Ο Kirin 980 σε teaser video των Mate 20 και Mate 20 Pro

Τα Mate 20 και Mate 20 Pro θα είναι εφοδιασμένα με τον επεξεργαστή Kirin 980, ο οποίος εμφανίστηκε σε teaser video, μερικές εβδομάδες πριν την επίσημη παρουσίαση των νέων Mate στις 16 Οκτωβρίου στο Λονδίνο.

Μετά τα teaser video για την τετράγωνη κάμερα των Mate 20, ήρθε η στιγμή για τον επεξεργαστή Kirin 980 να κάνει την εμφάνισή του σε video όπου τονίζονται όλες οι λειτουργίες του, με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται σε αυτές της επαυξημένης πραγματικότητας και της τεχνητής νοημοσύνης.

Ο HiSilicon Kirin 980 βασισμένος στην αρχιτεκτοκινή των 7nm είχε παρουσιαστεί επίσημα από τη Huawei στα πλαίσια της IFA 2018 με το Διευθύνων Σύμβουλο του Τμήματος Καταναλωτικών Συσκευών, Richard Yu, να δηλώνει τότε πως ο επεξεργαστής είναι κατασκευασμένος από την Taiwan Semiconductor Manufacturer Company (TSMC) και παρέχει υψηλές επιδόσεις σε όλους τους τομείς μιας και διαθέτει νέα CPU, GPU και ξεχωριστό επεξεργαστή νευρωνικών δικτύων (NPU) για βελτιωμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης.

Μένει να δούμε τον τρόπο με τον οποίο ο Kirin 980 θα χρησιμοποιηθεί από τα Mate 20 και Mate 20 Pro για να εκμεταλλευτούν στο έπακρο όλες τις δυνατότητές του, αλλά και πως θα σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό μιας και η Huawei δήλωσε πρόσφατα πως ο Kirin 980 είναι πιο γρήγορος από τον A12 Bionic, με τη “μάχη” των επεξεργαστών στα 7nm να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

kirin 980 teaser video mate 20 20 pro, Ο Kirin 980 σε teaser video των Mate 20 και Mate 20 Pro

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Όταν σταματήσουν να lagaroun τον βλέπουμε

Vaskor

Θα έχει δυνατότητες 5G? Εκεί είναι το μέλλον. Αν όχι τότε προσπερνάμε. Περιμένουμε τον επόμενο.

bill

οταν. νιωσεις. αχρηστος
σκεψου οτι καποιος περιμενει να παρει κινητο το 2018 με υποστιριξη 5g στην ΕΛΛΑΔΑ που με το. ζορι εχει μεσαιας κατηγοριας 4g
mood fixer of the day

ΚώσταςD.

Vaskor μόλις έρθει το 5G την κεραία να ζητήσεις να την βάλουν πάνω στην ταράτσα του σπιτιού σου η εκει κοντά πάντως για να έχεις από τους πρώτους το μέλλον δίπλα σου και για τρομερές ταχύτητες!!! 😂😂😂😂😂 (Όσο το ψάχνω το θέμα πάντως τόσο χειρότερο γίνεται με το 5G, οι κεραίες θα είναι πολύ κοντά θα γεμίσει τις πόλεις Φουλ Μαξ! Εδώ στα κινητά σχεδιάζουν συστήματα ψύξης!!! Τι να λέμε τώρα… “Κάψιμο” τρελό λέμε… 😋😋😋😋😋)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.