OnePlus 2: Δεν θα αναβαθμιστεί σε Android Nougat

OnePlus 2 nougat update, OnePlus 2: Δεν θα αναβαθμιστεί σε Android Nougat

Ενώ τα βλέμματα έχουν στραφεί στο επερχόμενο OnePlus 5, μέσα στην εβδομάδα η εταιρεία αναφέρθηκε στα OnePlus 3/ 3T όσον αφορά στα sotware updates. Οι δυο περσινές ναυαρχίδες σταματούν να πωλούνται, όμως θα συνεχίσει την υποστήριξη των δυο συσκευών.

Πρόσφατα ο CEO και συνιδρυτής της OnePlus, Pete Lau, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter ανακοίνωσε πως OnePlus 3 και OnePlus 3T θα αναβαθμιστούν σε Android O. Προς το τέλος καλοκαιριού το Android O θα γίνει διαθέσιμο για Pixel και Nexus συσκευές, και αργότερα αναμένεται να δοθεί από τρίτους κατασκευαστές.

Αν όμως έχετε στην κατοχή σας το παλαιότερο OnePlus 2, τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Μέσω email που έστειλε σε χρήστη της η OnePlus, μαθαίνουμε ότι σταματά να δίνει major updates στο OnePlus 2 και δεν θα αναβαθμιστεί σε Android 7.0 Nougat.

OnePlus 2 nougat update, OnePlus 2: Δεν θα αναβαθμιστεί σε Android Nougat

Για το OnePlus X δεν έχει γίνει κάποια δήλωση, αλλά λογικά και αυτό θα μείνει σε Android Marshmallow.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill

Και? ποιος νοιαζεται?
υποτιθετε παιρνεις ενα τετοιο τηλεφωνο απο αυτην την εταιρια για την ελευθερια που σου δινει να κανεις οτι θες οπως θες οποτε θες χωρις να χανεις εγγυησεις κ βλακειες
θες νουγκατ ρε ανθρωπε? σταματα να κλαιγεσε κατεβασε μια γνωστη ρομ με νουγκατ περασε την κ αμα σαρεσει κρατα την, δεν σαρεσει? γραψε αλλη μεχρι να βρεις καποια να σαρεσει
ολο μιζερια κ κακο πια

Bebiboy

Και μετά να ρωτάτε εσείς με τα 47gb RAM γιατί τα iPhone του 2012 πουλάνε ακόμη και δουλεύουν ρολόι με ολόφρεσκο λογισμικό…

James

@bill αμα είναι έτσι να το λένε από την αρχή και να μη δίνουν κανένα update. Φυσικά να το δίνουν και στην ανάλογη τιμή, όσο σκέτο hardware συν ένα μικρό κερδος, δηλαδή γύρω στα 250.

KostasB

Σε άλλο ticket διαβάζω ότι απάντησαν πως το hardware δεν υποστηρίζει την nougat.
Το θέμα δεν είναι αν θα την πάρει ή όχι. Το θέμα είναι ότι την υποσχέθηκε ο ίδιος ο “κύριος OnePlus” ο Carl. Και αυτή τη στιγμή αθετεί τον λόγο του.
Ποιος μας λέει ότι δεν θα γίνει το ίδιο και με τα 3/3Τ;

forneverarrow

Αυτά να τα βλέπουν όσοι μας τα έκαναν τσουρέκια με το 1+ τόσο καιρό. Τα έχουμε ξαναπει, updates μόνο συσκευές της Google άμεσα, οι άλλοι μονο σε flagship και υπο προϋποθέσεις. Το δεχόμαστε όπως είναι και πάμε παρακάτω.

