Nokia N82 | Με κάμερα 5Megapixel και GPS

, Nokia N82 | Με κάμερα 5Megapixel και GPSΗ Alpha Copy/ Nokia παρουσιάζει τον πιο σύγχρονο υπολογιστή πολυμέσων, το Nokia N82, το οποίο αποτελεί την επιτομή της ψηφιακής σύγκλισης, εφόσον συγκεντρώνει πολλαπλές υπηρεσίες σε μια συσκευή. Παρέχει βελτιωμένο σύστημα λήψης φωτογραφιών, πλοήγησης και σύνδεσης στο διαδίκτυο και προσφέρει στους λάτρεις της φωτογραφίας μία μοναδική εμπειρία κάμερας.

Το Nokia N82 διαθέτει ισχυρό GPS, προεγκατεστημένους χάρτες Nokia, κάμερα 5 megapixel, ισχυρό φλας Xenon και φακούς Carl Zeiss. Παράλληλα, η άμεση ενεργοποίηση της κάμερας, η αυτόματη εστίαση με βοηθητικό φως, η γρήγορη επαναφόρτιση μεταξύ λήψεων και το DVD υψηλής ποιότητας, καθιστούν τον υπολογιστή πολυμέσων Nokia N82 ένα πραγματικά εύχρηστο και αξιόπιστο εργαλείο.

Εκτός από την υψηλής ποιότητας φωτογραφική μηχανή, ο υπολογιστής πολυμέσων Ν82 επιτρέπει την πλοήγηση και την ανακάλυψη νέων χώρων, την ακρόαση μουσικής, την πλοήγηση στο διαδίκτυο, την ενασχόληση με παιχνίδια, τη συνομιλία μέσω διαδικτύου και τη συμμετοχή στο WEB 2.0. Χάρη στην ασύρματη συνδεσιμότητα και τη βελτιωμένη απόδοση, ο υπολογιστής πολυμέσων Nokia N82 προσφέρει ό,τι χρειάζεται ο σύγχρονος καταναλωτής.

Ακόμη, η κάρτα των 2GB micro SD παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι και 900 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης ή εναλλακτικά μέχρι και 84 λεπτά βίντεο υψηλής ανάλυσης.

Επιπλέον, ο υπολογιστής πολυμέσων Nokia N82 διαθέτει μενού με νέο περιεχόμενο με προσανατολισμό στα 3D multimedia με στόχο την εύκολη και άμεση πρόσβαση στα περιεχόμενα διασκέδασης, ο υπολογιστής πολυμέσων Nokia N82 υποστηρίζει και την υπηρεσία Ovi, καθώς επίσης το Music Store και τους Nokia χάρτες. Τέλος, με την υψηλή ταχύτητα σύνδεσης WI-FI επιτρέπει τη σύνδεση στο διαδίκτυο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia κ. Σ.Ι. Κωνσταντινίδης επεσήμανε σχετικά:
«Ο νέος υπολογιστής πολυμέσων Nokia N82 προσφέρει ένα πλούσιο συνδυασμό χαρακτηριστικών πολυμέσων, όπως A-GPS, προεγκατεστημένους χάρτες, μοναδικές δυνατότητες φωτογραφίας, πλοήγησης και βίντεο, όπως επίσης και συνδεσιμότητα σε υψηλές ταχύτητες, καθιστώντας το έτσι τον απόλυτο υπολογιστή πολυμέσων. Αυτή η μικρή σε μέγεθος συσκευή αντικαθιστά πολλές μεμονωμένες συσκευές. Το Nokia N82 αποτελεί ακόμη μια καινοτόμο προσθήκη στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας και θα ανταποκριθεί με επιτυχία σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή».

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
XRHSTOS

ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ,ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ?

tasosvel

ανάλογα το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς. Αυτό που έχει μέσα προεγκατεστημένο νομίζω οτι χρεώνει. Αλλά μπορείς να βάλεις κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως το garmin

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.