσα έχετε το ”μικρόβιο” και κατά καιρούς έχετε πληρώσει πανάκριβα διάφορες συσκευές.

anonis

Εξαιρετική τιμή για ένα εξαιρετικό τηλέφωνο. Τόσο απλά είναι τα πράγματα!
@Νίκος-Πραγματικά… Έχεις ιδέα από android;

Batel

Όντως μπροστά σε κάποιο metrotube δεν πιάνει μία το επίσημο youtube app και οι χρήστες android του 84% είναι σε πανικό μπροστά στα windows mobile με τις ελάχιστες και χάλια στην πλειοψηφία συσκευές και τα ανύπαρκτα apps (πρόσφατα έγινε πάρτι επειδή βγήκε το Candy Crush). Να λέτε και άλλα τέτοια για να γελάμε.

Τομ

Νικο σε ποια εποχη android εχεις μεινει ακριβως; Το clean master οποιοσδηποτε εχει την παραμικρη ιδεα ξερει οτι δεν κανει απολυτως τιποτα το θεμα ειναι να εχεις ενα κινητο με καλο hardware. Το οποιο ειναι ελαττωμα απο μονο του αλλα μην λεμε και οτι θελουμε.

Επισης ξεκολλατε απο το youtube app. Και το android/ios εχει πολυ καλες third party ΥΤ εφαρμογες αλλα εχει και την επισημη. Τωρα πως καποιοι προσπαθειτε να το βγαλετε αυτο ελαττωμα του android πραμγατικα με ξεπερνα.

Το γεγονος ειναι ενα οτι με 300 παιρνεις τρελη κινητουμπα και αν βολευεσαι με windows phone τοτε μην καθεσαι ακομα. Ολα τα αλλα ειναι ειναι πιπ(ε)ς. To galaxy s5 κανει ακομα 400+ παραεισαγωγη και τα iphone ειναι πανακριβα οπως παντα. Sony LG μπορεις να βρεις σε καλα λεφτα αλλα σαν το lumia 930 στα 300 ευρω δεν ειναι κανενα.

Μην ξεχναμε οτι το 930 ειναι ενα πολυ καλο κινητο (στα τηλεφωνηματα) με μια πολυ καλη καμερα. Μην μενουμε μονο στο store το οποιο ειναι πολυ σημαντικο μεν (και οντως πασχει οσο και αν καποιοι δεν το δεχονται) εδω μιλαμε για ναυαρχιδα για 3 κατοσταρικα. Ακομα και το LG G2 κανει 350 (μιλαμε παντα αν ψωνιζεις ελληνικη συσκευη ετσι)

dimitrisdim14

Τρέξτε να,προλάβετε μάγκες … Το κινητό τα σπάει ! Ναυαρχίδα της Microsoft …με 300€ …! 40€ κάτω από το σκρουτζ … Αξίζει κάθε ευρώ !

Νίκος

@anonis

Αν έχω ιδέα απο Android; Σε αντίθεση με τα Fan-boys που δεν έχουνε ιδέα απο Windows Phone και Nokia, ΟΛΟΙ εμείς πρώτα περάσαμε απο Android, δεν είχαμε και εναλακτικές κάποτε, θέλαμε δεν θέλαμε…. android. Και ασφαλώς τώρα κάναμε την μετάβαση απο ενα κάκιστο λειτουργικό σε ενα πολύ καλό και γρήγορο με ελάχιστες απαιτήσεις, που τρέχει τα πάντα απροβλημάτιστα, που αποθηκεύει σε εξωτερική κάρτα τις εφαρμογές του, δεν σου τρώει όλη την μνήμη, έχει δωρεάν χάρτες κτλ. Τα έχουμε αναφέρει 100 φορές. Και επειδή η τιμή για ενα απλό Nokia 530 είναι μόλις 99 ευρώ πλέον, με Snapdragon X4 και υπεραρκετή 512 μνήμη, μια δοκιμή θα σε πείσει.

@Τομ

Πρίν απο 3 μήνες άλλαξα τηλέφωνο.