ΝΙΚΟΣ

Ας την αγνοήσει ο κόσμος για 1,2 χρόνια να φάει βουτιά στις πωλήσεις κ θα δείτε πως θα υποκλίνεται κ θα ζητά συγνώμη σαν τον πρόεδρο της Samsung.Για εμένα, θα πρέπει να έχουν ισόβιο Χ ,να αλλάξουν δουλειά.Κάτι που θα πρέπει να γίνει στην Lg που 4 χρόνια κλείνει με boot loop, δε μπορεί να φτιάξει μια πλακέτα της προκοπής.Πωλήσεις 0.Επόμενος.

KnightRider

Ευτυχώς να λέμε που υπάρχουν τα custom roms !!

giannnis

Καλά συσκευή δυο ετών και δεν θα πάρει το nougat που κυκλοφόρησε πριν 8 μήνες. Ο,τι να ναι δλδ προσφέρει αναβάθμιση για ένα χρόνο και κάτι.

stelioz78

γι αυτους που λενε με τοση ευκολια για custom roms,ας κανουν μια αναζητηση στη google τι ειναι το safety net και τι προβληματα θα αντιμετωπιζουν απο δω και περα οσοι εχουν root και custom roms.δεν ειμαστε στο 2012,οι custom roms τωρα πια δεν ειναι λυση.με ευθυνη της google βεβαια που αρχιζει και κλειδωνει το λειτουργικο της και καλα κανει

Ιωάννης jb

Που είναι εκείνοι που μας έλεγαν για τα κορυφαία one plus????
Γνωστός μου με z5 (370 ευρω την ωρα που το 1+2 ηταν στα 400).. το οποίο κυκλοφόρησε ένα μήνα μετά το 1+2 έχει nougat από τον μαρτιο κ το εργαλείο πάει πιο καλά από ποτέ!!!
Εδώ γιατί να μην έρθει το 7?? Μακρυά ρε από αυτούς!!
Χίλιες φορές καλό κ συνεπές software παρά δυνατό hardware.. νούμερα δλδ!!

vkrd

Εδώ φαίνεται το πλεονέκτημα του iPhone. Προπέρσινο καλό κινητό και περνάει στη λήθη. Κρίμα γιατί είναι και πολύ καλή συσκευή…

Vai

Οσοι ειδαν Nougat σε συσκευες (κυριως Nexus) με τον snap810, βλασφημουσαν την ωρα και την στιγμη που αναβαθμισαν. Ειναι ενας πολυ βασικος παραγοντας για να μην αναβαθμιστει το OP2. Επισης το OP2 δεν πουλησε ιδιαιτερα σαν συσκευη σε συγκριση με τα επομενα OP3/3T και μαλλον ειναι και αυτος ενας δευτερος λογος που δεν ασχοληθηκαν παραπανω. Ενας τριτος λογος ειναι πως η One Plus δεν εχει τα μεγεθη και το προσωπικο μεγαλυτερων επωνυμων εταιριων για να μπορει να κανει ολες τις υποσχεσεις της πραγματικοτητα. Αν και αυτο δεν ειναι δικαιολογια.

Τα One Plus 3/3T πιστευω θα υποστηριχθουν περισσοτερο, χωρις βεβαια να βαζω και το χερι στην φωτια. Τωρα για καποιους που αναρωτιουνται που ειμαστε εμεις με τα One Plus, εδω ειμαστε και απανταμε στις χαζομαρες (δυστυχως) του καθε τυχαρπαστου και του καθε troll fanboy!

Ιωάννης jb

Vai.. Εγώ αγόρι μου λέω πάντα το σωστό κ εδώ το σωστό είναι να τους κραξουμε! Δε θα καθισουμε να τους δικαιολογησουμε για κάτι που ούτε οι ίδιοι δεν εκατσαν να κάνουν! Ξέρουν κ οι ίδιοι ότι είναι κλέφτες!!
Τρολ αν ψάχνεις καλύτερα να κοιταξεις τον καθρέφτη

NikosAr

Απαράδεκτοι !! Επειδή έτσι θέλει η κερδοφορια να γράφουν στα παλιά των υποδημάτων τους , αυτούς που τους υποστήριξαν αγοράζοντας τα προιοντα τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.