Nokia N87 με κάμερα 12,1 Megapixel;

Nokia N87, Capture as it happens. Πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ φωτογραφίες από μια μπροσούρα που απεικονίζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nokia N87. Σύμφωνα με αυτή, η Nokia ετοιμάζει ένα μοντέλο με κάμερα 12,1 Megapixel, dual LED flash, οθόνη capacitive 3,2 ιντσών και επεξεργαστή 600 MHz.

Η μπροσούρα δείχνει αρκετά πειστική και έρχεται στο φως της δημοσιότητας την ίδια στιγμή που η Nokia ανακοινώνει τα σχέδιά της για το 2010. Αυτή τη στιγμή το μοντέλο Nokia με την μεγαλύτερη κάμερα είναι το N86 στα 8 Megapixel και φαντάζει αρκετά λογικό το να παρουσιαστεί μοντέλο με 12 Megapixel μια και Sony Ericsson Satio και Samsung Pixon 12, κυκλοφορούν ήδη σε αυτή την κατηγορία.

, Nokia N87 με κάμερα 12,1 Megapixel;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bambacha

kalo auto 8a pesoun oi times se ligotera megapixel ka8ws olo kai anebenoun ta megapixel….s auta ta kinita!!!!!

nikos

Osw kai na aneboun ta mpixel an den yparxei optiko zoom den mporoun na ftasoun psifiaki..
An kai h SAMSUNG anetrepse ta dedomena me to Samsung W880 pou einai kinito – psifiaki

Λευτέρης

Το έχω παρατήρησει η νόκια πάντα παίζει εκ του ασφαλούς . Τι θέλω να πω άμα δεν με απατά η μνήμη μου ήταν η ταιλευταία που έβγαλε με 8mega pixel camera (n86)και τώρα πέταγεται το n87 με 12αρι φάκο . Βάζω στοίχημα ότι θα πέριμενει να δει πόσο πούλανε τα θήρια με 1ghz επεξεργαστή και μέτα θα βγάλει κι αυτη!Όσο αύτο με το όπτικο ζουμ άμα το έβαζαν ποιος ο λόγος να έχεις ψυφιάκη?Άσε που πρέπει να κουβαλάς και τσαντάκι !

Λευτέρης

Δεν νόμιζω ότι κάνει κάμια πολύ παράτολμη κίνηση απλώς αναβαθμίζει το 5.Δεν έκανε τίποτα το τρόμερο και το nokia maps που τα αναβάθμισε και τα μετανόμασε σε ovi maps δεν είναι τίποτα σπουδαίο .Πίστευω ότι τώρα τελαιευταία επίκεντρόνεται και στο design (κάταλαβε ότι δεν αρκεί μονό ένα κάλο σε λείτουργίες άλλα και στο έξωτερίκο του γιάτι με μία κάλη εμφάνηση χόρταινει εύκολα το μάτι ) .Όσο για τις μικρόμετατροπές τις πιστεύω ότι χάρη σε αύτες θα βγει ασπροπρόσωπη.Άρα η νόκια κάλα κάνει και βαδίζει εκ του άσφαλους δεν εκτήθεται με τη μία με επήβλητικά κίνητα που αποδηκνήονται πάτατες κράτα στο έπακρο την αξιόπισια της γι αύτο έχει και τόσο μέγάλες είσπράξεις.Άλλα όσο για τις μικρομετατρόπες πισεύω ότι και το 2010
στις λεπτόμεριες θα κρίθει η σύμπερηφόρα κατάναλωσης . 🙂

Λευτέρης

Nαι ρε με το παλιό το symbian τρελενόσουν..αύτος ήταν ένας λόγος να άλλαξω εταιρία και να πάρω το αγαπημένο μου magic στη κυριολεξία με μάγεψε .Και τώρα πετάγεταιη νόκια με καινούργιο symbian alelouia!:p.Σκέφτηκα…Το ανάμενω πόλυ..Όσο για το design μου έσπαγε τα νεύρα η νόκια άπο τότε που ξεκίνησε να βγάζει τη σείρα με τα classic π.x το 6720,το 6700 και άλλα πόσα δεν θυμάμε που ήταν κίνητα χώρις να έχουν κάτι ένδιαφέρον άπο έξω τουλάχιστον έβλεπες μία όθονη με κούμπια (άποψη μου).Τι θέλω να πω με έλκιουν περισσότερο τα καίνουργια κίνητα που άναφερω πιο πάνω λόγο εξώτερικου άπλως δεν μ΄άρεσαν τα classic που έβγαζε.Κάταλαβες; 🙂

Λευτέρης

Ναι είναι ένα πρόβλημα αλλά τι τα μαθαίνουμε τα αγγλικά?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.