@Batel

Πάρτυ με το Candy Crash; Τουλάχιστον στην Ελλάδα έχει μόλις 119 Downloads. Είχε τουλάχιστον 300 παιχνίδια του τύπου αυτού όλο αυτόν τον καιρό, καλύτερα, χειρότερα δεν γνωρίζω, πολλά απο αυτά πάντως υπάρχουνε και στα άλλα λειτουργικά (για να μην μας πείς ότι ήτανε μούφες κτλ, σε πρόλαβα :P)

Makis

Για Tiamat μόνο το Note είναι smartphone, για να μπορεί να κάνει την δουλειά του…τώρα επανηλλειμένα έχω ρωτήσει τι δουλειά κάνει ο καθένας με το smartphone, εκτός λίγο browsing, email που κάνουμε όλοι, (τα παιχνίδια τα εξαιρώ)…απάντηση δεν πήρα. Δουλειά όμως…όχι να δούμε τον καιρό.

Νίκος

Δεν υπάρχει δουλειά στο κινητό ρε Μάκη. Λίγο Email, λίγο Skype, Whats Up App να βλέπεις τις μονάδες σου με ενα κλίκ, 5-6 πρόχειρες φωτογραφίες της στιγμής, 40-50 τραγούδια για το λεοφωρείο, 2 τσόντες για ώρα …ανάγκης, 5-10 παιχιδάκια τύπου Angry Birds, Tetris για το ταξίδι ή λίγο πρίν τον ύπνο, αρκετό GPS, λίγο Livescores να βλέπεις αποτελέσματα όταν είσαι κάπου έξω και δεν έχεις πρόσβαση στον υπολογιστή να δείς κανονικά την μπαλίτσα σου και όλα τα υπόλοιπα για να …ομορφαίνουνε την επιφάνεια εργασίας. Δεν βλέπεις στα σχόλια; Δεν λέει κανείς φτιάξτε καλύτερο πρόγραμμα, φτιάξτε καλύτερο Tile λένε όλοι, όμορφα χρώματα, γραφικά κτλ. Για 15χρονα κοριτσάκια δηλαδή. Παιχνίδια, πολλά, αλλά δεν θα αντικαταστήσουμε και την παιχνιδομηχανή ούτε το Photoshop, και το Camtasia με τα αντίστοιχα App στα Smartphones. Μαλα….ούλες, άντε να βάλεις κανένα σκουφάκι στο κεφάλι της κοπέλας σου ή να της μεγαλώσεις λιγάκι την μύτη για να γελάσεις. Πόσες φορές θα το κάνεις; 2-3; Κάποια στιγμή θα το βαρεθείς και σε λίγους μήνες θα έχεις ενα απλό τηλέφωνο. Τώρα όποιος κάθεται και παίζει RPG στο τηλέφωνο και σέρνει το δάχτυλο, είναι άξιος της μοίρας του! Κατά τα άλλα, σέρνεις το δάχτυλο και πετάς μπάλες μπάσκετ, Bowling που μετά απο… Συνέχεια »

anonis

@Νίκος-Συγνώμη αλλά συνεχίζω να πιστεύω το ίδιο…Οπότε είναι καλύτερο που είσαι σε WP. Το οποίο δεν είναι καθόλου άσχημο. Κάθε άλλο μάλιστα! Μακάρι με τα 10 να κερδίσει το στοίχημα η Microsoft και να μπει πολύ πιο δυνατά!!!

JohnWave

Τα πράγματα είναι για μένα ξεκάθαρα:

Θέλεις το πιο value for money windows κινητό, παίρνεις το 930.

Θέλεις το πιο value fοr money android κινητό, παίρνεις το G2.

Και στις δύο περιπτώσεις ανάλογα του λογισμικού που προτιμάς, θα έχεις κάνει μια τρομερά έξυπνη αγορά.

Τώρα αν σε καλύπτουν και τα δύο λογισμικά , εκεί παίζει ρόλο ποια είναι τα κύρια κριτήρια αγοράς σου. Αν θέλεις αμπεζέλιαστη συσκευή και τρομερή μπαταρία παίρνεις το G2. Aν θέλεις πιο στιβαρή κατασκευή και αμολεντιά στην οθόνη , παίρνεις το 930. Smooth είναι και τα δύο, πολύ καλές κάμερες έχουν και τα δύο.

