Nokia, Ραντεβού στην έκθεση MWC 2014 με special event

Η Nokia ανακοίνωσε το καθιερωμένο της event για τις 24 Φεβρουαρίου κατά της διάρκεια της έκθεσης Mobile World Congress 2014 (MWC) με την πρόσκληση να αναφέρει “Meet us under the tree”, αφήνοντας ερωτηματικά για το τι θα ανακοινώσει τη μέρα εκείνη, και τις φήμες για την παρουσίαση αρκετών νέων συσκευών να “φουντώνουν”, αυξάνοντας την προσμονή στο κατακόρυφο για τις όποιες αποκαλύψεις επιφυλάσσει η εταιρεία.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν διάχυτες φήμες για τρεις νέες προσθήκες στη σειρά Lumia, και έχουν να κάνουν με το Nokia Lumia 1520V που φημολογείται πως είναι η μικρότερη έκδοση του Lumia 1520 με οθόνη 4.3 ιντσών ανάλυσης 1080p, 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου, σχεδιασμό εφάμιλλο του 1520 και επεξεργαστή Snapdragon 800. Η κάμερα της συσκευής θα είναι 14 Megapixel και η μπαταρία στα 3000 mAh ενω το λειτουργικό σύστημα της συσκευής θα είναι τα Windows 8.1, τα οποία θα κάνουν “πρεμιέρα” στη συγκεκριμένη συσκευή, πάντα με όσα αναφέρουν οι φήμες σχετικά για τη συγκεκριμένη συσκευή.

Όσον αφορά τα Nokia Lumia 1525 και 1820, τα οποία οι φήμες τα θέλουν να είναι οι ναυαρχίδες της Nokia για το 2014, για το μεν 1525 φημολογείται πως θα είναι μια συσκευή με οθόνη 6 ιντσών, θα “φοράει” τον Snapdragon 805, θα είναι εφοδιασμένο με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Όσον αφορά το Nokia Lumia 1820, οι φήμες αναφέρουν πως θα διαθέτει οθόνη 5.2 ιντσών, ανάλυσης 2K με επεξεργαστή τον Snapdragon 805, 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου με μπαταρία χωρητικότητας 3400mAh απαραίτητη για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες μιας τέτοιας συσκευής.

Μεγάλη ανυπομονησία επικρατεί όσον αφορά και το Nokia Normandy το οποίο λέγεται πως θα “τρέχει” λειτουργικό Android ή κάποια υβριδική μορφή του όπως κάποιες φήμες υποστηρίζουν και μένει να δούμε αν η Nokia θα κάνει την έκπληξη με τη συγκεκριμένη συσκευή, τραβώντας τα βλέματα στην προσεχή έκθεση MWC 2014 με το Techblog να δίνει το παρόν για να μάθετε πρώτοι κάθε τι νέο που θα ανακοινωθεί!

Nokia, press event, MWC 2014, Nokia, Ραντεβού στην έκθεση MWC 2014 με special event

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolis Vlv

Είναι ξεκάθαρο ότι θα παρουσιαστεί το Normandy, βλέποντας την πρασινάδα που έχει πέσει στο background. Δεν πιστευω οι 2 ναυαρχίδες να τρέχουν τα 8.1, αφου η αναβάθμιση θα ανακοινωθούν στο συνέδριο build.

johnathan elizoglou

ένα μεγάλο μπράβο στην nokia ( Microsoft ) που μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι 😉 θα την υποστηρίξω αν βάλει τις ειδοποιήσεις όλες σε ένα μέρος για να μην ψάχνεσαι 🙂 μου αρέσει που έχουν αυτό το μεμονωμένο σχεδιασμό !!! ( δεν ξέρω αν είναι σωστή η λέξη :p ) σκέφτομαι με το που κλείσω τα 18 σε 2 χρόνια να αγοράσω και nokia και ένα αντίστοιχο samsung τι λέτε ?? Βλακεια ??

Alex

Πολύ δυναμική είσοδο όσον αφορά το hardware… 805, 2K και πάει λέγοντας… Νομίζω αν επιβεβαιωθούν τα 2 πρώτα θα “πιάσει” πολύ κόσμο στον ύπνο!!

Ζόρζ

Αυτά είναι Nokiaρα! Περιμένουμε πως και πως την MWC 2014 και η Nokia θα είναι εκεί να μας εκπλήξει με τα υπέροχα Lumia που ετοιμάζει και τα standard Android!

Κωστας. Καρ

Μου φενεται περιεργο στις 4.3ιντσες να μπουν 1080p αναλιλυση (οχι οτι με χαλανε αλλα λεμε τωρα ).
Τελος παντων μπραβο στη nokia το αξιζει.

ChristosNL800

Εχω το nokia lumia 800 εδω και ενα χρονο,δεν μου εχει κολλησει ουτε στιγμη.Δεν μετανιωσα στιγμη που το πηρα και το επομενο κινητο μου παλι nokia θα ειναι (ή εστω microsoft)…σκεφτομαι για το 920 αλλα θα περιμενω μηπως οντως βγει και αυτο με τις 4,3 ιντσες οθονη

GiannisMix

εγώ πιστεύω ότι η ΝΟΚΙΑ θα μας δειξει εφαρμογές και κάποια συσκευή σε μέγεθος iPhone. Η έστω η συσκυεη που θα βγαλει η ΝΟΚΙΑ θα ειναι είτε σα το 5C, 5S είτε σα το επόμενο! Εμένα γενικα η ατακα Meet us under the tree που θυμίζει δυο αντρς που κάθονταν και του ενός του ήρθε ένα μηλαράκι στο κεφάλι!! Τωρα τι σχέση μπορεί να έχει με την apple η παρουσίαση της ΝΟΚΙΑ δε μπορώ να σκεφτώ προς το παρόν!!

impro

αυτό το under και εμένα κάτι για πιο low budget μου κάνει αλλά απλά μια σκέψη λέω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.