OnePlus 3: Ξεκινά η διάθεση του νέου update με τις διορθώσεις

Μια μικρή περιπέτεια είναι το τελευταία OTA update για το OnePlus μιας και κυκλοφορήσει πριν λίγες ημέρες για να λύσει προβλήματα και τελικά αποσύρθηκε για να διορθωθεί.

Στην OnePlus τις τελευταίες ημέρες πρέπει να εργάζονται υπερωρίες για να καταφέρουν να διαθέσουν την τελευταία έκδοση του OxygenOS μιας και η προηγούμενη έκδοση 3.2.0 η οποία υποτίθεται θα αντιμετώπιζε προβλήματα αποσύρθηκε μιας και δημιουργούσε άλλα προβλήματα με την εγκατάσταση της. Κάτι που δυστυχώς δεν είναι σπάνιο στις ημέρες μας.

Το μεγαλύτερο από τα προβλήματα που δημιουργήσε η έκδοση 3.2.0 ήταν ότι μετα την εγκατάσταση της το smartphone δεν αναγνώριζε πλέον τη SIM κάρτα, άρα και ήταν άχρηστο ως τηλέφωνο. Κατά τα άλλα μπορούσε να δουλέψει κανονικά αν συνδεόταν σε ασύρματο δίκτυο Wi-Fi.

Η εταιρεία έκανε σήμερα διαθέσιμη την νέα έκδοση του OxygenOS 3.2.1 η οποία έρχεται να διορθώσει τα προηγούμενα προβλήματα και είναι διαθέσιμη μέσα από OTA [Over The Air] update. Η αναβάθμιση δεν ενσωματώνει τα updates του Android για τον μήνα Ιούλιο, κάτι όμως που μοιάζει λογικό μιας και κυκλοφορεί εσπευσμένα για να διορθώσει τόσο το πρόβλημα που δημιούργησε η προηγούμενη αναβάθμιση, όσο και όλα όσα έπρεπε να διορθώνει εκείνη.

Όπως και να έχει εμείς θα συμβουλεύαμε του κατόχους OnePlus 3, έτσι για το καλό, να περιμένουν έως και 48 ώρες πριν προχωρήσουν στην αναβάθμιση, έτσι για να είναι βέβαιοι ότι κάτι χειρότερο δεν πρόκειται να συμβεί στη συσκευή τους.

OnePlus 3, OnePlus 3: Ξεκινά η διάθεση του νέου update με τις διορθώσεις

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilist

Αν φτιάχνουν και την οθόνη μια χαρά συσκευή θα είναι.
Καλή δούλευα από την Oppo να φέρει value for money συσκευές.

kalex

@vasilist ποιά Oppo? 😛

dorso#27

Τι θεμα εχει η οθονη?

Στεφανος

@vasilist Ποια Oppo? Να λες καλη δουλεια από την BKK Electronics που κατεχει τις Oppo, Vivo και OnePlus.

vasilist

One plus ήθελα να πω και μου βγήκε oppo, αν και τα υλικά τα φτιάχνουν στα εργοστάσια της oppo, αν θυμάμαι καλά η One plus απλα τους λένε τι θέλουν.

vasilist

@dorso δες βίντεο youtube υπάρχουν πολά με κιτρινισμένα χρώματα και χρώματα ότι νάνε, δεν θα πω περισότερα γιατί δεν το έχω αλλά το έψαξα γιατί με ρώτησε φίλος να το πάρει η όχι και το έψαξα λίγο.

Darth

@dorso#27 υπερβολικά τονισμένα τα χρώματα που απέχουν από την πραγματικότητα (δεν είναι θέμα οθόνης το είχε κάνει η one plus για εντυπωσιασμό (βλ samsung) και έφαγε κράξιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OnePlus OnePlus 2

Έχετε OnePlus συσκευή; Έτσι θα ελέγξετε την υγεία της μπαταρίας σας!

Μέσω της εφαρμογής OnePlus Diagnostic οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση και τη θερμοκρασία της μπαταρίας τους, σε ένα εύχρηστο UI.

Smartphones featured OnePlus OnePlus 3

OnePlus 3 και 3T: Έγινε διαθέσιμη η πρώτη σταθερή έκδοση Android 9 Pie που φέρνει μαζικές αλλαγές

Το Απρίλιο, η OnePlus διέθεσε την beta έκδοση του Android 9 Pie στα OnePlus 3 και 3T. Τώρα η εταιρεία κυκλοφόρησε την τελική έκδοση του Android 9 Pie και για τις δύο συσκευές.

Smartphones OnePlus OnePlus 3 OnePlus 3T

OnePlus 3 και 3T: Ψάχνει testers για να μπορέσει να ολοκληρώσει την τελική beta του Android 9 Pie

Η OnePlus είχε υποσχεθεί ότι τα OnePlus 3 και 3T θα πάρουν το Android 9 Pie. Δυστυχώς, από τότε έχουν περάσει αρκετοί μήνες, ευτυχώς η τελική beta βρίσκεται προ των πυλών.

Smartphones Android Pie OnePlus 3 OnePlus 3T

OnePlus 3 και 3T μπαίνουν στην closed beta για την αναβάθμιση σε Android Pie

Η OnePlus τηρεί την υπόσχεση που είχε δώσει στους χρήστες των συσκευών της κι έτσι τα OnePlus 3 και OnePlus 3T, μπαίνουν στην Closed Beta για το Android Pie.