OnePlus 5: Από σήμερα και στην Ελλάδα με τιμή 499 ευρώ και 559 ευρώ

OnePlus 5 Ελλάδα τιμή 449 ευρώ, OnePlus 5: Από σήμερα και στην Ελλάδα με τιμή 499 ευρώ και 559 ευρώ

Ξεκίνησε σήμερα η διάθεση του νέου OnePlus 5 με τιμή από 499 ευρώ για την έκδοση 6GB RAM + 64GB Storage και τιμή 559 ευρώ για την έκδοση 8GB RAM + 128GB Storage και δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα.

Την επίσημη σελίδα της OnePlus για αγορά του OnePlus 5 από σήμερα χωρίς προσκλήσεις μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Το OnePlus 5 έρχεται με Optic AMOLED οθόνη 5.5 ιντσών (1080p), Snapdragon 835 SoC με τον 8πύρηνο Kryo 280 με μέγιστο χρονισμό στα 2,4GHz και γραφικά Adreno 540 GPU, 6 ή 8GB LPDDR4X RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 64GB ή 128GB.

Διαθέτει δύο οπίσθιες κάμερες στα 16MP και 20MP και για λειτουργικό φορά το OxygenOS στο Android 7.1.1 Nougat. Διατίθεται σε χρώματα Midnight Black και Slate Gray.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos13

Είδα 449 στον τίτλο και χάρηκα…! Με αυτά τα λεφτά υπάρχουν πλέον και άλλες αξιόλογες προτάσεις..

stavros

Οποιος θέλει 20 ευρα εκπτωση
https://oneplus.net/gr/invite#IV96ON6Y3UH9MWR

azriel84

Αλλάξτε τον τίτλο 499 είναι η αρχική τιμή 🙂

NtinosMD

Ειλικρινη ερωτηση …γιατι να μην παρω ενα lg g6 στα 450 ή με 70 ευρω παραπανω απο το OnePlus, ενα s8 ?

Panagiotis

Δυστηχως ειναι πανακριβω για αυτα που προσφερει.Ο μοναδικος ρολος καποιος για να παρει το Οne Plus 5 ειναι το οτι θα δουλευει ποιο γρηγορα απο τα αντιστοιχα των lg και samsung.Οποιος θελει κατι οικονομικο παει στο Μι6.

NT. Z

439 τοg6 και λιγο πάνω το s8.
Ειλικρινά, αυτή η συνεχόμενη άνοδος τιμής των Κινέζικων, με εξαίρεση τη Huawei λόγω ποιοτητας και brand name και τη xiaomi λόγω τιμής, είναι πολύ εκνευριστικη . Οπότε μαυρο

John

Ποιος θα δώσει 500 ευρώ για το παγκοσμίως άγνωστο κινητό 1+1; Εδώ η Huawei που είναι γίγαντας και τώρα τελευταία έχει αρχίσει να την μαθαίνει ο κόσμος.

JohnWave

Όπως είχα γράψει και σε άλλο post, προτιμώ να δώσω 65€ παραπάνω για το S8 και να αποκτήσω έτσι :
>πολύ ομορφότερο design,
>καλύτερη οθόνη,
>σαφώς καλύτερη κάμερα, ιδίως σε χαμηλό φωτισμό
>εγχώριο service.

Αν τα παραπάνω δεν με ενδιέφεραν και με απασχολούσε περισσότερο το να :
>ανοίγω μισό δευτερόλεπτο γρηγορότερα κάθε εφαρμογή κατά μέσο όρο.
>φορτίζω πλήρως σε 1:25 αντί για 1:41
>έχω ελαφρύτερη rom
>ζουμάρω με telephoto
τότε θα έπαιρνα το OP5.

Δεν έχω πρόβλημα με τις κινέζικες συσκευές. Όταν είχα πχ Huawei πριν χρόνια κανείς δεν την ήξερε. Το θέμα είναι τι ζητά περισσότερο ο καθένας από τη συσκευή που παίρνει. Από τη στιγμή που το OP5 είναι κατώτερο σε αυτά που θέλω περισσότερο, δεν το παίρνω. Απλά πράγματα.

