Tο OnePlus 5 κοντράρεται με iPhone 7 Plus σε speed test [video]

Μετά το speed test απέναντι σε HTC U11 και Samsung Galaxy S8, όπου το OnePlus 5 βγήκε ο απόλυτος νικητής, η ναυαρχίδα της OnePlus έρχεται αντιμέτωπη με το iPhone 7 Plus. To iPhone 7 Plus έχει αποδειχθεί πολύ δυνατός αντίπαλος ξεπερνώντας σχεδόν κάθε ναυαρχίδα, ακόμη και το Galaxy S8.

Ωστόσο, όπως φαίνεται και από το παραπάνω speed test, το OnePlus 5 κατάφερε να γίνει το smartphone που το ξεπέρασε.

Στον πρώτο γύρο το OnePlus 5 παίρνει πολύ γρήγορα το προβάδισμα και αυτό που φαίνεται να κρατά πίσω το iPhone 7 Plus είναι τα animations του iOS 10. Ωστόσο, καταφέρνει να ανακάμψει, να μειώσει τη διαφορά και να περάσει μπροστά από το OnePlus 5, και τερματίζει πρώτο με διαφορά ενός μόλις δευτερολέπτου (1:26 vs 1:27).

Στον δεύτερο γύρο το το OnePlus 5 περνά μπροστά και κερδίζει το iPhone 7 με διαφορά 7 δευτερολέπτων.

Φαίνεται ότι τα 8GB μνήμης RAM και ο επεξεργαστής Snapdragon 835 κάνουν το OnePlus 5 ένα από τα πιο δυνατά μοντέλα της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης: OnePlus 5: Από σήμερα και στην Ελλάδα με τιμή 499 ευρώ και 559 ευρώ

oneplus 5 iphone 7 plus speed test, Tο OnePlus 5 κοντράρεται με iPhone 7 Plus σε speed test [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

χρειάζεται δηλαδή 8GB RAM για να χάσει σε αυτή τη “δοκιμασία” από μια συσκευή που έχει 3GB RAM….

Κώστας Ζ.

” To iPhone 7 Plus έχει αποδειχθεί πολύ δυνατός αντίπαλος ξεπερνώντας σχεδόν κάθε ναυαρχίδα, ακόμη και το Galaxy S8.”
Τι να πω…

Ιωάννης jb

Είναι το πρώτο που κερδίζει iPhone…
Βέβαια έτσι όπως το έκαναν είναι σαν να βλέπουμε 2 iPhone..
Φαντάσου τι θα κάνει το i8 που θα είναι η φετινή συσκευή της Apple….
Έχουμε ξεφύγει

giannogeorge

Σχεδόν πάντα τα έβρισκα ‘άκυρα’ αυτά τα τεστ. Λες και κάποιος που έχει iPhone θα πει, ουάου, τώρα θα πάω σε Android.

Agnostos13

Οσο αν δεν αρεσει σε μερικους τα iphone ειναι top σε επιδοσεις…
Και ας εχουν “χαμηλης αναλυσης οθονες”, “λογισμικο κομμενο και ραμενο στα μετρα της συσκευης”, “ελαχιστες παραμετροποιησεις” και αλλες δικαιολογιες που εξηγουν πως οκταπυρηνες συσκευες με 4-6gb ram τρεχουν πιο αργα απο δυπυρηνες με 2gb…

Dimitris

Μόλις βγουν τα καινούργια iPhone θα παραμιλάνε και οι πέτρες iPhone μια ζωή….. κάτοχος iPhone se 64 gb

Π. Παν

Το πιο άκυρο κ αστηρικτο δήθεν τεστ. Μιλάμε για διαφορετικά συστήματα, διαφορετικά τηλέφωνα κ εφαρμογές γραμμένες αρχικά για το ένα λειτουργικό. Συγκρίνουμε ανόμοια Πράγματα με τον πιο λάθος τρόπο. Αν ετρεχαν το ίδιο λειτουργικό απείραχτα κι αν είχαν ίδιες οθόνες, θα είχε σξισ

Zont

Με τα μισά λεφτά κ καλύτερα specs, καλύτερο.

