OnePlus 5: Διαρροή δείχνει μπαταρία 3300mAh και Dash Charge

OnePlus 5 μπαταρία, OnePlus 5: Διαρροή δείχνει μπαταρία 3300mAh και Dash Charge

Σε δύο μέρες αναμένεται η επίσημη κυκλοφορία του OnePlus 5 και σχεδόν όλα του τα χαρακτηριστικά με εξαίρεση την μπαταρία έχουν επιβεβαιωθεί, είτε από την ίδια την OnePlus, είτε από άλλες πηγές προσκείμενες στην εταιρεία.

Ωστόσο, σύμφωνα με snapshot που ανάρτησε η Kumamoto Technology στο Weibo, το OnePlus 5 θα έρχεται με μπαταρία χωρητικότητας 3300mAh και Dash Charge. Παρά το γεγονός ότι το νέο μοντέλο θα έρχεται με 100mAh λιγότερο από το OnePlus 3T, η αυτονομία του αναμένεται να είναι παρόμοια.

Το υπόλοιπο screenshot αναλύει το Dash Charge, εξηγώντας ότι σε αντίθεση με άλλες τεχνολογίες γρήγορης φόρτισης που θερμαίνουν το smartphone, η τεχνολογία Dash Charge δεν προκαλεί αύξηση της θερμοκρασίας. Μισή ώρα φόρτισης αναμένεται να δίνει μία ημέρα αυτονομίας με κανονική χρήση στο OnePlus 5.

Απομένει να δούμε επίσημα σε δύο μέρες και επίσημα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePLus 5 καθώς και την τιμή του.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis

Ελπιζω να μην ξεπερασει τα 500 ευρω

KostasB

Και το φθινόπωρο 5Τ με sd836 (εάν ισχύουν οι φήμες) και μπαταρία 3700…
Hope not..

giannogeorge

Πολύ φοβάμαι Antonis ότι θα τα ξεπεράσει… εκτός κι αν βγάλει 2 εκδόσεις με άλλα specs.

Αλέξανδρος

Για να πουλάει η μητρική εταιρία η OPPO δηλαδή 533 δολάρια ουσιαστικά την ίδια συσκευή – δείτε το και μόνοι σας https://www.geekbuying.com/item/OPPO-R11-5-5-Inch-4GB-64GB-Smartphone—Black-380695.html
Το OnePlus 5 θα κοστίσει τουλάχιστον 600

Αλέξανδρος

Για να πουλάει η μητρική εταιρία η OPPO δηλαδή 533 δολάρια ουσιαστικά την ίδια συσκευή – δείτε το και μόνοι σας στο geekbuying Oppo R11. Το OnePlus 5 θα κοστίσει τουλάχιστον 600 δολάρια.

Antonis

Να ρωτησω κατι και οποιος γνωριζει ας απαντησει..Το OnePlus 3T ειναι ακομα διαθεσιμο και αν ναι για ποσο ακομη?Οταν εξαντληθουν ολα τα κομματια απο το σαιτ τελος?Δηλ δεν θα συνεχιστει η παραγωγη του?

nikos2017

Με ό,τι έχουμε διαβάσει και δει τόσο από specs design και μπαταρία για το oneplus5…… καλύτερο είναι ΚΑΙ θα είναι το 3T !!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.