Οι ουρές για το OnePlus 6T ήταν μεγαλύτερες από αυτές για τα iPhone σύμφωνα με την T-Mobile

ουρές oneplus 6t μεγαλύτερες από αυτές για iphone, Οι ουρές για το OnePlus 6T ήταν μεγαλύτερες από αυτές για τα iPhone σύμφωνα με την T-Mobile

Η OnePlus φέρνει το OnePlus 6T στις Η.Π.Α μέσω της T-Mobile, με τους εργαζόμενους στο flagship κατάστημα της T-Mobile στην Times Square να δηλώνουν πως οι ουρές για το OnePlus 6T ήταν μεγαλύτερες από αυτές για τα iPhone.

Φαίνεται πως ούτε οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο κατάστημα θα περίμεναν τόσο κόσμο να περιμένει να αγοράσει το OnePlus 6T, οι οποίοι σχολίασαν πως δεν έχουν δει κάτι παρόμοιο να συμβαίνει όχι μόνο σε σύγκριση με τα νέα iPhone αλλά και με κάθε άλλο Android smartphone, με τη σύγκριση να γίνεται με την κυκλοφορία των νέων iPhone για τα οποία ήρθε λιγότερος κόσμος να τα αγοράσει, σύμφωνα με την T-Mobile.

Είναι η πρώτη φορά που ένα OnePlus smartphone πωλείται μέσω παρόχου κινητής τηλεφωνίας στις Η.Π.Α δείχνοντας το πόσο δημοφιλή είναι τα smartphone της OnePlus, ειδικά με την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί η εταιρεία εδώ και χρόνια. Το OnePlus 6T κοστίζει στις Η.Π.Α κάτω από τα 600 δολάρια τη στιγμή που τα περισσότερα smartphone με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά κοστίζουν παραπάνω από 800 δολάρια.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως η OnePlus θέλησε να “γιορτάσει” τη συμφωνία της με την T-Mobile με το να παρέχει προς πώληση το OnePlus 6T στο κατάστημα στην Times Square τρεις ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα να φέρουν το παλιό τους smartphone και να αγοράσουν το OnePlus 6T μέχρι και 300 δολάρια φτηνότερα, σε ένα είδος ανταλλαγής το οποίο θα τους έδινε την ευκαιρία να το αγοράσουν μέχρι και στην τιμή των 249 δολαρίων.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θοδωρής

Χτες έπιασα στα χέρια μου το iPhone XR (το XS Max το είχα δει ήδη) και καταλαβαίνω γιατί στην Αμερική αρχίζουν να κάνουν ουρές για το OnePlus 6T – προσεχώς και για άλλα τηλέφωνα Android…

JD

Μπραβο στην 1+ , πλεον τα κινητα της ειναι στα 3-4 καλυτερα της χρονιας. Οσο για το iphone xr ολοι οι αντικειμενικοι δημοσιογραφοι το εχουν κραξει τρελα και δικαιως γιατι εχει απαραδεκτη οθονη και μαπα καμερα για τα λεφτα του.

Apostolos

Εγώ εχτές στο Λονδίνο πρόλαβα πριν ξεπουλησουν

Θοδωρής

@και τελείως ακαλαίσθητο· σαν μια συνισταμένη από υλικά που περίσσεψαν.
Το πρώτο iPhone που στις φωτογραφίες είναι πιο όμορφο από ζωντανό. Σχεδόν πάντα στα προϊόντα της Apple συμβαίνει το αντίστροφο.

Θοδωρής

Για το iPhone XR το προηγούμενο σχόλιο μου, σαν απάντηση στον JD

John

Στους παραπάνω που λενε για το XR. Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω (αν και ακριβό) έχω κάνει άπειρο ψάξιμο στο google για να δω αν είναι καλο κ πραγματικά μου κάνουν εντύπωση αυτά που λέτε. Για την κάμερα όλοι λενε σχεδόν ίδια με του XS και διαφορά οθόνης καταλαβαίνεις μόνο όταν τα έχεις δίπλα κ αυτή δεν είναι μεγαλη. Και για τον σχεδιασμό λενε ότι είναι πολυ ωραιο. Κ έχω δει παρά πολλά άρθρα και βιντεο

John Real

Ψάξε λίγο τα video στο youtube “The iPhone XR Is Depressing…” , “iPhone XR: WASTE OF MONEY!” , “iPhone XR: the Worst Features”. Απαράδεκτο τηλέφωνο αυτής της τιμής να έχει μια μόνο κύρια κάμερα και IPS οθόνη που δεν είναι ούτε 1080p. Ακόμη και το περυσινό iphone X είναι πολύ καλύτερο. Βέβαια πληρωμένοι δημοσιογράφοι σε διάφορα site θα προσπαθήσουν να σε πείσουν ότι “δεν παίζει ρόλο” ,” δεν βλέπεις διαφορά” κτλ. Ψέματα δηλαδή αφού η ίδια η Apple στο καλό μοντέλο της βάζει AMOLED διπλάσιας σχεδόν ανάλυσης.
Δες καλύτερα το Oneplus 6Τ , το Note 9 ή το Mate 20 Pro. Όλα κλάσεις ανώτερα.

Chris_BMW

@John

Όσον αφορά την οθόνη φίλε υπάρχει πείραμα στο YouTube όπου γίνεται blind Test μεταξύ του Xr και του pocophone με fhd οθόνη .

Όλοι διάλεξαν την οθόνη του xr σαν καλύτερη..

Υ.Γ Από κάτω σχολίασε και o Jerry rig ο οποίος (ξανά) έβγαλε χολή για το συγκεκριμένο τηλ .

