Nokia N85 | Ακούστε την ασύρματα χωρίς Bluetooth

, Nokia N85 | Ακούστε την ασύρματα χωρίς BluetoothΜπορεί το N96 να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ελλάδα, όμως το N85 είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά Nseries της Nokia. Με οθόνη 2,6 ιντσών τεχνολογίας OLED και λεπτό ντελικάτο σχεδιασμό, το N85 επαναπροσδιορίζει την φορητή διασκέδαση. Είναι συμβατό με όλα τα παιχνίδια της πλατφόρμας N-Gage, ενσωματώνει κάμερα 5Megpixels με φακό της Carl Zeiss και υπηρεσίες geotagging για τις φωτογραφίες σας, χάρη στο ενσωματωμένο GPS.

Σημαντικό χαρακτηριστικό του Nokia N85 είναι ο ενσωματωμένος πομπός FM transmitter που επιτρέπει την αναπαραγωγή της μουσικής σας, ασύρματα σε οποιοδήποτε ραδιόφωνο FM! Ξεχάστε της ειδικές συσκευές με Bluetooth και τα καλώδια! Απλά συντονίστε το N85 στο ραδιόφωνο που έχετε στο σπίτι ή το αυτοκίνητο και απολαύστε ασύρματα την αγαπημένη σας μουσική.

Ο σχεδιασμός το Nokia N85 παραπέμπει σε αυτόν που έχουμε συνηθίσει από το N95, είναι δηλαδή τύπου dual slider. Για γρήγορη πλοήγηση στο ίντερνετ και υπηρεσίες email, το N85 χρησιμοποιεί το γρήγορο πρωτόκολλο HSDPA (ταχύτητα έως 7,5Mbps) ενώ παράλληλα διαθέτει και Wi-Fi (thanks god!).

, Nokia N85 | Ακούστε την ασύρματα χωρίς BluetoothΈρχεται με 10 προεγκατεστημένα παιχνίδια N-Gage τα οποία ζωντανεύουν χάρη στην οθόνη τεχνολογίας OLED (Organic light-emitting diode). Η εν λόγω τεχνολογία προσφέρει πλούσια και ζωντανά χρώματα με ελάχιστο delay σε σχέση με την LCD. Οι οθόνες OLED χρησιμοποιούνται ήδη σε αρκετά MP3 players ενώ με βάση αυτή την τεχνολογία έχουν κατασκευαστεί και οι πρώτες τηλεοράσεις για το σπίτι. Όμως οι τηλεοράσεις OLED θα καθυστερήσουν ακόμα μέχρι να βρουν το δρόμο προς το σαλόνι μας.

Η 5Megapixels κάμερα του Nokia N85 σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό φακό της Carl Zeiss προσφέρει ποιότητα βίντεο επιπέδου DVD με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps). Η χωρητικότητα της παρεχόμενης κάρτας μνήμης microSD, αγγίζει τα 8GB ιδανική να χωρέσει σχεδόν ολόκληρη την ηλεκτρονική σας βιβλιοθήκη.

Το Nokia N85 θα ξεκινήσει να διατίθεται από αυτό τον Οκτώβριο με τιμή που εκτιμάται κοντά στα 550-600 ευρώ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spok

para poli kalo to kinigao poli kairo alla pote tha erthi epitelous ellada?

artur

πολι ωρεα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.