Όλη η σειρά Galaxy S10 δίπλα, δίπλα σε νέο render που μόλις κυκλοφόρησε

Galaxy S10, Όλη η σειρά Galaxy S10 δίπλα, δίπλα σε νέο render που μόλις κυκλοφόρησε
Παρόλο που βρισκόμαστε ακόμα ένα μήνα μακριά από το μεγάλο event για την αποκάλυψη των Galaxy S10, η πρώτη εικόνα που δείχνει σαφώς τα νέα τηλέφωνα της Samsung πως θα μοιάζουν συγκριτικά μεταξύ τους, μόλις εμφανίστηκε στο διαδίκτυο.
Η Samsung σχεδιάζει αυτές τις μέρες την εκδήλωση “Unpacked”, η οποία έχει προγραμματισθεί για τις 20 Φεβρουαρίου στο Σαν Φρανσίσκο. Μια εξαιρετική διαρροή από τον Evan Blass, μία από τις πιο αξιόποιστες πηγές διαρροών όταν πρόκειται για ναυαρχίδες smartphone, η εικόνα εμφανίζει τα Galaxy S10E, S10 και S10+ (από αριστερά προς τα δεξιά), τα οποία είναι τοποθετημένα σε διαφανείς θήκες προστασίας.
Είναι αρκετά προφανές ότι το Galaxy S10E θα είναι το φθηνότερο από τα τρία, δεδομένου ότι έρχεται με μια διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, με μικρότερη οθόνη και punch hole στην οθόνη για την κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός. Τα άλλα δύο μοντέλα διαθέτουν τριπλή κάμερα και ενώ το κανονικό Galaxy S10 διαθέτει την ίδια punch hole στην φωτογραφική μηχανή της οθόνης, το Galaxy S10+ θα διαθέτει δύο εμπρός κάμερες ενσωματωμένες στην οθόνη.
Σε αντίθεση με το Galaxy A9 (2018) που έχει τις τέσσερις κάμερές του να παρατάσσονται κατακόρυφα, όλες οι συσκευές Galaxy S10 έχουν τοποθετημένο οριζόντια το πλαίσιο των καμερών. Παρόλο που μπορούμε να πούμε από την εικόνα ότι το Galaxy S10E θα είναι το μικρότερο, ενώ το Galaxy S10+ το μεγαλύτερο από τα τρία, τα πραγματικά μεγέθη των συσκευών δεν έχουν γίνει γνωστά, προς το παρόν.
Εκτός από τα τρία τηλέφωνα που εμφανίζονται στην εικόνα, η Samsung σχεδιάζει να εισαγάγει ένα Galaxy S10 με δυνατότητα σύνδεσης 5G, (Galaxy S10 X;) αλλά δεν είναι σαφές ακόμη εάν θα ανακοινωθεί ή όχι μαζί με τα Galaxy S10E, S10 και S10+. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι ένα πτυσσόμενο smartphone μπορεί να αποκαλυφθεί στις 20 Φεβρουαρίου, αν θέλουμε να πιστέψουμε τις τελευταίες αναφορές.
Το σίγουρο είναι ότι το Techblog είναι καλεσμένο στην εκδήλωση “Unpacked” της Samsung, θα βρίσκεται στην πηγή των γεγονότων και θα σας μεταφέρει όλες τις αποκαλύψεις και τα νέα, την στιγμή που συμβαίνουν.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Εγώ δεν βλέπω καμιά καινοτομία και φέτος από την Samsung πολύ άσχημο το πίσω μέρος
Για να δούμε και τα επίσημα

Blats

εμπρός πίσω είναι η Samsung….σειρά s8-s8plus-note8 θυμίζει η οριζόντια διάταξη των καμερών…!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.