OnePlus 5: Έρχεται στις 20 Ιουνίου με οθόνη 1080p

OnePlus 5 20 Ιουνίου, OnePlus 5: Έρχεται στις 20 Ιουνίου με οθόνη 1080p
Στις 20 Ιουνίου θα ανακοινωθεί επίσημα το OnePlus 5, με το event να μεταδίδεται online, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα προωθητικά events την επόμενη ημέρα.

Επιπλέον, ο CEO της εταιρείας Pete Lau δημοσιοποίησε στο Weibo, ένα screenshot από το OnePlus 5, το οποίο δείχνει ότι το πολυαναμενόμενο smartphone θα έρχεται με οθόνη full HD στα 1080p.
OnePlus 5 20 Ιουνίου, OnePlus 5: Έρχεται στις 20 Ιουνίου με οθόνη 1080p

Επιβεβαιωμένο είναι επίσης ότι το OnePlus 5 θα ενσωματώνει το Qualcomm Snapdragon 835 SoC και ότι θα υποστηρίζει διπλή SIM.

Στα υπόλοιπα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα φήμες, το OnePlus 5 θα έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών, 6GB RAM με αποθηκευτικό χώρο 64GB, αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος, δύο οπίσθιες κάμερες ανάλυσης 20MP και 16MP. Η εμπρόσθια κάμερα φημολογείται ότι επίσης θα έχει ανάλυση 16MP. Επίσης, η εταιρεία συνεργάζεται με την DxO Mark για τη βελτίωση της κάμερας του OnePlus 5.

Τέλος, η μπαταρία του αναμένεται στα 4000mAh με δυνατότητα Dash Charge.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Αν συνεργάζεται με το DxO για να πετύχει εξαιρετικό αποτέλεσμα στο manual με τρίποδο και long exposure, τότε να το βράσω…Αν αντίθετα ενδιαφερθεί για το αποτέλεσμα στο auto ( βλέπε επιδόσεις στο αυτόματο των Pixel,S8 και G6) τότε αποκτά πολύ ενδιαφέρον το πράγμα.

Stelios

Τελευταία ακούμε πολλά κεράσια για το συγκεκριμένο και όπου “ακούς πολλά κεράσια κρατά μικρό καλαθι”

P. Ps

Τι κρίμα να μη βγαίνει με πιο μεγάλη οθόνη.

Vai

Πολυ καλο νεο που παραμενει σε FHD αναλυση. Απο την αλλη καποιος που εχει το 3T δεν αξιζει να παει σε αυτο μονο για την καλυτερη καμερα, αν ισχυουν φυσικα τα παραπανω χαρακτηριστικα.

VasiliS7edge

Αν δεν έχει 300€ απλώς σας έχει πιάσει κότσο. Χωρίς καμία (θα το λέω συνέχεια) υποστήριξη και χωρίς καμια οικονομική δραστηριότητα στην Ελλάδα και με την τζάμπα λύση της παραγγελίας από το Internet την έχετε κάνει μάγκα. Οκ με 300€ μας έκανε αυτή μάγκα αλλά πάνω από αυτό το ποσό ούτε για αστείο. Παιδιά όχι άλλα άρθρα για OP βγάζω καντήλες.

Kospelx

@VasiliS7edge

Πολιτική εγγύησης

Τα τηλέφωνα OnePlus που διατίθενται στο oneplus.net παραδίδονται με περιορισμένη εγγύηση 2 ετών από την ημερομηνία αγοράς, σύμφωνα με την νομοθεσία της EU για τα δικαιώματα του καταναλωτή. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, αυτή η εγγύηση καλύπτει τα υλικά του προϊόντος που παρέχονται όπως είχε σταλεί αρχικά και δεν καλύπτει, ή καλύπτει μερικώς, λογισμικό, αναλώσιμα στοιχεία ή εξαρτήματα, ακόμη και αν ήταν τα συσκευασμένα ή να είχαν πωληθεί μαζί με το προϊόν.