dark_master

Η προσφορά είναι πολύ καλή ανεξαρτήτως λογισμικού. Ελπίζω μόνο να μην εξαντληθούν τα αποθέματα γρήγορα. Και παλιότερα είχε γίνει μια αντίστοιχη “σφαγή” των 830,930,1020 από τη Vodafone.Σίγουρα κάπου θα στοχεύουν όπως πχ το να αυξήσουν το μερίδιο αγοράς τους. Προσωπικά δεν μου άρεσαν τα Windows Phones όσο καλό και αν είναι σαν λειτουργικό. Θεωρώ το Android πολύ πιο εύκολο να προσαρμοστεί σε αυτά που θέλω εγώ. (πχ μου τη σπάει που στα τετράγωνα αν έχει πολλά στην αρχική οθόνη για να πάρεις πχ τηλέφωνο πρέπει να πας από το τέλος στην αρχή, σε περίπτωση πχ που έχεις τις κήσεις στην αρχή. Επίσης δεν μου αρέσει η έλλειψη Smart Dialer ενώ πχ στον Ex dialer που είχα δοκιμάσει δεν μου έδειχνε τις εξερχόμενες παρά μόνο τις εισερχόμενες κλήσεις. Ακόμα δεν μου αρέσει που δεν υπάρχει Chrome και Firefox σαν επιλογή για Browser. Όσο και αν φαίνεται αστείο σε κάποιους αν έχεις συγχρονίσει πράγματα που θες και χρησιμοποιείς στη δουλειά σου σε αυτούς τους browsers σε ένα android τα έχεις στο λεπτό ενώ σε ένα WP θα πρέπει να καθίσεις να τα συγχρονίσεις ξανά. Τέλος σε κάποιον φίλο που ανέφερε ότι είναι το πιο ανεπτυσσόμενο λειτουργικό και ότι η MS ακούει το… Συνέχεια »

pap

Ακου τι ειπε ο φιλος. Θεος!!!
Υ.Γ. Τελικα android δεν ειναι το λειτουργικο αλλα οι χρηστες του! Πιστευω θα το σκεφτομαι καθε φορα που θα κολλαει το ριμαδι το ανδροιντ κ θα γελαω. Ευχαριστω ρε φιλε χαχαχαχαχαχα
Pap

Athanasia

Καλημέρα παιδιά!
Πραγματικά ενδιαφέρομαι να το αγοράσω αυτό το κινητό και περίμενα αρκετό καιρό. Μου φαίνεται πολύ καλό και προσφέρει αρκετά. Η προσφορά αυτή που βγήκε είναι απίστευτα καλή. Έχω όμως μια απορία. Στην ιστοσελίδα τους αναφέρει μόνο το μαύρο χρώμα. Γνωρίζει μήπως κάποιος αν ισχύει αυτό; Το έχουν μόνο σε μαύρο ή απλά αυτό΄αναφέρουν στην ιστοσελίδα;; Ευχαριστώ. Χαζή η ερώτηση αλλά με απασχολεί και δεν μπορώ να το ελέγξω από εδώ! Ευχαριστώ!!!!

Miko

Καλή προσφορά αλλά άργησε λίγο μόνο για τον λόγο οτι πλέον δίνεις τα ίδια λεφτά και πέρνεις ισάξια ή και καλύτερη συσκευή χωρίς “προσφορές”. Πάντως το κινητό είναι πολύ καλό και αυτό που μου αρέσει στα ΝΟΚΙΑ 920 και πάνω είναι η πολύ καλή φωτογραφία που βγάζουν.

Makis

Ο/Η Νίκος λέει:
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014 στο 0:23

Νίκο, έγραψες, εκτός και αν τα λες αλληγορικά. Συμφωνούμε σε όλα…και 5-5 μόνες τους οι κοπέλες στην καφετέρια 🙂 …εύγε!…τα λέμε…

mpampis13

Το σκεφτομαι αλλα μαλλον θα παω σε lg g3 μονο και μονο επειδη εχει αποσπομενη μπαταρια…

Παναγιώτης

Για το youtube που διάβασα να λένε κάποιοι, σας απάντησαν ήδη με κανά 2 εφαρμογές τα παιδιά που χρησιμοποιούν windows phone (myTube κ.τ.λ.) αλλά καλό είναι να ρίξετε και μια ματιά στο TubeCast που πραγματικά πατάει την επίσημη εφαρμογή του YouTube της google & του Android! Microsoft ftw… καλημέρα!!!

Makis

Η προσφορά παλικάρια ισχύει και στα public αν και τους έπιασα αδιάβαστους. Δύσκολα βρήκα το τελευταίο σε επαρχιακή πόλη που μένω. Ασπρο.

