Οι τέσσερις κάμερες και η λειτουργία του δακτυλίου στο πίσω μέρος του Vivo NEX 2

τέσσερις κάμερες λειτουργία δακτυλίου πίσω μέρος Vivo NEX 2, Οι τέσσερις κάμερες και η λειτουργία του δακτυλίου στο πίσω μέρος του Vivo NEX 2

Όπως φαίνεται θα έχουμε πολλά να μάθουμε σχετικά με το ΝΕΧ 2 της Vivo μιας και νέες φωτογραφίες δείχνουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για το πίσω μέρος της συσκευής αλλά και διαφορές σε σχέση με άλλες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει.

Αυτή τη φορά οι φωτογραφίες δείχνουν μια πιο καθαρή εικόνα του πίσω μέρους του NEX 2, μιας και αποκαλύπτονται λεπτομέρειες τόσο με τις κάμερες αλλά και το ρόλο που θα έχει ο δακτύλιος που βρίσκεται τοποθετημένος στις κάμερες και τη δεύτερη οθόνη η οποία αυτή τη φορά είναι ενεργοποιημένη και έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη του τι έχει ετοιμάσει η Vivo για τη νέα της ναυαρχίδα.

Το Vivo NEX 2 δε διαθέτει selfie κάμερα αλλά μια δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος για να μπορεί ο χρήστης να τραβάει τις selfie φωτογραφίες και video με τις τέσσερις κάμερες που διαθέτει η συσκευή, τοποθετημένες σε οριζόντια διάταξη. Οι δύο κάμερες βρίσκονται τοποθετημένες μέσα σε ένα δακτύλιο ο οποίος επεκτείνεται στην οθόνη κάτω από αυτές, με το flash των καμερών να βρίσκεται στην αριστερή και δεξιά πλευρά του δακτυλίου και στο ύψος των καμερών.

τέσσερις κάμερες λειτουργία δακτυλίου πίσω μέρος Vivo NEX 2, Οι τέσσερις κάμερες και η λειτουργία του δακτυλίου στο πίσω μέρος του Vivo NEX 2

Όσον αφορά το δακτύλιο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ονομάζεται Lunar Ring, θα έχει σημαντικό ρόλο στις λειτουργίες της κάμερας μιας και θα εμφανίζονται επιπλέον ρυθμίσεις στο εσωτερικό του και διαφορετικά modes για τη λήψη φωτογραφιών. Επιπλέον, αυτό που έγινε γνωστό μέσα από άλλες πληροφορίες, είναι πως η οθόνη στο πίσω μέρος θα έχει μέγεθος 5.5 ιντσών και ότι η πλάτη του NEX 2 θα διαθέτει ακουστικό για να μπορεί να μιλάει από οποιαδήποτε πλευρά και αν χειρίζεται τη συσκευή.

Τέλος, πρέπει να τονίσουμε πως οι λεπτομέρειες σε αυτές τις φωτογραφίες διαφέρουν από αυτές που εμφανίστηκαν σε προηγούμενες φωτογραφίες όπου υπήρχαν τρεις κάμερες αντί για τέσσερις καθώς και ξεχωριστό flash, κάτι το οποίο φαίνεται στη φωτογραφία με τα NEX 2 να διαθέτουν διαφορετικό σχεδιασμό, κάτι που ίσως σημαίνει ότι η συσκευή κυκλοφορήσει σε διαφορετικές εκδόσεις.

τέσσερις κάμερες λειτουργία δακτυλίου πίσω μέρος Vivo NEX 2, Οι τέσσερις κάμερες και η λειτουργία του δακτυλίου στο πίσω μέρος του Vivo NEX 2

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.