Nokia Normandy, Νέα φωτογραφία αποκαλύπτει το app launcher

Αποκαλύψεων συνέχεια για το ακυκλοφόρητο handset της Nokia με λειτουργικό σύστημα Android, μιας και μετά την πρώτη κανονική φωτογραφία του Nokia Normandy, ήρθε στο φως και μια ακόμα που αποκαλύπτει ολόκληρη τη συσκευή χωρίς θήκη, αλλά και ενεργή την οθόνη που φαίνεται να απεικονίζει το app launcher με το μενού χωρισμένο σε ενότητες.

Δεν αποκλείεται το Nokia Normandy να «φοράει» σα λειτουργικό σύστημα μια πιο custom μορφή Android, σε στυλ και μορφή παρόμοιας φιλοσοφίας με τα Kindle Fire της Amazon, τα οποία είναι συσκευές Android αλλά με μια υβριδική σχεδίαση από την πλευρά της Amazon.

Μεγάλη περιέργεια για το τι νέο ετοιμάζει η Nokia και αν τελικά ισχύει η όλη φημολογία γύρω από αυτή τη συσκευή που κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσα από διαρροές, και αναμένεται να δούμε εάν τελικά θα υπάρξει κάποια παρουσίαση και στην επικείμενη έκθεση Mobile World Congress 2014 που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη στις 24-27 Φεβρουαρίου, με το Techblog να δίνει το παρόν για να μάθετε πρώτοι ό,τι νέο θα αποκαλυφθεί στη συγκεκριμένη έκθεση η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Nokia Normandy, Nokia Normandy, Νέα φωτογραφία αποκαλύπτει το app launcher

Πηγή 1, 2

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manolis

ε ρε γέλια αν είναι Asha συσκευή!!!!! :p

dimitris

@manolis με προλαβες αυτό ήθελα να γράψω,βλεπω ξανά βλέπω τις και καλά διαρροές στο ιντερνετ και σκέφτομαι κανεις δεν έχει δει ενα Asha από κοντά!!!!!!!! Τόσο πια! Το home button και το ui ΦΥΣΙΚΆ είναι από την νεα αναβάθμιση Asha και με custom shortcuts μπορείς για παράδειγμα το Nokia store να το κανεις σαν το playstore. Και εγω θα ήθελα να δω νοκια με android αλλα μην μασάμε έτσι!!!

tech21man

Asha, η android δε φαινεται καθολου καλο η ενδιαφερον.

Vaggelis

Δεν αποκλείεται να παίξει Asha με forked android πάντως. Αμφιβάλω βέβαια κατα πόσο ένα φτηνό Android μπορεί να δώσει καλύτερη εμπειρία από ένα φτηνό WP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.