OnePlus 5: Με τιμή 550 ευρώ στη Φινλανδία

OnePlus 5 price europe, OnePlus 5: Με τιμή 550 ευρώ στη Φινλανδία

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 5 έχει ξεκινήσει, τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν σε 12 μέρες από σήμερα (20 Ιουνίου) και όπως συνηθίζει όλα αυτά τα χρόνια η OnePlus μας δίνει teasers για διάφορα χαρακτηριστικά της επερχόμενης ναυαρχίδας.

OnePlus 5 price europe, OnePlus 5: Με τιμή 550 ευρώ στη Φινλανδία

Σήμερα παίρνουμε πληροφορίες για την πιθανή τιμή του στην Φινλανδία (και λογικά στην υπόλοιπη Ευρώπη). Οι πληροφορίες έρχονται από έναν διαγωνισμό για ένα μουσικό φεστιβάλ που γίνεται κάθε χρόνο στη Φινλανδία. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει δυο δωρεάν εισιτήρια και ένα OnePlus 5.

OnePlus 5 price europe, OnePlus 5: Με τιμή 550 ευρώ στη Φινλανδία

Μέσα στους όρους του διαγωνισμού είναι και η αξία των δώρων, που φτάνει στα 948 ευρώ. Το κάθε VIP εισιτήριο κοστίζει 199 ευρώ, και μένουν 550 ευρώ για το OnePlus 5.

OnePlus 5 price europe, OnePlus 5: Με τιμή 550 ευρώ στη Φινλανδία

Αν είναι αυτή η τιμή του, θα είναι πιο ακριβό από το OnePlus 3T, το οποίο στο φινλανδικό website της εταιρείας κοστίζει 439 ευρώ. Αυτό συμφωνεί με τις προηγούμενες πληροφορίες που ήθελαν το OnePlus 5 να είναι το πιο ακριβό μοντέλο μέχρι σήμερα.

Το OnePlus 5 θα έρθει με επεξεργαστή Snapdragon 835, η μνήμη RAM θα είναι 6GB (ή και 8GB) και στην πλάτη έχει διπλή κάμερα.

OnePlus 5 price europe, OnePlus 5: Με τιμή 550 ευρώ στη Φινλανδία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mixalisnaf

Ομορφο…αν ειναι αδιαβροχο,μπορει να με πεισει να αποχωριστω το 1+3 που εχω…

τακησ

καλεε , ενα iphone 7 χωρις το δαγκωμενο μηλο

Stelios

Aν είναι δυνατόν τέτοια αντιγραφή

Tasos Spanos

Ωραίο αλλά πολύ αντιγραφή
Έτσι κι αλλιώς οι δυο εταιρείες πρέπει να έχουν κάνει υπόγεια κάποιες μικρό συμφωνίες γιατί από πριν η oneplus είχε αρχίσει να βγάζει θήκες για iPhone

Mpidis

Ενα iphone με android.

blats

Πάει και η 1+……….το DNA του κινέζου βλέπεις!

kostas

Ωραίο το νέο iphone

tester

Καταρχήν πιστεύω οτι έπρεπε να μείνει κάτω απο τα 500 ευρώ, έστω και οριακά, τώρα μπαίνει σε άλλα χωράφια και θα δείξει το μέλλον πως θα βγει αυτή η κίνηση.
Δεύτερον, γιατί τέτοια αντιγραφή; Το σχήμα των 3 και 3Τ είναι όμορφο, θα μπορούσε να παιξει με αυτό το σχήμα βάζοντας ίσως άλλα υλικά όπως κεραμεικό. Αλλάζοντας ριζικά σχεδιασμό – και αντιγράφοντας – με κάθε νέο μοντέλο δεν αποκτάς χαρακτήρα και αναγνωρισημότητα. Μεγάλο φάουλ.
Τεχνολογικά θα είναι τούμπανο αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό σήμερα

FANIS

Συμφωνο με τον tester.

Πανω απο 500 θα ειναι ζορικα τα πραγματα,οχι πως δεν θα πουλησει.

Ο σχεδιασμος με αφηνει παγερα αδιαφορο.Ποτε δεν με ενδιεφερε εαν το κινητο μου μοιαζει με καποιο αλλο,αρκει να αρεσει σε μενα.

mixalisnaf

Προσπαθω να καταλαβω το εξης:ποιο ειναι το προβλημα,αν το 5,μοιαζει κατα 98% με το 7plus…δεν λεω 100% γιατι δεν φαινεται να υπαρχει εξογκωμα στην καμερα.
Ναι αντιγραφει ο Κινεζος,αλλα αν το αποτελεσμα ειναι καλο η καλυτερο απο αυτο που αντιγραφει,ποιο το προβλημα?

VasiliS7edge

550€ το OP5 όσο ένα S8 σε 1 μήνα. Εντάξει άπατο θα πάει το νέο iOP5

chris

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που θέλει να καινοτομεί αλλά και να ηγηθεί σε μια αγορά, η υλοποίηση του βήματος του σε μια άλλη κατηγορία (αναφέρομαι στην αυξημένη τιμή) να έρχεται με το περιτύλιγμα ενός σχεδίου που εισήγαγε μια εταιρεία πριν απο 3 χρόνια.

