OnePlus 3: Εμφανίζεται σε video που αποκαλύπτει το design

Παρά την σχετικά μικρή πορεία της στα smartphones και την περιορισμένη συλλογή, η OnePlus μας έχει απασχολήσει αρκετά και τραβά το ενδιαφέρον, όποτε διαρρέει ή ανακοινώνει κάποια νέα συσκευή.

Με το OnePlus 3 να είναι στην αγορά εδώ και πολλούς μήνες, η εταιρεία ετοιμάζει το νέο “flagship killer”. Το OnePlus 3 δεν μας είχε απασχολήσει πολύ μέχρι σήμερα που διέρρευσε ένα σύντομο video, το οποίο μας επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στο design του.

Φαίνεται ότι θα είναι μια εντυπωσιακή συσκευή με μεταλλικό frame το οποίο είναι ελαφρώς πιο καμπυλωτό από τους προκατόχους του. Το γνωστό sandstone που είχαμε συνηθίσει στην πλάτη των OnePlus One και OnePlus 2 φαίνεται να αντικαθίσταται από brushed metal, ή μπορεί να είναι μια δοκιμή που κάνει η OnePlus, όπως με το ceramic στο OnePlus X.

Το video δείχνει dual-tone LED flash στην πλάτη, μάλλον θα έχει και η μπροστά κάμερα flash, USB Type-C αλλά και stereo speakers, όπως έλεγαν οι προηγούμενες φήμες.

Άλλα χαρακτηριστικά που λέγεται ότι θα έχει το OnePlus 3, είναι οθόνη 5.5 1080p ή και QHD, επεξεργαστή Snapdragon 820, δυο εκδόσεις με μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 16GB και 5GB RAM με ενσωματωμένη μνήμη 64GB (αν και τα 5GB δεν φαίνονται πολύ πιθανά). Επίσης, περιμένουμε μεγαλύτερη μπαταρία στα 3500mAh, κάμερα 13 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel.

Η επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 3 αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι.

Update: Πρόκειται για concept video

oneplus 3 video, OnePlus 3: Εμφανίζεται σε video που αποκαλύπτει το design

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick2010

ΤΟΥΜΠΑΝΟ !!!!!!

iPnos

Concept video είναι παιδιά το οποίο αναρτήθηκε το Δεκέμβριο. Άνθρακες ο θησαυρός…

aris

Μήπως ο όρος flagship killer είναι λίγο έως πολύ αδοκιμος πλέον; Τα χαρακτηριστικά του δεν ενθουσιάζουν κανέναν πια. Και αυτό φάνηκε και από την πορεία του 2.

Pets

Ωραίο σαν κινητό αλλα πάλι με 13mp camera δεν παει πουθενά

vasilist

Δεν ήταν τόσο τα χαρακτηριστικά και ή τιμή του ο λόγος για τον οποίο το έλεγαν flagship killer.
Το one plus one όταν βγήκε ήταν ισάξιο του galaxy s5, HTC m8 αλλά είχε την μισή τιμή από τα άλλα με πολύ καλή κατασκευή.
Το δύο ήταν fail τώρα για να πιάσει το 3 θα πρέπει και αυτό να είναι στην μισή τιμή από τα flagships αλλιώς είναι ένα απλό τηλέφωνο με καλά spec όπως και τα άλλα τις αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.