Fanis

Αν αυτό το κινητό είχε τιμή 350 τα 64gb κ 400€ τα 128gb θα έκανε πάρτι η one +… Ίσως να μη θέλουν να πουλήσουν πάρα πολλά… Ίσως να μην μπορούν να ανταποκριθουν στη ζήτηση ποιος ξέρει… Από μένα άκυρο πάντως…

stavros

Οποιος θέλει 20 ευρω εκπτωση
https://oneplus.net/gr/invite#IV96ON6Y3UH9MWR

Ιωάννης jb

Μετά την πανάκριβη Χαβάη έρχεται κ η σειρά της ένα κ ένα να γίνει τέτοια..
Οι Κινέζοι έχουν θράσος τελικά..

Γιατί μιλάτε μόνο για g6 κ s8;;
Άλλες συσκευές δε ξέρετε μόνο αυτά δλδ είναι καλά κινητά;; Μόνο οι κορεατες δλδ ξέρουν από τεχνολογία;;
Μη τρελαθούμε τώρα

Πέτρος Π

@JohnWave : Εντάξει το εμπεδώσαμε, θα δώσεις 65 € παραπάνω και θα πάρεις το S8, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί γράφεις το ίδιο πράγμα σε όλα τα σχετικά posts με το Oneplus! Δεν ενδιαφέρει όλους εδώ μέσα ποιο κινητό θα πάρεις… Σε καλύπτει περισσότερο, λογικό να πάρεις αυτό.. 1 πελάτης λιγότερος για την OnePlus, μικρό το κακό… 😛

Γενικά έχουν φαγωθεί όλοι με τα 500 € του OP5, αλλά τα 1.000 € πχ του Note τους φαίνονται νορμάλ επειδή είναι Samsung… Και το παίζουν και ψαγμένοι χρήστες…

Γιώργος

Εγώ το παρέλαβα την Παρασκευή 23/6 παιδιά πρώτη φορά αυτή την εταιρεία μετά από όλες της κορυφαίες εταιρείες το τηλέφωνο δεν ειπαρχη απόλυτα ευχαριστημένος…..

John

@Πετρος
Και το S8 ξεκινησε απο τα 800 και τωρα εχει 566 , το 1+1 θα εχει 500 για παντα. Βεβαια ειναι ατοπη η συγκριση του Samsung με το 1+1 γιατι το S8 ειναι πολλες κλασεις ανωτερο σε ολα.

NtinosMD

Αιντε να βαλουμε στη λιστα με το g6 κ του s8 και iP7 στα 567…. Αιφον ρε φιλε ….που σε 2 χρονια τ δινεις ανετα ενα 300αρι ….. Ο.ο !!!!

Saint21

Όποιος έχει σκοπό να αγοράσει OnePlus 5 και θέλει accesories με 20€ έκπτωση εδώ το referral που μου έστειλαν με την αγορά μου….για να τσιμπήσει το κουπονακι!!!

https://oneplus.net/gr/invite#5Q7K8N622J6MS8X

Στην ουσία ισούται με τσάμπα original θηκουλα ή τα αυθεντικά ακουστικά της OnePlus!!

Πατάς “Redeem Voucher” συνδέεσαι στο λογαριασμό σου και εμφανίζεται το κουπόνι εκεί που λέει “referral hub”…… έχεις 30 μέρες για να το εξαργυρώσεις μαζί με την αγορά του OnePlus 5!!!

H διαδικασια εξαργυρωσης του κουπονιου ειναι απλη μιας και μολις βαλεις το OP5 στο καλαθι μαζι με οποιοδηποτε αξεσουαρ (εκτος απο bundles) εμφανιζεται το κουπονι απο κατω στο καλαθι το οποιο και τικαρουμε και γινεται η εκπτωση αμεσως!!!

Giannhs

Τα 499 euro που λέει είναι τελική τιμή η πρέπει να προσθέσομε και τους φόρους τελωνίου .Γνωρίζει κάποιος που το παρέλαβε να μου πει
Ευχαριστώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.