To Nokia X6 εθεάθη σε live video

To είδαμε σε live φωτογραφίες ήρθε η ώρα να το δούμε και σε live video! Ο λόγος για το πρώτο Nokia με εγκοπή στην οθόνη που επαναλανσάρει την κωδική ονομασία Nokia X6. Το νέο μοντέλο από την HMD Global είναι προγραμματισμένο να ανακοινωθεί στις 16 Μαΐου αλλά οι περισσότερες λεπτομέρειες έχουν βγει στο φως.

To πρώτο hands-on video αποκαλύπτει πλήρως τις πλευρές του Nokia X6. Στο πίσω μέρος διακρίνουμε την dual κάμερας τοποθετημένη σε κάθετη διάταξη, το LED flash και τον ψηφιακό αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Λεπτομέρειες για την ανάλυση της κάμερας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές αναμένουμε ωστόσο οπτικά του οίκου Carl Zeiss.

Στο live video φαίνεται ξεκάθαρα η οθόνη σε λειτουργία αλλά δυστυχώς όχι το notch που κόβεται από το πλάνο αλλά μας έχουν αποκαλύψει νωρίτερα οι live φωτογραφίες του Nokia X6. Σύμφωνα με τις διαρροές η διαγώνιος της οθόνης είναι 5.8 ίντσες και έχει αναλογία 19:9. Επίσης, το νέο Nokia μοντέλο τροφοδοτείται από το MediaTek Helio P60 SoC με 4GB RAM, ενώ φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει και πιο ακριβή έκδοση με Snapdragon 636 SoC και 6GB RAM.

H επανέκδοση του Nokia X6 θα «τρέχει» Android Oreo out-of-the-box και θα ξεκινήσει να λανσάρεται πρώτα στην αγορά της Κίνας έναντι περίπου $250/€210 και $285/€235 για την ακριβότερη έκδοση. Δε γνωρίζουμε εάν η συσκευή θα παρουσιαστεί στην Ευρώπη ή προορίζεται για τις ανατολικές χώρες αλλά αυτό είναι μάλλον κάτι που θα γίνει ξεκάθαρο στις 16 Μαΐου.

X6, To Nokia X6 εθεάθη σε live video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stef

Το παει καλα δυναμικα η νεα nokia.αυτο το notch αυτη την αηδια που ξεκινησε απο την apple να σταματησουν γενικα και ολα καλα οσες εταιρειες το βαζουν στα τηλεφωνα.

Φωτης

Αηδια ξεαηδια ολοι την apple κυνηγουν!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia Nokia X6

Το Nokia X6 σε παγκόσμιο λανσάρισμα με απόφαση του κοινού;

Η HMD Global πριν από λίγα 24ωρα παρουσίασε επίσημα το Nokia X6 στην Κίνα με το κοινό και τα μέσα του υπόλοιπου πλανήτη να αναρωτιούνται εάν τελικά θα δουν το πρώτο μοντέλο Nokia με notch και σε άλλες αγορές.

Smartphones HMD Global Nokia Nokia X6

Nokia X6: Επίσημο με notch στην οθόνη, dual camera και premium κατασκευή από 170€

Το πρώτο φινλανδικό μοντέλο από την HMD Global με notch στην οθόνη ύστερα από αρκετές διαρροές παρουσιάστηκε επίσημα σήμερα στην Κίνα όπως είχε προαναγγελθεί. Ο λόγος για το Nokia X6 με Snapdragon 636 SoC και αρκετά προσιτή τιμή.

Smartphones HMD Global Nokia Nokia X6

Το Nokia X6 στο Geekbench με Snapdragon 636, 6GB RAM και Android 8.1 Oreo

Βρισκόμαστε στο “παρά πέντε” της αποκάλυψης του Nokia X6 και η συσκευή εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του Geekbench αποκαλύπτοντας μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών και φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με μια συσκευή η οποία αξίζει την προσοχή των καταναλωτών.

Smartphones HMD Global Nokia Nokia X6

Nokia X6: Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του στην TENAA

Την επόμενη εβδομάδα η HMD Global θα ανακοινώσει το Nokia X6, το πρώτο smartphone της με notch στην οθόνη, εικόνα που έχει διαρρεύσει σε live φωτογραφίες αλλά και video. Η νέα φινλανδική συσκευή πέρασε από τη λίστα της TENAA γεγονός που μας επιβεβαίωσε και σημαντικά στοιχεία από τις προδιαγραφές του.