Ο @onleaks αποκαλύπτει το LCD iPhone των 6.1 ιντσών με μονή κάμερα, notch και κατασκευή από αλουμίνιο

Ο @onleaks ετοίμασε video με τα render του οικονομικού iPhone των 6.1 ιντσών με LCD οθόνη, εμφανίζοντας κάθε πλευρά της συσκευής που θα σταθεί πίσω από τα φημολογούμενα OLED iPhone X των 5.8 και 6.5 ιντσών.

Πίσω από τον @onleaks βρίσκεται ο Steve Hemmerstoffer, ο οποίος σε συνεργασία με το blog MySmartPrice, αποκαλύπτει σε video τα render του iPhone των 6.1 ιντσών, το οποίο θα έχει LCD οθόνη χωρίς home button, με το notch να δίνει το παρόν και από ότι φαίνεται θα υπάρχει η δυνατότητα ξεκλειδώματος μέσω Face ID.

Δεν είναι γνωστό το πως η Apple θα κρατήσει “χαμηλά” το κόστος του συγκεκριμένου iPhone, το οποίο φαίνεται πως θα διαθέτει μονή κύρια κάμερα, πλάτη από γυαλί για να μπορεί να φορτίζει ασύρματα, “σασί” από αλουμίνιο όπως τα iPhone 8 και 8 Plus. Επίσης, η οθόνη του όπως έχουμε πει, θα είναι τεχνολογίας IPS LCD, η λειτουργία 3D Touch θα απουσιάζει, ενώ στο εσωτερικό του θα βρούμε 3GB RAM.

Το μόνο που μένει είναι να κάνουμε υπομονή μέχρι την επίσημη ανακοίνωση όσων ετοιμάζει η Apple για το 2018 καθώς και να δούμε πόσο “οικονομικό” θα είναι το συγκεκριμένο iPhone.

@onleaks αποκάλυψη lcd iphone 6.1 ίντσες notch μονή κάμερα, Ο @onleaks αποκαλύπτει το LCD iPhone των 6.1 ιντσών με μονή κάμερα, notch και κατασκευή από αλουμίνιο

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Να συμπληρώσω πως πιστεύω οτι θα έχει και first generation Face ID ..
Όσο για την τιμή 699$..
σε σχέση με τα 899 και 999 των ναυαρχίδων της φαντάζει ικανοποιητική ..

Ωραίο ειναι πάντως..

Karl

Καλά εσύ @CHRIS_BMW σε έχω δει και αλλού. Δεν έχεις ιδέα… Πρέπει να σε πληρώνει η Apple… Είσαι χειρότερος και από τον gianniskli. Χαχαχα

nikos2018

Καλά το τεράστιο νοτς δεν το ξεπέρασε ????

Ας δει και παραδίπλα που το χουν (κάπως) συμμαζέψει.

Agnostos13

Μονή κάμερα και 3gb ram; Χλωμό το βλέπω…
Πάντως βάλε αυτό, βάλε το SE2…πολλές συσκευές μαζεύτηκαν!!

giannis

Μια χαρά συσκευή είναι για όποιον αρέσκεται σε αυτές τις διαστάσεις. Αν η τιμή διατηρηθεί στα 600-700€ μια χαρά θα είναι. Πιστεύω ότι θα έχουμε δύο μοντέλα με LCD οθόνες, το SE2 και αυτό του άρθρου. Οπότε το line up ξεκαθαρίζει σε δύο με LCD και χαμηλότερα specs (μικρό και μεγάλο) και αντίστοιχα δύο με καλύτερα specs και amoled οθόνες + τα όποια παλαιότερα διατηρηθούν.

ΝΙΚΟΣ

Αυτά τα δίνει η Xiaomi 200euro day One.Αλλά συγνώμη,ξεχάστηκα δεν εχει αποκλειστικό λειτουργικό 😃😄😄

forneverarrow

Ευτυχώς είχα την τύχη να αποκτήσω φέτος το iPhone 8 και έτσι σε τρία τέσσερα χρόνια που θα θέλει αλλαγή, ίσως να αποδεκτώ το bezelless design και το face id… Ακούγομαι παλιομοδίτης αλλά το smartphone είναι για εμένα εργαλείο δουλειάς (για όλα τα υπόλοιπα έχω iPad) και δεν μπορώ να δουλέψω με μια συσκευή που για να ξεκλειδώσει πρέπει να μου αποσπά την προσοχή από την οδήγηση (η δουλειά μου δηλαδή). Η μόνη ανησυχία μου σχετικά με τη φτηνότερη συσκευή είναι να μην έχει 3D Touch ή ασύρματη φόρτιση (πήρα ήδη Qi pad και το έχω βολευτεί). Σε αυτή την περίπτωση δεν θα αξίζει, ενώ παίζει ένα από τα θύματα να είναι και ο αποθηκευτικός (αν ξαναπάει στα 32gb θα είναι αυτοκτονία). Οσο για το SE2, πιστεύω ότι δεν θα το δούμε. Γιατί να παίξει με δυο “φτηνες” συσκευές τη στιγμή που θα έχει ήδη το 6,1″ με την LCD; Επιπλέον, δεν είναι βιώσιμο να κάνει full screen το υπάρχον 4″ καλούπι, αν πεις ότι θα το βγάλει ως αντικαταστάτη του SE. Θα έχει θέμα με τη μπαταρία: λίγος χώρος για μεγαλύτερη, ενώ η οθόνη θα τρώει πολύ παραπάνω από την παλιά 4″ του SE. Εκτός αν το βγάλει όπως… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.