Dimitris

Άμα και άμα και άμα η ουσία είναι μια το iPhone είναι μπροστά είτε αρέσει είτε όχι σε κάποιους…

James

Το iPhone κερδίζει μόνο στα παιχνίδια. Στις εφαρμογές ακόμα και mid-range Android είναι πιο γρήγορα. Αν βάλουμε στην εξίσωση και τις ευκολίες του Android, σε καθημερινή χρήση είναι σαφώς πιο γρήγορο. Τα speed tests είναι για να έχουν κάτι να σχολιάζουν την πρώτη ώρα στα γυμνάσια.

Dimitris

μερικοι ακόμα δεν μπορούν να το καταλάβουν ότι το iOS είναι το ποιο γρήγορο λειτουργικό στον κόσμο προσπαθούν να πείσουν των εαυτό τους ότι το android είναι ποιο γρήγορο και ιστορίες για αγρίους δεν έχουν ιδέα μερικοί ακόμα και εδώ μέσα που σχολιάζουν και ποιανουν στο στόμα τους το iOS και τα iPhone

James

@Dimitris ποιο iOS εννοείς; Αυτό που έπρεπε να φτάσει στην έκδοση 11 για να κάνει βασικά πράγματα; Αυτό που δεν έχει ακόμα multitasking κανονικό; Έτσι όλα γρήγορα είναι…

Dimitris

Το iOS προσφέρει σταθερότητα και αυτά που προσφέρει γενικός εγώ νιώθω εμπιστοσύνη πλήρες με αυτό το λοτουργικο έχω και ένα samsung s4 root που Ανα θέλω να παίζω και να κάνω την πλάκα μου αλλά οποίος θέλει σοβαρό κινητό παίρνει iPhone αυτή είναι η γνώμη μου

James

@Dimitris και όμως, τελευταία τα στατιστικά δείχνουν ότι το Android είναι πιο σταθερό. Αλλά αφού είναι γνώμη σου πάω πάσο. Πριν φαινοσουν πιο απόλυτος…

Chris_BMW

@James

Τι ειναι το android??? Ποιο σταθερό !!! Το ακούσαμε κ αυτό…

John

Διπλα στο S8 φαινονται και τα δυο προιστορικα , οσο αφορα τον σχεδιασμο και την οθονη ειναι πολυ μπροστα η Samsung.

James

@Chris_BMW ενημερώσου πρώτα και είμαι σίγουρος οτι θα ακούσεις και άλλα… Το έχεις πληρώσει το μαραφετι, χρησιμοποίησε το τουλάχιστον να μάθεις και τίποτα…

wave

Από πότε οι σοκοφρέτες είναι must?

Ζντ

Το τελευταίο που έμεινε σαν καραμέλα, ότι το ios είναι πιο γρήγορο και όχι (ποιο) Γιατί το Android είναι πιο πλήρες, πιο παραμετροποιησιμο, πιο εξελιγμένο σύστημα, πιο ενδιαφέρον από κάθε άποψη και κυρίως πιο δημοφιλές, 88%,κατι σημαινει

Kostas79

Wave απο τοτε που εφυγαν απ τη μόδα οι παντόφλες …
Το iOS και το android ειναι δυο διαφορετικά λειτουργικά οποτε κατ´ εμε δεν υπαρχει μέτρο σύγκρισης, απλα ειναι τι αρεσει-βολευει τον καθένα και τη χρήση θελει να κανει.τεστ σαν τα παραπανω τα θεωρώ τελειως άκυρα.
Γενικα παντως αυτο που εχω διαπιστώσει ειναι οτι ενα πολυ μεγαλο μέρος χρηστών στην Ελλάδα τουλαχιστον εχουν iPhone γιατι ειναι trendy!!!!!

