Ο CEO της Lenovo αποκαλύπτει το πρώτο camera slider μοντέλο της εταιρείας σε concept renders

H λίστα με τα smartphones με μηχανισμό συρόμενης κάμερας αυξάνονται συνεχώς. Μετά τη Vivo με το NEX και την OPPO με το Find X ήρθαν η Honor και η Xiaomi να μας δώσουν μία πρώτη γεύση του Magic 2 και του Mi Mix 3 αντίστοιχα, με slide-out μηχανισμό επίσης.

Τώρα ήρθε η σειρά της Lenovo να επιδείξει το πρώτο Lenovo smartphone με camera slider. Ο πρόεδρος της εταιρείας ανέβασε ένα video στο Weibo παρουσιάζοντας ένα concept μοντέλο με σχεδόν καθόλου bezels, λεπτό chin και slide-out μηχανισμό κάμερας.

Επιπρόσθετα, το βίντεο αποκαλύπτει ότι το Lenovo smartphone με camera slider θα ενσωματώνει in-display fingerprint reader. Το πότε θα δούμε το εν λόγω μοντέλο στην αγορά είναι μέχρι στιγμής άγνωστο. Άλλωστε έχουμε να κάνουμε μία συσκευή που βρίσκεται ακόμη στα σχέδια της εταιρείας, αλλά από ό,τι φαίνεται λόγω του ανταγωνισμού στα πολύ άμεσα. Δεν αποκλείεται λοιπόν να το δούμε και πριν το τέλος του έτους.

Το σίγουρο είναι ότι οι ναυαρχίδες με συρόμενο μηχανισμό κάμερας θα είναι η νέα τάση στις συσκευές εφόσον αποτελούν τη λύση για bezel-less μοντέλα με full screen οθόνη και υψηλά screen-to-body-ratio που πλησιάζουν τη μονάδα.

camera slider, Ο CEO της Lenovo αποκαλύπτει το πρώτο camera slider μοντέλο της εταιρείας σε concept renders

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Αναρωτιέμαι ξανά : Δεν γίνεται η πίσω κάμερα να είναι σταθερή στην πλάτη και ο μηχανισμός να είναι μικρότερος τύπου Vivo και να αφορά μόνο τη μπροστινή; Για όσους δεν τραβούν selfies θα είναι super μια τέτοια λύση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.