Η περιορισμένη εγγύηση καλύπτει μόνο τα ελαττωματικά προϊόντα που έχουν προκληθεί από τα υλικά κατασκευής ή την σειρά κατασκευή. Για να εγείρετε μια αξίωση, θα πρέπει παρουσιάσετε την Αρχική Απόδειξη της αγορά σας (invoice), το μοντέλο και τον αριθμό σειράς του προϊόντος, σαφώς και φωτογραφία ως αποδεικτικό στοιχείο από τα ελαττώματα του προϊόντος προς την Εξυπηρέτηση Πελατών της OnePlus στο https://oneplus.net/gr/support.

Οποιαδήποτε υπηρεσία επισκευής και αντικατάστασης που καλύπτεται από την εγγύηση, μαζί με την αποστολή, θα είναι δωρεάν για χρονικό όριο του ενός έτους.

Η OnePlus μπορεί να χρησιμοποιήσει ανακατασκευασμένα είτε επισκευασμένα ή νέα μέρη και εξαρτήματα κατά την επισκευή οποιουδήποτε προϊόντος. Εναλλακτικά, μπορεί να σας αντικαταστήσουμε το ελαττωματικό προϊόν εξ ολοκλήρου με ένα επισκευασμένο ή νέο προϊόν της OnePlus.

KostasB

Δώστε bloatware και lags στο λαό να ξενοιάσει…

Tasos Spanos

Πολύ καλό νέο ότι η οθόνη θα παραμείνει σε 1080p
Πάμε σε ακόμα καλύτερη αυτονομία δηλαδή από το ήδη καλό 3t της εταιρείας που πριν λίγες μέρες σταμάτησε να πωλείται
Κατά τα αλλά μια μικρή αναβάθμιση θα είναι του 3/3t
Λίγο επεξεργαστή, λίγο κάμερα, λίγο πάχος γιατί ακούγεται ότι θα είναι αρκετά λεπτό

Vassilis7edge μην τα διαβάζεις ρε φίλε αν δεν σ αρέσει
Τα 439€ που είχε με τι προχθές η τελευταία ναυαρχίδα της εταιρείας τα αξίζει
Κάποια αλλά τηλέφωνα πωλούνται 800€ και αξίζουν τα μισά. Ονόματα δεν λέμε. Το λέει η υπογραφή σου

Παναγιώτης

Από τα καλύτερα κινητά. Στην κατοχή μου έχω s7 edge iPhone Huawei LG. Από όταν πήρα το oneplus 3 απλά τα άλλα κινητά τα έκανα πέρα. Φοβερό κινητό με φουλ ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις πάνω του. Ο άλλος μίλησε για lag που ακριβώς έχει δει lag σε oneplus ένας θεός ξέρει. Προσωπικά και 30 εφαρμογές να έχω ανοιχτές το κίνητο πάει σφερα

bill

#kostasB bloatware k lagg μαλλον εχει το μυαλο σ @VasiliS7edge εσυ που εχεις θεοποιησει την laggsung τι σχολιαζεισ? χωρις καμια υποστιριξη θα θελα πολυ να μ το εξηγησεις πηρες 1+ κ δν σε υποστιριξανε ή το βαλες απτο laggbrain σου? αυτο που ξερω εγω ειναι οτι οταν πειραματιζομουν με το 1+3 με ρομ απο xda κ σε μια απο τισ προσπαθειες μ κολλησα σε bootloop σκαρτη ρομ μαλλον με αποτελεσμα να μν μπορω να μπω ουτε bootloader ουτε recovery με λιγια λογια να κτλβσ ειχε μεινει με ενα κινιτο που δν μπορουσες να κανεις τπτ κ δν ανοιγε επικοινωνω λοιπον με το σαππορτ της 1+ τους λεω ακριβως τι επαθα κ μ εκλεισαν ραντεβου με εναν τεχνικο την επομενη μερα μν τα ποληλογω κατεβασα ενα προγραμμα που μ ζητησε για να ελενχει το πσ μ συνδεω το κινιτο μου ,κατεβαζει κατι τρελα προγραμματα κ τεσπα με λιγα λογια μ το κανε παλι στην πενα αμα αυτο το παθει το laggsung σου ξερεις τι θα παρεις? επειδη το χει παθει φιλος μ ξερω εγω θα φας ενα ακυρο απο εδω μεχρι το αυριο απο το servise που θα δουν οτι το χεις ρουταρει θα σ ακυρωσουν την εγκυηση κ θα στο… Συνέχεια »

