OnePlus 3: AnTuTu benchmark και ανακοίνωση στις 7 Απριλίου

Το επόμενο OnePlus 3 λέγεται ότι θα παρουσιαστεί επίσημα στις 7 Απριλίου σε προγραμματισμένο event στο Πεκίνο στην Κίνα και ένα πρώτο πέρασμα από το AnTuTu μας αποκαλύπτει κάποια βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Σύμφωνα με το AnTuTu το OnePlus 3 (κωδική ονομασία A3000) έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB και 32GB ενσωματωμένη μνήμη.

Η κάμερα εμφανίζεται στα 16 Megapixel με την μπροστινή να αγγίζει τα 8 Megapixel. Το λειτουργικό σύστημα είναι OxygenOS βασισμένο στο Android 6.0.1.

Μια μέρα πριν, στις 6 Απριλίου θα ανακοινωθεί στο Λονδίνο το Huawei P9 και φαίνεται ότι το OnePlus 3 θέλει να “κλέψει” κάτι από αυτό.

OnePlus 3 AnTuTu, OnePlus 3: AnTuTu benchmark και ανακοίνωση στις 7 Απριλίου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Πάλι με οθόνη τεχνολογίας του 2013?

KostasB

@Γιάννης αυτό ζητάνε οι πελάτες της..

Νίκος

Μια χαρά είναι η οθόνη
Καλή κατασκευή, βελτιωμένη κάμερα και προσθήκη μπροστινων ηχείων, και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. Εννοείται όμως και ανάλογη τιμή…
Αυτό που στην ουσία κάνει η oneplus είναι να προσφέρει κινητά παρόμοια με αυτά των υπολοίπων κατασκευαστων, στην τιμή ενός χρόνου μετά. Το oneplus two ήταν στα 350 σταθερά και τώρα το έφτασαν τα υπόλοιπα..

Το σύστημα με τα invites δεν θα φύγει οπότε δεν ελπίζω καν :p

Darth

@Γιάννης αν τους δώσεις μπαταρίες τότε γιατί όχι…… μεχρι τώρα όλοι πάνε κατα διαόλου πχ το s7 (το χρησιμοποίησα για δύο μέρες) σε αναμονη και ελάχιστη χρήση μπαταρια βράχος… μολις ανοίξεις 4g και κάνεις κάποιο web browsing με καλό φωτισμό… σε λίγη ώρα είσαι στην πρίζα … και ναι μπαταρια έχει σιμασια… στο edge που είναι σαν παντοφλαρα και χωράει μέσα μεγαλύτερη μπαταρια… κρατάει πολύ μα πολύ καλά… αλλά ειναι και παντοφλαρα…

ετσι ναι προτιμώ να έχει καποια αυτονομία παρά να φοβάμαι να χρησιμοποιώ την συσκευη….. (ταν υπάρξουν μπαταρίες το συζητάμε (ίδιο μέγεθος με διπλάσια χωρητικότητα για αρχή θα κάνει πολύ καλη δουλειά)

Gpapa

Το Oneplus 2 και σε οθόνη και σε κάμερα ήταν πολύ πιο πίσω απο το S6 και το G4. Άσε που σχεδιαστικά ήταν χάλια. Οπότε όποιος το αγόρασε το έκανε καθαρά λόγω τιμής και όχι γιατί θα μπορούσε να χτυπήσει την Samsung και την LG.

Darth

@Gpapa για να μη ποιασει γκομενα την πριζα (απλο )

Giannis

Τι κάνει η μπαταρία του S7? Το έχω 2 εβδομάδες και δεν έχω καταφέρει να τελειώσω την μπαταρία πριν το τέλος της μέρας.

Γιάννης

Καλά και εσύ δίνεις σημασία στα λεγόμενα του Darth? Δώσε του κινητό Κινεζιά με καμία οθόνη IPS FullHD που έχει μείνει στις αποθήκες απο πρόπερσι και πάρε του την ψυχή.

Darth

@Giannis βαλε 4g και τέρμα το φως της οθόνης.. και ξεκινα browsing να δεις τι σημαίνει δεν τελειώνει μπαταρια (και είναι μια πολύ συνηθισμένη χρήση )
καλές χρυσές οθόνες με τέτοιες αναλύσεις αλλά πρέπει να συνοδεύονται και απο 4000 mha (κάτι το οποίο δεν γίνεται σε αυτό το μέγεθος κινητού προφανώς)

Γιάννης

Oneplus 2 με fullHD οθόνη 61 h battery life , Samsung S7 με QHD 80 h….

https://www.gsmarena.com/battery-test.php3

Πολύ απλά γιατί το Oneplus έχει παλιότερης τεχνολογίας οθόνη και όχι AMOLED (η ανάλυση δεν παίζει ρόλο) οπότε χάνει σε διάρκεια μπαταρίας.

Beowolf Ahates

S6 edge plus με marshmallow και μπαταρία μια μέρα άνετα, όσο και να το χρησιμοποιήσεις. Τα υπόλοιπα τ’ ακούω τρις-καρά-βερεσέ, από θεωρητικούς του χώρου.

Darth

@Γιάννης οτι αφορα προβλιλη video κλπ ναι (γιατι εκει κυριαρχει το μαυρο)
real life test ομος δλδ full το φως 4g και browsing αστα λα βιστα

Γιάννης

Το διέψευσε επίσημα η εταιρία.

https://www.androidauthority.com/oneplus-3-not-launching-april-7-682330/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.