Οι νέες λειτουργίες των Pixel 3 αποκαλύπτονται σε φυλλάδιο εταιρείας κινητής τηλεφωνίας

νέες λειτουργίες pixel 3 3xl αποκαλύπτονται φυλλάδιο, Οι νέες λειτουργίες των Pixel 3 αποκαλύπτονται σε φυλλάδιο εταιρείας κινητής τηλεφωνίας

Σε τρεις ημέρες γίνεται η παρουσίαση των Pixel 3 και Pixel 3 XL από τη Google και αποκαλύφθηκε το φυλλάδιο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας EE στο Ηνωμένο Βασίελιο, που παρουσιάζει τα νέα smartphone αποκαλύπτοντας ορισμένες από τις λειτουργίες τους.

Μια νέα λειτουργία για την οποία δεν έχουμε κάποια πληροφορία μέχρι σήμερα, ονομάζεται “Top Shot”. Σύμφωνα με αυτήν, οι χρήστες θα μπορούν να τραβήξουν φωτογραφιες με χαμόγελα, χωρίς κλειστά μάτια, και ομαδικές selfie χωρίς τη χρήση selfie-stick. Αυτή η λειτουργία πιθανόν να δείχνει τη χρήση της AI κατά τη λήψη φωτογραφιών έτσι ώστε να τις πραγματοποιεί όταν όλοι χαμογελούν και σε περίπτωση που κάποιος έχει κλειστά τα μάτια, να συνδυάζονται οι φωτογραφίες ώστε να βγαίνει το σωστό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, η αναφορά του φυλλαδίου στη χρήση της κάμερας των Pixel 3 χωρίς selfie-stick, ενδεχομένως να σημαίνει πως ένας από τους δύο φακούς της διπλής selfie κάμερας να είναι ευρυγώνιος. Αν όντως ισχύει αυτό, τότε θα μπορούν να χωρέσουν ακόμα περισσότερα άτομα σε μια selfie φωτογραφία, κάτι το οποίο δε θα χρειάζεται να γίνει με τα γνωστά, και για πολλούς ενοχλητικά, selfie-stick.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό είναι πως θα υπάρχουν αισθητήρες πίεσης περιμετρικά της συσκευής, επιβεβαιώνοντας την τεχνολογία Active Edge που εμφανίστηκε σε video, μιας και το φυλλάδιο αναφέρει “πιέστε τη συσκευή σας για την ενεργοποίηση του Google Assistant ή για να εξερευνήσετε τον κόσμο γύρω σας με το Google Lens”.

Τέλος, μια λειτουργία που διαθέτουν πολλά smartphone είναι το να γυρίσουμε τη συσκευή μας ανάποδα όταν μας καλούν έτσι ώστε να απενεργοποιείται ο ήχος κλήσης. Η Google φαίνεται να σκέφτηκε μια εναλλακτική χρήση της λειτουργίας αυτής, μιας και προτρέπει τους χρήστες να γυρίσουν το Pixel 3/3XL ανάποδα έτσι ώστε να απενεργοποιηθούν όλες οι ειδοποιήσεις αυτόματα.

Μένει να δούμε τι άλλο έχει ενσωματώσει η Google στα νέα της smartphone, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στις 9 Οκτωβρίου η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

νέες λειτουργίες pixel 3 3xl αποκαλύπτονται φυλλάδιο, Οι νέες λειτουργίες των Pixel 3 αποκαλύπτονται σε φυλλάδιο εταιρείας κινητής τηλεφωνίας

νέες λειτουργίες pixel 3 3xl αποκαλύπτονται φυλλάδιο, Οι νέες λειτουργίες των Pixel 3 αποκαλύπτονται σε φυλλάδιο εταιρείας κινητής τηλεφωνίας

νέες λειτουργίες pixel 3 3xl αποκαλύπτονται φυλλάδιο, Οι νέες λειτουργίες των Pixel 3 αποκαλύπτονται σε φυλλάδιο εταιρείας κινητής τηλεφωνίας

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos

Τι bezels είναι αυτά!
Fake πρέπει να είναι

JohnWave

@Panos βάσει προηγούμενων άρθρων είναι αληθινά δυστυχώς. Από τις συσκευές με notch, έχει τη χειρότερη εμφάνιση όλων. To Pixel 2XL σκεφτόμουν να αγοράσω τώρα που έχει πέσει η τιμή του αλλά λόγω design και blue shift παράτησα τη σκέψη και ας είμαι camera fan.

