OnePlus 2: Επίσημη επιβεβαίωση ότι δεν αναβαθμίζεται σε Nougat

oneplus 2 nougat update, OnePlus 2: Επίσημη επιβεβαίωση ότι δεν αναβαθμίζεται σε Nougat

Το OnePlus ήρθε τον Ιούλιο του 2015 για να διαδεχτεί το πρώτο “flagship killer” της εταιρείας και τα κακά νέα για όσους το έχουν στην κατοχή τους, είναι ότι στο εξής δεν θα λάβουν άλλες μεγάλες αναβαθμίσεις. Αυτό σημαίνει ότι παραμένει σε Android Marshmallow και δεν πηγαίνει σε Nougat.

Η είδηση ακούστηκε πριν από λίγο καιρό όταν η OnePlus έστειλε email σε χρήστη λέγοντάς του ότι το κινητό δεν θα πάρει Nougat update.

Σήμερα έχουμε και την επίσημη επιβεβαίωση από την OnePlus η οποία αναφέρει: “…customer service has been telling customers this for a little while, we’re happy about what we’re doing with software. We already confirmed Android O will come for the OnePlus 3 and 3T. So [no Nougat for the OnePlus 2] isn’t new and we think people were aware of it”.

Η ίδια λέει πως όταν δημιούργησε το OnePlus 2 δεν είχε στη διάθεσή της την ομάδα υποδομής λογισμικού.

“When we built the OnePlus 2 we didn’t have the software infrastructure team in place we do now”.

Το θετικό ωστόσο είναι ότι θα αναβαθμιστούν τα OnePlus 3 και OnePlus 3T και πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί το OnePlus 5.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Δεν είχε την ομάδα τότε αλλά τώρα έχει
Ας καθίσουν να γράψουν την αναβάθμιση να την δώσουν στον κόσμο
Τι είναι αυτά τα παιχνίδια με τις λέξεις;
Το χρήμα ζεστό ζεστό ξέρουν να το παίρνουν όμως
Μετά κοροϊδεύουν την apple
Το iPhone 5s τον Σεπτέμβριο θα πάρει iOS 11 και θα πάρει και άλλες μικρές αναβαθμίσεις μέχρι του χρόνου τέτοιο καιρό
Μιλάμε για συσκευή του 2012

NtinosMD

Δολοφονος ναυαρχιδων διχως υποστηριξη… με συνολο 3 συσκευες ολο κ ολο ( γτ το πρωτο δεν μετραει πια ) δε μπορει να τα υποστηριξει. Chinese ρε … Οτι δινεις , παιρνεις εν τελει….μεχρι κ η μισητη λογω updates σε πολλους Samsung , εδωσε στο συνομηλικο s6 την nougat. Και το γελοιο; Η twisted logic οταν λεει οτι εχει πλεον την ομαδα λογιςμικου για να το υλοποιησει. Με αυτη τη λογικη καλυτερα απελυσε το προσωπικο για να παρει ο κοσμος την αναβαθμιση …. Τι σκατα καπνιζουνε;

TJL

Το εχω απο την πρωτη στιγμη, εξαιρετικη συσκευη. Ακομα και τωρα, 2 χρονια μετα, προκειται για συσκευη πολυ καλυτερη (4GB RAM, 64GB αποθηκευτικος χωρος) απο την πλειοψηφια των αθλιοτητων που κυκλοφορουν στα κλεφτομαγαζα (γερμανος, πλαισιο, public) με 2,3, ακομα και 4 κατοσταρικα.
Εχω περασει εδω και κανα 6μηνο το Lineage OS (ex cyanogenmod) και το κινητο δουλευει περιφημα, με android 7.1.2 πλεον και φυσικα παιρνει συνεχεις αναβαθμισεις, τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα.

James

Ίσως αν το 5 τους έμενε στις αποθήκες να καταλάβαιναν οτι έκαναν μ@@@α.

forneverarrow

Σωστός ο James. Το λάθος, είπαμε, είναι ότι υπάρχει πολύς κόσμος που γλύφει εκεί που φτύνει. Ένα τεράστιο ποσοστό κατόχων Galaxy έχει καταδικάσει στα διαφορά blogs τις κινήσεις της Samsung (αντιγραφή της Apple, αφαίρεση SD και αποσπωμενης μπαταρίας, εκρήξεις κλπ.) ενώ με την πρώτη ευκαιρία αγοράζει το πιο ακριβό Edge ή Note ξεχνώντας πλήρως το παρελθόν. Έτσι όμως δεν τους στέλνεις μήνυμα αλλά τους δίνεις πάτημα να σε δουλεύουν. Όταν άφησε το S5 με ένα marshmallow update που δεν διέφερε σε τίποτα απο το lollipop πέραν απο το 6.0.1 στο version, τη στιγμή που έκανε όλα αυτά για τα οποία κατηγορούσαμε την Apple απο το S6 και μετά, με έχασε απο πελάτη. Θα μου πεις σιγά την απώλεια, αλλά έχω τη συνείδηση μου καθαρή. Με το One plus ειμουν αρνητικός εκ αρχής και τελικά δεν ειχα άδικο. Αν δεν μπορώ να αποκτήσω μια συσκευή άμεσα πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα τότε δεν τη θέλω. Επίσης, το χαμηλό κόστος δεν σε καθιστά έξυπνο και ψαγμένο έναντι του άλλου που αγοράζει μάρκα στη διπλάσια τιμή! Πάντα υπάρχει κάτι απο πίσω. Πάρε τώρα το άκυρο για το Nougat για παράδειγμα, τη στιγμή που όλες οι ναυαρχίδες του 2015 τρέχουν Nougat πλεον. Το ίδιο και… Συνέχεια »

lsantas

Έχω το OnePlus one και έχει την 7.1.2 (tuga)να ναι καλά το XDA και οι καμενοι που είναι μπροστά στα pc και χαλάνε τα μάτια τους, να μην μπαίνουμε εμείς σε έξοδα για να έχουμε nougat. 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.