Nokia smartphone εμφανίζεται με πέντε κάμερες στο πίσω μέρος;

Nokia smartphone, Nokia smartphone εμφανίζεται με πέντε κάμερες στο πίσω μέρος;

Η εικόνα ενός νέου, μυστηριώδους Nokia smartphone έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας μόνο την πίσω πλευρά του, η οποία δείχνει να είναι κυριολεκτικά φορτωμένη με πέντε κάμερες! Λέτε η Nokia να πηγαίνει για το ρεκόρ;

Εκτός από τις πέντε κάμερες, από τη φωτογραφία που φαίνεται να είναι τραβηγμένη πίσω από κάποιο τζάμι (και ίσως στα κλεφτά), παρατηρούμε επίσης το LED flash, ενώ σημαντικότερη είναι η παρουσία του λογοτύπου Zeiss, το οποίο συναντήσαμε σε Nokia μοντέλα του παρελθόντος ύστερα από τη συνεργασία του γνωστού οπτικού οίκου Carl Zeiss και της φινλανδικής εταιρείας για την ανάπτυξη cameraphones υψηλών προδιαγραφών.

Το τελευταίο leak του κατά πάσα πιθανότητα prototype μοντέλου μπορεί να συνδεθεί με την πρόσφατη είδηση για την απόκτηση του PureView trademark από την HMD Global, τα δικαιώματα του οποίου κατείχε πριν η Microsoft.

Ένα Nokia smartphone με τέσσερις κάμερες είχε φημολογηθεί στο παρελθόν ωστόσο πρώτη φορά ακούμε για φινλαδική συσκευή με πέντε κάμερες στο πίσω μέρος. Στο πίσω μέρος της διαρρέουσας συσκευής παρατηρούμε επίσης το λογότυπο Android One ως μέρος του προγράμματος των pure Android smartphones, ενώ απουσιάζει ο κοινός ψηφιακός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπώματος. Το πιο πιθανό είναι σε αυτήν την κατηγορία συσκευής (αν γίνει τελικά πραγματικότητα) είναι να πάμε σε in-display λύση για το ξεκλείδωμά της.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε καμία πληροφορία για το πότε θα παρουσιαστεί το επόμενο flagship smartphone της Nokia ή για το αν αυτό θα κυκλοφορήσει με πενταπλή κάμερα. Το σίγουρο είναι ότι περιμένουμε κάποια στιγμή το Nokia 9 και αν λάβουμε υπόψη μας ότι το Nokia 8 παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη ίσως τώρα -εν όψει και του σκληρού ανταγωνισμού- να έχει έρθει η στιγμή για κάτι μεγαλειώδες από πλευράς HMD Global.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

Ρε καλύτερα μια και μεγάλη κάμερα πάρα έναν Καραγκιόζη κινητό με 3 και 5 και όσες βάλουν.

XperiakiasXZ1

Χαχαχαχαχα τι αηδία είναι αυτή ; 😂

nikmour

Πρέπει να βάλουν και μία ακόμη για αισθητικούς λόγους. Να συμπληρωθεί τα εξάγωνο. Άντε τώρα να το προτιμήσουν οι ψυχαναγκαστικοί.

Blats

Δεν νομιζω να είναι έτσι η τελική έκδοση…..εμένα μου κάνει εντύπωση γτ δεν τράβηξε πιο μακρινή φωτογραφία ώστε να δούμε και τα υπόλοιπα πρωτότυπα που έχει εκεί γύρο……

Gastone1966

Μακάρι να θέσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά στον τομέα φωτογραφία!

Φωτης

Πιασε μια καφαλογραβιερα Nokia!!!:)

Apostolis

Βρε βρε ένα τσούρμο από ιδιοφυιες που προφανώς έχουν γνώση κλάσης ανώτερη απ’ τη ΝΟΚΙΑ και τη κάθε άλλη κινητής τηλεφωνίας εταιρία βρήκαν αφορμή να γελάσουν χωρίς να έχουν ιδέα για τη τεχνολογία που λανσαρίστηκε το ’15 με την light l16 camera, που η συγκεκριμένη χρησιμοποιεί τους διπλάσιους φακούς. Προφανώς η ακανόνιστη διαρρύθμιση των φακων όπως και το πλήθος τους λογικά σχετίζεται μ αυτήν. Όσο για το άρθρο δεν είστε αρκετά ενημερωμένοι απ’ ότι φαίνεται, έχουν παιχτεί άλλα δύο leaks στο παρελθόν που δείχνουν τα prototypes (αν κρίνω από εκείνα αυτό μάλλον είναι η τελική μορφή ) που δείχνουν το συγκεκριμένο κινητό με τους ΠΕΝΤΕ φακούς και όχι τέσσερις που αναφέρατε.

giorgosgek

με καποιο μοτιβο μπορει να καλυψει τις καμερες, εστω να βαλει το σχεδιο που εχει το mate 10 pro. H νοκια δεν τα αφηνει ετσι απο πισω σκετα , συνηθιζει επισης να κανει την καμερα να πεταει λιγο . Mπορει το τεταρτο να μην ειναι καμερα , αλλα καποιος αλλος αισθητηρας, θα δουμε οταν βγει ,αμα βγει….

chris

Kαι μετα ερχεται το πιξελ με ΜΙΑ και τους βαζει τα γυαλια…

Blats

Αν μπειτε στο nokiamob.net θα δειτε πως θα ειναι το τερατακι…..

chris

@Blats
μολις το ειδα , ενταξει τραγικοι…
Περισσοτερη δουλεια θελει το software και οχι το hardware αγαπητοι εκει στη Νοκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.