Nokia | Παρουσιάζει τις νέες εξελίξεις στο Ovi

, Nokia | Παρουσιάζει τις νέες εξελίξεις στο OviΣε μία διαδικτυακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη και παρακολούθησε ζωντανά το techblog.gr, η Nokia παρουσίασε τη νέα λειτουργία συγχρονισμού στοιχείων διαχείρισης προσωπικής δεδομένων (PIM) στο Ovi.com, καθώς επίσης και το πρόσφατο Nokia Ovi Suite για PC και την υπηρεσία απομακρυσμένης πρόσβασης σε αρχεία Files on Ovi. Αυτά τα ξεχωριστά στοιχεία του Ovi βοηθούν να διαχειρίζεστε τις προσωπικές σας πληροφορίες και πολυμέσα με διάφορους τρόπους, μέσω ενός απλού και ενοποιημένου περιβάλλοντος χρήσης.

Η τελευταία έκδοση του Οvi.com, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη ως δοκιμαστική (beta), προσφέρει δωρεάν λειτουργία συγχρονισμού του ημερολογίου, των επαφών, των σημειώσεων και των εργασιών ανάμεσα σε μία κινητή συσκευή Nokia το www.ovi.com. Με τη συγκεκριμένη λειτουργία όλοι οι χρήστες του Ovi.com μπορούν να δημιουργήσουν ένα online backup των σημαντικών πληροφοριών τους, στις οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση και δυνατότητα επεξεργασίας οποιαδήποτε στιγμή όταν είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Η Nokia πιστεύει πως αυτό βελτιώνει την εμπειρία χρήσης του καταναλωτή, διασφαλίζοντας τις προσωπικές του πληροφορίες, σε περίπτωση που η κινητή του συσκευή χαθεί ή κλαπεί.

, Nokia | Παρουσιάζει τις νέες εξελίξεις στο OviΜε την εφαρμογή Nokia Ovi Suite για PC μπορείτε εύκολα να αντιγράφετε αρχεία και πληροφορίες από την κινητή σας συσκευή Nokia προς τον υπολογιστή σας, να κάνετε back up των περιεχομένων της Nokia συσκευής σας, και να μεταφέρετε με drag-and-drop φωτογραφίες και βίντεο στο Share on Ovi, την υπηρεσία για να μοιράζεστε περιεχόμενο πολυμέσων, που είναι ήδη διαθέσιμη από τη Nokia.

Το Files on Ovi σας επιτρέπει να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση στα αρχεία του συνδεδεμένου στο διαδίκτυο υπολογιστή σας, από οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο διαθέτει browser ή υπολογιστή. Επίσης, μπορείτε να αποθηκεύετε αρχεία online στον προσωπικό σας αποθηκευτικό χώρο που ονομάζεται Anytime Files, ώστε να είναι πάντα στη διάθεσή σας. Η υπηρεσία βασίζεται στο λογισμικό και την εμπειρία που αποκόμισε η Nokia μέσω της απόκτησης της εταιρίας Avvenu τον Δεκέμβριο του 2007.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.