Νίκος

@anonis

Όλα τα τηλέφωνα καλά είναι, καθένα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του. Απλά στα Lumia έχεις πολύ δυνατό τηλέφωνο απο τις χαμηλές κατηγορίες των 100 ευρώ, πράγμα το οποίο δεν γίνεται στα Android. Το Android θέλει δυνατή συσκευή με πολλά Ram και εσωτερική διαθέσιμη μνήμη. Στα WP η αποθήκευση γίνεται στην κάρτα SD όλων των εφαρμογών που κατεβάζεις, το οποίο είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Πάνω απ όλα ανταγωνισμός, εάν δεν υπήρχε η Nokia με τους δωρεάν Offline χάρτες του Here, ακόμα στα Android θα πληρώναμε για GPS.

@Αθανασία αυτά είναι προσόψεις και αλλάζουνε όποτε θέλεις, νομίζω κάπου στα 14 ευρώ η γνήσια.

GeorgePower

Πολύ καλή προσφορά αλλά μήπως το G3 με 20€ λίγο πιο πάνω αξίζει περισσότερο;

matt

ποσων ετων ειστε ρε παιδες? 15?

mikesalonika

Αμφιβάλω αν αυτά που αναλυετε για τα κινητά και τις γνώσεις πάνω σε αυτά το κάνετε για την Ελλάδα και την τρέχουσα κατάσταση….. Αλλά το κινητό στο χέρι και καφεδάκι μόστρα παραλια ! Δε λέω καλό να συζητάτε κλπ κλπ αλλά φανατιζεστε και χανεστε σπ τα κυρίως ! Lumia 635 150eurw και μ αυτά π μου δίνει δεν εχω χάσει ούτε 1 ευρώ ! Ευχαριστω

Giwrgos

Το κινητο εχει πολυ καλη προσφορα για την αξια του και οι πωλησεις δεν παιζουν παντα ρολο… εχει πολυ καλες δυνατοτητες(specificationss), καλη ποιοτητα κατασκευης και καλο λειτουργικο.
Τωρα απ την αλλη υπαρχει και το samsung galaxy s4 που μπορεις να το βρεις στο σκρουτζ πανω κατω με τα ιδια λεφτα το οποιο θεωρω αξιζει περισσοτερο τα λεφτα του απ οτι το lumia 930 μιας και παιρνεις πιο ανοιχτο λειτουργικο και εκτως αυτου ειναι και galaxy S και οχι καποιο τυχαιο samsung… τελος το lumia 930 αν το παρεις δεν θα βγεις χαμενος.

georgekpl

@Makis Μόλις πήρα στα public και μου είπαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο το κινητό και ότι και να υπήρχε δεν θα μπορούσαν να το βάλουν με την προσφορά γιατί δεν γνωρίζουν κάτι.. Σου είπαν καμία άλλη πληροφορία.
Στην wind που ρώτησα μου είπαν ότι είναι διαθέσιμο μόνο το μαύρο.

Makis

@georgekpl

Φιλε, ψαχνω στο ενα wind και δεν υπηρχε κανενα, προχωρω για το αλλο wind και βλεπω πινακιδα wind στα pyblic. Μπαινω, ρωταω, ψαχνονται. Κοιταζουν στους υπολογιστες, δεν εχουν διαθεσιμο, αλλα στις οθονες τους βλεπουν οτι οντως υπαρχει αυτη η προσφορα, γι αυτο το ανεφερα. Παω στο δευτερο wind και εχουν ενα τελευταιο σε ασπρο και το παιρνω. Δεν ξερω εαν ολα τα public εχουν wind, μπορει και να σφαλω, αλλα αυτα μου ειπανε, thanks.

Makis

@georgekpl

Δεν ξέρω εάν παρακολουθείς τα σχόλια ακόμη. Σήμερα στο public της Ν. Σμύρνης (πλατεία) τους ανέφερα για την προσφορά της wind. Ο πωλητής ξεροκατάπιε και μου είπε ότι μπορεί να μου το δώσει και αυτός με 299 χωρίς δωροεπιταγή και καμία άλλη υποχρέωση από εμένα.

Maik

Ευτυχώς που ο κόσμος φοβάται τα windows phones και μπορούμε οι υπόλοιποι να πάρουμε εξαιρετικές συσκευές σε καλή τιμή.

georgekpl

Καλή χρονιά παιδιά! Με ωραία οικονομικά νέα…πάντα !!!
Ξέρει κανείς αν ισχύει ακομα η προσφορά ή μέχρι πότε????Πάντως στο site υπάρχει ακόμα..
Θα πάω να ρωτήσω αύριο από wind…το σκέφτομαι λίγο διότι έχω το lumia 925 και έλεγα μην αλλάξω αμέσως στο 930…να περιμένω το επόμενο μοντέλο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.