Παρεπιπτόντως το κοιτούσα και εγώ για αγορά και τελικά κατέληξα στο 8 plus ..
Ακόμα δεν είμαι σίγουρος για την απόφαση μου αλλά για μένα το 3D Touch είναι πλέον must have.
Επιπλέον επειδή κρατάω τις συσκευές μου 3+ χρόνια θέλω να δω πως θα τα πάνε οι oled σε βάθος χρόνου ..

Christz

Apple fun boys? Κάνεις; lol
Εντάξει είναι νωρίς να μιλήσουμε για επιτυχία της 1 στην Αμερική, αλλά προβλέπω στα επόμενα iPhone να πέφτουν οι τιμές…

Chris_BMW

@Christz

Τι να βγούμε να σχολιάσουμε ρε φίλε εμείς τα «apple fan» (με a!) boys??

Τις ουρές ;; Να υποθέσω πως αυτοί δεν είναι πρόβατα επειδή περιμένουν στην ουρά για Android έτσι ;;

Πραγματικά το έχετε τερματίσει ..γελάω απλά ..

Υ.Γ Δεν θυμάμαι να βγήκε κάποιος να πανηγυρίσει σε αντίστοιχες ουρές σε Apple Store… Από εμάς τα fanboys λέω …

John Real

@Chris_BMW
Ναι έγινε blind test στο οποίο κοιτούσαν τις συσκευές από το 1 μέτρο και χωρίς να έχουμε ιδέα τι ρυθμίσεις είχε το κάθε τηλέφωνο. Μάλλον στημένο μου φάνηκε.
Μια και αναφέρεις το Pocophone δες και το video “Pocophone vs iphone XR speed test” στο οποίο το Poco κάνει πλάκα στο τηλέφωνο της Apple και φορτώνει όλα τα παιχνίδια και τις εφαρμογές πιο γρήγορα εκτός από το PUBG.
ΥΓ. Λίγο προϊστορικό σε σχεδιασμό και δυνατότητες το iphone 8 plus αλλά σίγουρα αναβάθμιση για κάποιον που έχει το iphone 6.

Chris_BMW

@John Real

Κοιτά επειδή το συγκεκριμένο τηλέφωνο το έχω δει από κοντά (το pocophone εννοώ ) η οθόνη του δίπλα στο δικό μου 6s φαινόταν πραγματικά σαν ξεπλυμένη .. Φαντάζομαι πως θα δείχνει δίπλα στου xr που είναι μεν lcd αλλά φορτωμένη με πολλά περισσότερα καλούδια από του δικού μου (περισσότερα χρώματα ,καλύτερη φωτεινότητα κτλ)

Το I phone 8 plus περιορισμένων δυνατοτήτων ;; Μάλιστα .. Αν μπορείς το αναλύεις αυτό

Υ.Γ Δεν με ενδιαφέρει ο σχεδιασμός σε ένα τηλέφωνο τόσο, αλλά θεωρείς το 8 plus άσχημο τηλέφωνο ;;

John Real

Μια χαρα ειναι η οθονη του pocophone για την τιμη του, απλα ειναι ips lcd οποτε υστερει σε σχεση με amoled σε μαυρο, αντιθεση , γωνιες θεασης και χρωματικο ευρος. Σε σχεση με αλλες ips δεν υστερει δηλαδη αλλα μονο απεναντι σε ανωτερης τεχνολογικα οθονες Amoled της Samsung.
To iphone 8 εχει τεραστια bezels , 16/9 οθονη , μονο 1 κυρια καμερα , μικρη μπαταρια κτλ.γενικα ειναι πολυ πισω.

giorgosgek

Γλεντα τους Oneplus

Γιάννης

Μερικά από τα σχόλια είναι για κλάματα. Ή για γέλια, δεν ξερω ειλικρινά. Υπάρχουν άνθρωποι που κράζουν ότι το τάδε κινητό έχει μόνο μια κάμερα. Το Pixel 2 πέρσι δεν είχε την καλύτερη κάμερα μακράν του 2ου; Με μονή κάμερα, δεν είχε διπλή!

Επειδή οι κινέζοι θέλουν στα κινητά τους 20GB RAM και 15 κάμερες, σημαίνει ότι είναι και χρήσιμα ή κάνουν καλύτερη δουλειά; Δεν είμαστε στο 2011 που σέρνονταν ακόμα και οι ναυαρχίδες της εποχής. 1+5Τ έχω για όποιον έχει απορία. Με 2η κάμερα άχρηστη. Που δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα στην πρώτη.

George

Ουρές στο εξωτερικό για την αγορά του νέου….??!! ΟΧΙ πάντως για την αγορά του νέου iPhone.Οι καιροί αλλάζουν.Και πολλές φορές ο βασιλιάς χάνει τον θρόνο του (κλασικό παράδειγμα η Nokia που ήταν για χρόνια ολόκληρα Νο1 παγκοσμίος στα κινητά,μέχρι να αρχίσει η κατρακύλα)και στην θέση του βασιλιά ανεβαίνει ένας μέχρι πρότινος κοινός θνητός.’Ετσι και στις τηλεοράσεις.Κάποτε ήταν βασιλιάς η Sony,και κατά δεύτερο λόγο η Philips.’Οποιος δεν αγόραζε Sony τηλεόραση θεωρούνταν λίγο-πολύ..χαζός.Που είναι σήμερα Sony-Philips; Στον πάτο.Και στην κορυφή; Οι κάποτε παντελώς άγνωστες Samsung και Lg.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.