OnePlus 5: Με μνήμη RAM 8GB στο Geekbench

oneplus 5 8gb ram, OnePlus 5: Με μνήμη RAM 8GB στο Geekbench

Μετά το ZTE nubia Z17 θα είναι το OnePlus 5, ένα από τα πρώτα κινητά που θα κυκλοφορήσουν με μνήμη RAM 8GB; Αυτό είναι κάτι που ακούγεται εδώ και καιρό, ότι δηλαδή η OnePlus θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον μια έκδοση της ναυαρχίδας της με 8GB RAM.

Πρόσφατα ο @evleaks είχε κάνει λόγο για μνήμη RAM 8GB επικαλούμενος πληροφορίες από το source code teaser του OnePlus 5 στο Amazon Ινδίας.

Σήμερα έρχεται μια ακόμη “επιβεβαίωση”, με το OnePlus 5 να εμφανίζεται στο Geekbench με την ίδια ποσότητα μνήμης RAM. Πέρα από τη RAM, η λίστα επιβεβαιώνει και επεξεργαστή Snapdragon 835, κάτι το οποίο γνωρίζαμε ήδη χάρη στον CEO Pete Lau.

oneplus 5 8gb ram, OnePlus 5: Με μνήμη RAM 8GB στο Geekbench

Κατά τα άλλα το κινητό θα έχει design που θυμίζει iPhone 7 Plus με διπλή κάμερα στην επάνω αριστερή πλευρά σε οριζόντια διάταξη και 12 Megapixel, οθόνη 5.5 ιντσών και αισθητήρα αποτυπωμάτων στο κεντρικό κουμπί.

Η επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 5 θα γίνει 20 Ιουνίου και οι πωλήσεις αναμένονται να ξεκινήσουν από Κίνα 21 Ιουνίου. Μέχρι τότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις για τις διαρροές.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Αδιάβροχο θα είναι ή μόνο 550άρια θα ζητάει;
Βγήκε και μια άλλη φήμη σήμερα για Snapdragon 836 που έρχεται από την Qualcomm και μας βλέπω για 5T το φθινόπωρο…

Ανδρεας Κ

@kostas Γτ ρε φιλαρακι για Ψαροντουφεκο θα το παρεις ?? εχετε βρει μια μλκια ολοι να πειτε …οταν περνεις το Iphone που σας ληστευουν 900 ευρο ειναι καλα.βαρεθηκα ασχετοι

Kostas

@KostasB για καλό και για κακό μην το χρησιμοποιείς ταυτόχρονα…και για λόγους υγιεινής βέβαια

KostasB

@Ανδρεας Κ φιλαράκια δεν είμαστε. Και αν θέλεις να κάνεις συζήτηση να την κάνεις με τρόπους και όχι νταηλίκια. Εκτός και αν δεν θέλεις να κάνεις συζήτηση και απλά μπαίνεις και λες τις εξυπνάδες σου. Ξέρεις, αδιαβροχοποίηση πολλοί την θέλουμε για κανένα ποτήρι νερό αν πέσει, καμιά βροχή στον δρόμο, να γλυτώσουμε το κινητό και να μην τρέχουμε, δεν είμαστε όλοι δύτες. Τα περί iPhone και τόσα πολλά λεφτά δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι.

Τώρα για τον επόμενο.. τι να πει κανείς.. ότι κάνει ο καθένας αυτό σκέφτεται…

imjp

Πολυ θετικο η 8 αρα ram…Απο εκει και περα θα ειναι ακομα πιο θετικο οπως εχω ξαναπει αν δεν ξεπερναει η τιμη του τα 500 ευρω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.