Broadcom, Nvidia και Qualcomm, Παρουσιάζουν 64-bit SoCs μέσα στο 2014

Οι κατασκευαστές chipsets όπως οι Qualcomm, Nvidia και Broadcom εργάζονται πυρετωδώς για να φέρουν στην αγορά τις 64-bit προτάσεις τους μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014. Οι περισσότεροι από αυτούς, σύμφωνα με αναφορές, αναμένεται πάντως να παρουσιάσουν τα πρώτα δείγματα, και να κάνουν ανακοινώσεις στην επερχόμενη έκθεση CES 2014.

Αν και η MediaTek πρόσφατα παρουσίασε μία ιδιαίτερα ελκυστική, οκταπύρηνη λύση, που έχει υϊοθετηθεί από αρκετούς Κινέζους κατασκευαστές πρώτης γραμμής αλλά και από μικρότερους, τους μεγάλους παγκόσμιας εμβέλιας κατασκευαστές smartphones τους απασχολεί ο επεξεργαστής 64-bit A7 της Apple που υπάρχει στο iPhone 5s και λιγότερο η πολυπύρηνη λύση της MediaTek.

Για να μπορέσουν να ικανοποιήσουν την σχετική ζήτηση, οι τρεις κατασκευαστές, Qualcomm, Nvidia και Broadcom, άλλαξαν τα σχέδια και τα χρονοδιαγράμματα τους με στόχο να παρουσιάσουν τα πρώτα τους 64-bit SoCs μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014. Όσο αφορά στην MediaTek, έχει επικεντρωθεί στο νέο της οκταπύρηνο chipset ΜΤ6592 για την ώρα και δεν βιάζεται. Αναμένεται να παρουσιάσει τα πρώτα της 64-bit chipsets μέσα στο δεύτερο μισό του 2014.

64-bit, Broadcom, Nvidia και Qualcomm, Παρουσιάζουν 64-bit SoCs μέσα στο 2014

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Qualcomm

Apple και Qualcomm επεκτείνουν τη συμφωνία για μόντεμ 5G έως το 2027

Η Qualcomm μοιράστηκε την έκθεση κερδών της για το πρώτο τρίμηνο του 2024, η οποία αποκάλυψε 9,92 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Μόνο τα Pro θα φοράνε το πιο πρόσφατο μόντεμ 5G της Qualcomm;

Mόνο τα iPhone 16 Pro θα φοράνε φέτος το τελευταίο μόντεμ της Qualcomm, σύμφωνα με τον τεχνολογικό αναλυτή Jeff Pu.

Gear NVIDIA

Nvidia GeForce RTX 40 Super: Ανακοινώθηκε η νέα σειρά καρτών γραφικών

Η Nvidia ανακοίνωσε την ενημερωμένη σειρά καρτών γραφικών GeForce RTX 40 Super, τις RTX 4080 Super, RTX 4070 Ti Super και RTX 4070 Super.

Gear Qualcomm Qualcomm Snapdragon

Qualcomm Snapdragon XR2+ Gen 2: Aνακοινώθηκε με ανάλυση 4,3K ανά μάτι

Η Qualcomm ανακοίνωσε το chipset Snapdragon XR2+ Gen 2 για headset εκτεταμένης πραγματικότητας που θα περιλαμβάνει συσκευές AR, MR και VR.