OnePlus 5: Fix για το reboot όταν κάποιος καλεί το 911

OnePlus 5 πρόβλημα, OnePlus 5: Fix για το reboot όταν κάποιος καλεί το 911

Άμεσα ανταποκρίθηκε η OnePlus στο πρόβλημα που προέκυψε με το OnePlus 5, το οποίο όπως ανέφεραν πολλοί χρήστες έκανε επανεκκίνηση όταν κάποιος προσπαθούσε να καλέσει τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 911.

Το πρόβλημα αναφέρθηκε πριν από λίγες μέρες, όπου αρκετοί χρήστες ανέφεραν ότι δεν μπορούσαν να πραγματοποιήσουν κλήση ούτε στο 911 ούτε στον διεθνές αριθμός έκτακτης ανάγκης 112 καθώς όταν πληκτρολογούσαν το νούμερο, το smartphone τους έκανε επανεκκίνηση.

Παρά το γεγονός ότι η OnePlus από το λανσάρισμά της νέας της ναυαρχίδας έχει να αντιμετωπίσει αρκετά άλλα προβλήματα όπως το Jelly Effect καθώς και προβλήματα με το Wi-Fi -ενώ κατηγορήθηκε ότι έκλεψε και στα benchmarks- η ανταπόκριση στο συγκεκριμένο πρόβλημα ήταν άμεση.

Δεδομένου ότι τα συγκεκριμένο πρόβλημα μπορεί να κοστίσει ζωές, καθώς είναι μία από τις στιγμές που πραγματικά χρειάζεται να δουλέψει το κινητό χωρίς να κάνει επανεκκίνηση, η OnePlus, φαίνεται ότι έδωσε προτεραιότητα στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Έτσι, σύντομα θα κυκλοφορήσει την ενημέρωση OxygenOS 4.5.6 για να διορθώσει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η ενημέρωση θα γίνει σταδιακά στις συσκευές κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αργήσει λίγο να έρθει σε όλα τα OnePlus 5. Μέχρι τότε, ας ελπίσουμε κανείς να μην βρεθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.