OnePlus 5: Ποζάρει στο πρώτο επίσημο render

One Plus 5 επίσημο render, OnePlus 5: Ποζάρει στο πρώτο επίσημο render

Ύστερα από τόσα teasers και εικασίες, η OnePlus έδωσε στη δημοσιότητα μια μικρή γεύση για το πώς θα είναι το OnePlus 5, με εικόνα που ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Twitter. Η εταιρεία, αναφέρει ότι στις 20 Ιουνίου θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του OnePlus 5 και παραθέτει φωτογραφία της πίσω όψης του κινητού.

Το πρώτο επίσημο render επιβεβαιώνει τον σχεδιασμό με τη διπλή κάμερα που φέρνει σε iPhone 7 Plus αν και θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι είναι ολόιδιο. Επίσης στη φωτογραφία φαίνεται το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, το οποιο θα βρίσκεται στην δεξιά πλευρά του κινητού.

Ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος λογικά θα είναι στο Home key, καθώς δεν φαίνεται στην πλάτη. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το OnePlus 5 θα έρθει με οθόνη 5,5 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 835, και 6 ή 8GB RAM.

Στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία, η εταιρεία δίνει έμφαση στις δύο κάμερες, οι οποίες λέγεται ότι θα έρχονται με ανάλυση στα 12MP. Να υπενθυμιστεί ότι η OnePlus συνεργάζεται με την DxO Labs, πιθανότατα για το software της κάμερας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelios

Τέτοια έλλειψη σχεδιαστικής γραμμής έχει η one plus και είπε να αντιγράψετε ενα umidgi z,c,z1 ulefone pro,OPPO r11 και τελευταία το iphone 7 plus εκτός αν είναιδιαφορετικό από μπροστά 😀😀😀😀😀😀

giannisss

Δεν καταλαβαίνω τι έχει να κερδίσει απ’αυτό. Από το ξεκίνημα είχε καταφέρει να διαφοροποιηθεί από τις υπόλοιπες κινέζικες εταιρίες (δεν αναφέρομαι σ’ όλες), τόσο σχεδιαστικά όσο και από θέμα λογισμικού. Τώρα κινδυνεύει να γίνει μια από τα ίδια.

Παπαροκας tiamat

Πολλοί θα ηθελαν ενα ndroid αιφον με μικρα bezel ! Ιδου η ευκαιρία!!!!!

giannogeorge

Πείτε ό,τι θέλετε, εγώ βλέπω ένα κουκλάκι ζωγραφιστό!

Crzdds

Πολύ όμορφο κι ας μοιάζει με οτιδήποτε. Και λογικά η πλάτη δεν είναι από γυαλί. Επιτελους φτανει με τις γυάλινες πλάτες.

Παπαροκας tiamat

Crzdds μα το αι φον δεν ειναι απο γυαλί! Αμα το εκανε γυαλινο θα χαλουσε το copy της oneplus concept !

azriel84

Η OnePlus έπαθε Samsung 2010 clopy mode. Δεν τους το είχα.

Πέτρος Π

Σιγά ρε παιδιά που τρελαθήκατε με το αν αντέγραψε το I-phone… Το 90% της εμφάνισης όλων των κινητών που βγαίνουν σήμερα είναι ίδια… Αλλά έτσι κι αλλιώς αυτό είναι που μετράει? Σχολιάζετε σαν να πρόκεται για αντικείμενα μόδας ή κάτι τέτοιο… Δηλαδή αν είχε ξέρω γω την μία κάμερα κάτω από την άλλη, ή το φλας σε άλλο σημείο θα σας άρεσε, ενώ τώρα έχετε πρόβλημα?? Έλεος..

Akis

Ντροπή σχεδιαστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.