Βασίλης

Με 63 λίρες τον μήνα στην Ελλάδα θα πάρεις 5GB τον μήνα αντί για 60GB και χωρίς το Pixel 3 XL φυσικά.

Darth

δεν παιζει να ειναι αληθινά το ένα εχει bezel μέχρι την μέση το άλλο κοντεύει το notch να φτάσει στην μέση της οθόνης….

εκτός και αν κάνουν κάνα 400

ΚώσταςD.

Και η google νότς… Χαχαχαχα! Ρε την apple… και οι εταιρείες πρόβατα και αυτές… Χαχαχαχαχαχα!!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂

Flagship killer

Γιατί τόσο άσχημα ρε γουγλ;;;; σε χαλαγαν τα nexus που στα σχεδίαζαν εταιρίες που το έχουν;
Τι φλασιά ήταν αυτή με τα xl ακόμα δε μπορώ να καταλάβω….

Flagship killer

@JohnWave για βοήθα λίγο… τι είναι το blue shift; σε ρωτάω γιατί είχα κάνει την ίδια σκέψη και τα παράτησα λόγω (μεγάλης) πτώσης του s9+

Gp

Στο design των συσκευων η google ποτε δεν ηταν καλη. Ουτε στα nexus. Παντα τα samsung και τα iphone εδειχναν πολυ πιο ομορφα στο ματι.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ρε τι πιο ομορφα στο ματι!!?
τα pixel στα προβληματα παντα ηταν μακραν το νουμερο ενα και σε εμφάνιση μοιαζαν με entries των 149ευρω

ακόμα και στη καμερα ειναι αποκλειστικα θεμα άριστου software αφου σε αισθητηρες για λογους οικονομιας δεν φοράνε ποτε τους καλύτερους

οι μεγαλύτερες μουφες και σαπακια στην ιστορια ειναι τα pixels

*βάλτε επιτέλους ενα edit

JohnWave

@Flagship killer το πρόβλημα είναι ότι το μεγάλο pixel 2, το XL, φορά p-oled οθόνη η οποία έχει δυο θέματα : α) Όταν κοιτάς τη συσκευή από γωνία, το άσπρο αποκτά μπλε τόνο, β) τα χρώματα είναι πιο πεσμένα (όχι επιπέδου samsung oled). Για το “β” διάβασα ότι υπήρξε software fix, το οποίο ναι μεν έδωσε περισσότερη ζωντάνια αλλά χάλασε την ακρίβεια των χρωμάτων. Γενικά η οθόνη είναι κατώτερη ποιοτικά σε σχέση με αυτές των ναυαρχίδων της Samsung. Δες και το παρακάτω video:
https://www.youtube.com/watch?v=ziBQKUK0VX0

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš, στην ουσία η Google έπαιξε ένα παιχνίδι, είχε κατώτερες δυνατότητες (κατώτερος φακός) αλλά έκλεψε (μέσω software) και κέρδισε. Το ότι έκλεψε και κέρδισε, ναι είναι λίγο απατεωνιά, ιδίως αν λάβουμε υπόψη την τιμή. Το αποτέλεσμα όμως είναι ότι κέρδισε. Τι ωραία που θα ήταν μια κάμερα με τους φακούς της Samsung ή άλλης εταιρίας που χρησιμοποιεί καλούς φακούς και το software του Pixel 2XL. Μακάρι αυτή τη χρονιά να το καταφέρει κάποια εταιρία.

Apostolos

Γιατί το μικρό συνέχεια το κάνουν με τεράστια bezels?
Οτιναναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.