Ο A12X Bionic του νέου iPad Pro δείχνει τις δυνάμεις του στο Geekbench

a12x bionic ipad pro geekbench, Ο A12X Bionic του νέου iPad Pro δείχνει τις δυνάμεις του στο Geekbench

Το νέο iPad Pro είναι επίσημα εδώ και διαθέτει τον επεξεργαστή A12X Bionic, με τις επιδόσεις του στο Geekbench να δείχνουν τη δυναμική του με επιδόσεις που ξεπερνούν κατά πολύ τον ανταγωνισμό.

Τα νέα iPad Pro στις 11″ και 12.9″ είναι εφοδιασμένα 4GB και 6GB RAM αντίστοιχα, με τον A12X Bionic που είναι το επόμενο βήμα από τον A12 Bionic που βρίσκουμε στα iPhone Xs, Xs Max και XR, με τα πρώτα benchmark να δείχνουν τη δύναμή του.

Το iPad Pro με την οθόνη των 11 ιντσών πέτυχε 4987 πόντους στο single-core και 17928 πόντους στο multi-core test, ενώ αυτό με την οθόνη των 12.9 ιντσών να πετυχαίνει 5020 και 18217 πόντους αντίστοιχα. Μπορεί οι επιδόσεις στο single core να μην έχουν μεγάλη διαφορά με αυτές των iPhone Xs και Xs Max που έχουν τον επεξεργαστή A12 Bionic, αλλά στο multi-core test η διαφορά στις επιδόσεις είναι εντυπωσιακή, δείχνοντας την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει η Apple για ακόμα μια φορά.

a12x bionic ipad pro geekbench, Ο A12X Bionic του νέου iPad Pro δείχνει τις δυνάμεις του στο Geekbench

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Διπλάσια σκορ από το 2015 MacBook Pro μου ..

Τι να πει κανείς ..

Chrs21

Έχει γίνει καταπληκτική δουλειά πραγματικά.

bill

ναι παιδια φανταστικη δουλεια εχει. γινει
ολα αυτα τα καταλαβατε απτα. σκορ ε?
κατσε να δουμε αμα. θα. ναι τοσο. φοβερη οσο το throttling στα μακμπουμ
ναμπς…

Makis

μακμπουμ 😂😂😂

ilias

Μαρκάν τα πιο δυνατά τσιπακια… Λογικά καί τα γραφικά τους θα είναι πολύ καλα… Τέλειο μηχάνημα το νέο iPad.

Κρίμα που είναι απλός ένα μεγάλο iPhone.

nwntas

Ειναι το κορυφαιο ταμπλετ απλα δεν δικαιολογειται σε καμια περιπτωση η τιμη του!!ΣΕ καμια ομως..Μακαρι να πατωσουν οι πωλησεις του,που δεν το βλεπω λογω φανμποις,μηπως φτηνηνουν τα επομενα και μπορεσουμε να παρουμε και εμεις τα φτωχα τιποτα..

Giorgis

Η τιμή του είναι 950 ευρώ. Αποτελεί επαγγελματική πρόταση και φτάνει έως τα 2200 WiFi +cellular με 1tb αποθηκευτικό χώρο που δεν υπάρχει ανάλογη πρόταση από τον ανταγωνισμό ούτε και σε MacBook. Οποίος δεν μπορεί να διαθέσει αυτό το ποσό, ή πάει σε iPad Pro 2017 που θα μειωθεί η τιμή του αρκετά ή πάει σε iPad 2018 αν δεν το αντέχει οικονομικά όπως εγώ. Ελεύθερη αγορά έχουμε δόξα το Θεό. Η τιμή του είναι τίμια και μιλάμε για 90% ταχύτερο από το προηγούμενο μοντέλο.

nwntas

Giorgis Οσο θεωρειτε τιμια αυτη τη τιμη τοσο θα ανεβαινει καθε χρονο..Οποτε με αυτη τη λογικη καλα σας κανει η apple που αυξανει τις τιμες της καθε χρονο..αντε του χρονου 1000+..τι να πω πια

Giorgis

Ξαναλέω. Μιλάμε για επαγγελματικό εργαλείο αντιπρόταση από τον ανταγωνισμό δεν υπάρχει και μπορείς φυσικά να το ψάξεις. Από εκεί και πέρα είναι το iPad 2018 με 330 που θα καλύψει το μέσο χρήστη. Εάν θες όμως το κορυφαίο θα τα δώσεις αναγκαστικά. Κάτι παρόμοιο ισχύει για τα αμάξια για τα σπίτια για το οτιδήποτε. Μιλάμε για προϊόντα όχι πρώτης ανάγκης αλλά για είδη πολυτελείας.

Mp

Σαν κατοχος ipad air 2 η apple τα παει καλυτερα στα tablet απο οτι στα iphone διστηχως εχουν ios και οχι mac os δηλαδη ειναι ενα iphone με μεγαλητερη οθονη.

Giako

Υπάρχει και το απλό ipad με 300€.

Tasos

Η τιμές στα iPad Pro είναι υψηλές γτ είναι άλλης κατηγορίας tablet είναι 2 in 1 η κύριοι ανταγωνιστές του είναι η surface της Microsoft και όχι τα ταμπλέτ της Samsung για παράδειγμα το tab s4. Είμαι κάτοχος του iPad Pro 2017 και έχω μείνει άφωνος από την συσκευή. ο surface ήταν 200 ευρώ ακριβότερος. Και ποιος θέλει να πάρει ένα pro ας πάρει του 17 που είναι πολύ δυνατό είδη αν δεν θέλει να δώσει 1 χιλιάρικο. Όπως μπορεί να αγοράσει και ένα απλό iPad με 300 ευρώ για καθημερινή χρήση multimedia. Το μόνο που με προβληματίζει με αυτές της συσκευές είναι πως χωράνε τόσο δυνατά specs σε τόσο λεπτό μηχάνημα. Γτ η apple ισχυρίζεται ότι η επεξεργαστές της είναι αρχιτεκτονικής deskpot. Δεν είμαι ούτε φαν μπου ούτε έχω αγοράσει συσκευή της apple ξανά αλλά το συγκεκριμένο μηχάνημα το ερωτευτηκα!!!!!!!

ilias

Επαγγελματικό εργαλείο το iPad ρε @Giorgi ??
To iPad που κάνει ό,τι κανει το iPhone? Ούτε πρόσβαση στους φακέλους δεν εχεις…

Ο μόνος επαγγελματίας που το χρησιμοποιεί ειναι η Μενεγάκη που διαβάζει το Twitter…

Tasos

Φίλε Ηλία τα προ πλέον δεν είναι μεγάλα iPhone και πρόσβαση σε φάκακέλους έχουμε και όλα τα κάνουνε παρά πολύ καλά!

Mike

Φιλε Ηλια, τσεκαρε καλυτερα το iPad γιατι πραγματικα δεν ειναι ενα μεγαλο iphone. Ισως σε εκπληξουν τα πραγματα που μπορει να κανεις. Πλεον το θεωρω αξιο αντικαταστατη ενος λαπτοπ και σαν τετοιο το χρησημοποιω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i