Πέτρος Π

Πάλι μαζεύτηκαν όλοι οι κομπλεξικοί που σκάνε 800 € για τα Samsung και δεν μπορούν να καταλάβουν πως γίνεται κάποια άλλη εταιρεία να δίνει τα ίδια ή ακόμα και καλύτερα χαρακτηριστικά στη μισή τιμή… Αν βλέπατε τις κριτικές για το One Plus 3 όλα τα sites τα εκθείαζαν…
Κορόιδο λέει ο VasiliS7edge αν κάποιος δώσει πάνω από 300 € γιαυτό το κινητό.. Ενώ αν δώσει κάποιος 800, ή ακόμα και 600 € στο skrouz για το τελευταίο galaxy είναι πολύ έξυπνος ε?? Ακόμα και την δωρεάν παραγγελία από το Internet που είναι εξαιρετική ιδέα, προσπαθεί να μας την βγάλει μειονέκτημα… Ό,τι να ναι όπως συνήθως…

tester

Εγω τον καταλαβαινω τον VassilisS7edge. Ξέρεις τι είναι να έχεις δώσει 700 ευρώ για κινητό και ο άλλος με 430 ευρώ να έχει κινητό που φορτίζει πιο γρήγορα, είναι πιο γρήγορο, έχει λιγότερα lag, εχει καλύτερο δαχτυλικο αποτυπώμα κτλ;
Και εγώ στην θέση του δεν θα ήθελα να δω άλλο άρθρο για την OnePlus

KostasB

Προς αυτούς που μου κάνουν επίθεση χωρίς να δουλέψουν το δικό τους μυαλό και να σκεφτούν πρώτα, να πω ότι θα ήμουν τρελός αν μιλούσα για bloatware και lags ή ακόμα και προβλήματα hardware για τα κινητά της OnePlus. Όλοι ξέρουμε πλέον τι εστί OnePlus. Και αυτοί που δεν έχουν και για εμάς που έχουμε…
Άλλες εταιρείες γεμίζουν τα μυαλά των πελατών τους με σκουπίδια και νομίζουν πως έτσι είναι ο κόσμος..

bill

και για πες ρε κοσταςβ τι θελεις να πεις στα ισια κ οχι πλαγιως
να καταλαβουμε κ εμεις δλδ που σ κανουμε κ επιθεση τρομαρα σου

KostasB

Τις τρομάρες κρατά τες για τον εαυτό σου βιλλ. Αν δεν το κατάλαβες, δώσαμε απάντηση στο ίδιο άτομο εδώ μέσα. Καλημέρα τώρα.

Γιώργος

Ως πρώην χρήστης του oneplus 3 και νυν του s7 edge είναι άλλο κινητό το Samsung . Καλο το op3 αλλά μέχρι ένα σημείο . Μπαταρία τραγική και κάμερα τη νύχτα ακόμα χειρότερα . Γενικά πολύ γρήγορο Ναι αλλά μικρή διαφορά . Έχω 1 μήνα το s7 edge και πάει κοπάδι στα 1080p και η οθόνη καμία σχέση . Γενικά στα ίδια λεφτά δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης . (S7 edge vs op3t)
Μακάρι να χαίρεστε τις συσκευές σας πάντως και να μην φανατίζεστε . Και το p8 life 2017 κινητό 200€ είναι αλλά θερίζει πραγματικά .
Έχουμε 2017 , Υπάρχει τεχνολογία καλή και σε mid range πλέον . Δεν είναι απαραίτητη μια ναυαρχίδα σε μη tech geeks ή επαγγελματίες .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.