Γιώργος Κ.

Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή πολλών εταιρειών να αντιγράφουν μανιωδώς ένα παρωχημένο σχέδιο όπως αυτό των iPhones. Η Apple στο iPhone 8 θα βάλει κάθετη διάταξη της κάμερας, κάτι που είναι πολύ άσχημο, και θα πάνε όλες και θα το αντιγράψουν. Για ποιο λόγο;;; Αν θέλαμε το κινητό μας να μοιάζει με iPhone θα παίρναμε εξ αρχής iPhone. Για αυτό το λόγο πάμε κάποιοι σε άλλες εταιρίες. Για να ξεχωρίσουμε από τη μάζα κι επειδή ίσως ο ανταγωνισμός μας προσφέρει κάτι περισσότερο και σίγουρα κάτι διαφορετικό. Νισάφι πια.

Ante_geia

Παιδιά μας τρολάρουν WTF! Αυτό είναι ένα iPhone 7 Plus με extra χρωματάκια δεν πάνε καλά εκεί έτσι ! Εντάξει είπαμε ρε παιδιά και άλλοι αντιγράφουν αλλά αυτοί το κάνανε iPhone clone ΕΛΕΟΣ

takis1

Αν η 1+ κάνει τέτοιο λάθος πιστεύω ότι θα χάσει πολύ περισσότερα από αυτά που νομίζει ότι θα κερδίσει.Οι fan της την θέλουν να είναι ξεχωριστή.Πάντως πιστεύω ότι στις 20 ιουνίου θα μας εκπλήξει ολους παρουσιάζοντας κάτι διαφορετικό , ιδιαίτερο και πολύ δυνατό κινητό

Fanis

Ξεψαρωσαν κ οι Κινέζοι της 1+!τι 550€ ρε!!! Κ το θέμα είναι ότι δεν πέφτει αυτή η τιμή… Σαν σχέδιο δε με νοιάζει αν μοιάζει με κάποιο άλλο αρκεί που μου αρέσει όπως είπε κάποιος πιο πάνω αλλά η τιμή δε μ αρέσει καθόλου! Φάουλ από μένα…

Crzdds

Υπάρχει καμιά πληροφορία για το υλικο κατασκευής? Μέταλλο, γυαλί κτλ…

f3d0n

Δεν ξέρω αν εγώ είμαι απαιτητικός, αλλά εγώ έμαθα την 1+ σαν “flagship killer”… Τώρα εάν έχει αρχική τιμή 550, την στιγμή που το S8 έχει τιμή στο skroutz 596, δεν βλέπω το λόγο να επιλέξει κάποιος αυτήν την κατά πολλούς “άγνωστη” εταιρεία…
Έχω εδώ και πολλά χρόνια το S4 και κυριολεκτικά ανυπομονούσα να αγοράσω το 1+5! Τώρα με τέτοιο (κατά τη προσωπική μου γνώμη άσχημο και καρα-αντιγραφή του iphone 7) design, και 300 ευρώ να το βάζανε εγώ δεν το παίρνω… Πραγματικά ελπίζω να διαψευσθούν όλες αυτές οι εικασίες περί αντιγραφής iphone και υψηλών τιμών και να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο και ξεχωριστό όπως πάντα…

imjp

Απο την στιγμη που το 3T ηταν στα 439 ευρω,το OnePlus5 δεν θα επρεπε να κοστιζει με τιποτα πανω απο 489-499 ευρω… Ισως την στιιγμη κυκλοφοριας του να ειναι το πιο γρηγορο android κινητο αλλα ακομα και ετσι,τα 550 ευρω ειναι μια κατηγορια τιμης με παρα πολλες επισης πολυ γρηγορες και ομορφες συσκευες android και τα πραγματα δεν θα ειναι τοσο ροδινα για το OnePlus5 οσο ηταν με το 3-3Τ…Ελπιζω τελικα να το δουμε κατω απο 500 ευρω…

JD

To LG G6 είναι κοντά στα 500 πλέον και το καλύτερο κινητό του 2017 με τα έως τώρα δεδομένα το Samsung S8 είναι στα 600 , άρα πάει άπατο σε πωλήσεις το 1+.

petros

Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς,πάντως εμένα το πράσινο το iphone μου αρέσει πάρα πολύ!!

Γιαννης

Οταν αντεγραφε την HTC στο σχεδιο σας εβλεπα πιο ηρεμους παντως.

Φωτης

Φέτος όπως κ πέρσι για μενα htc!!!Ποιοτητα κ γενικα δεν ειναι τυχαίο που το λενε το iPhone του android..Το U 11 Παντος για μενα θα ειναι το καλυτερο για φετος με την κορυφαία καμερα του!!!Ειδικα την νύχτα δεν εχει αντίπαλο..

Vai

Κατα πασα πιθανοτητα στα 550 θα πωλειται η εκδοση 8/128.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.