Λευτερης

Γιατι συνεχιζετε να χρησιμοποιειτε το speedtest αυτουνου του τυπου που λατρευει τα iPhone; Εχει βαλει 5 παιχνιδια στη σειρα λες και θα εχει κανεις στην πραγματικη ζωη τοσα παιχνιδια ανοικτα. Αν αφαιρεθουν τα παιχνιδια και μεινουν μονο οι βασικες εφαρμογες που χρησιμοποιουμε δεκαδες φορες τη μερα, το iPhone θα χασει απο τις περισσοτερες περσινες ναυαρχιδες Android.

Agnostos13

@Ζντ:
Το 88% σημαινει οτι το βρισκεις σε συσκευες απο 50€…ενω το iOS απο 300!

Chris

Τελικά ποιος την είχε μεγαλύτερη? Γιατί δεν βλέπω ηλίθια βίντεο το έχω για κακό. Πάρτε το χαμπάρι όλοι και το I-94 need πάει σφαίρα και τα Android πάνε σφαίρα. Μάλιστα στα Android θα εκπλαγειτε ότι πανε σφαίρα και τα mid-range πλέον. Επίσης ποιον νοιαζει σοβαρά τώρα αν θα του ανοίξει η εφαρμογή πιο γρήγορα σοβαρά τώρα. Χαρείτε την ζωή σας και τις συσκευές σας και μην ασχολείστε με τις ηλιθιότητες του μάρκετινγκ για να αλλάζετε κάθε 6 μήνες κινητό μην, μην ανοίξει κανένα κινητό πιο γρήγορα εφαρμογές και πάθετε τίποτα

Chris

i phone όχι i-94 καταραμένο auto correct

Chris_BMW

Ο άλλος μας παρουσίασε ένα (όλο κ όλο ) τρίμηνο που μπορει για κάποιο λόγο οπως αναφέρει κ το άρθρο το iOS να μην είχε την αναμενόμενη σταθερότητα λόγο ενημερώσεων λειτουργικού για να μας αποδείξει οτι το android ειναι πιο σταθερό!!!
Σου στέλνω κ εγώ την αγάπη μου !

Δεν λεω οτι δεν έχει βελτιωθεί το android σε σταθερότητα αλλα τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα μαζί με το UI ειναι ακόμα μπροστά ..

Chris_BMW

* ακόμα μπροστά το iOS

James

@Chris_BMW ψάξε λίγο και μόνος σου και θα βρεις και άλλα τρίμηνα…
Βλέπεις τελικά που το άκουσες και αυτό το ανήκουστο; Φιλιά!

Πάνος®

Πολύ ωραία κινητά και τα δύο. Κοντράρονται σκληρά και σε έναν άλλο τομέα, αυτό του τηγανίσματος που προκαλούν στον εγκέφαλο. Επισήμως κοντά στο 1.40W/Kg ο sar κεφαλής και τα δύο. Παίρνεις δύο σε ένα, και κινητό και φούρνο μικροκυμάτων. Άψογα.

Dimitris

Ποτέ δεν θα το χωνέψετε ότι τα iPhone είναι μπροστά και μην ακούω χαζά για το android ότι είναι ποιο σταθερό Γιατί τρώνε κολλήματα τρελα και ας είναι και με όσους πυρήνες θέλετε και ραμ δεν έχει φάει ούτε ένα κόλλημα το iPhone το τυραννάω κάθε μέρα το λιώνω.

Γιώργος Καπ

@Dimitris

Διάβασε αυτό που έστειλα πιο πάνω σε παρακαλώ. Το iOS ήταν πιο σταθερό. Γιατί δεν είχε τόσα χαρακτηριστικά όσα έχει τώρα κι όσα θα αποκτήσει επίσης στο μέλλον. Περισσότερα χαρακτηριστικά σημαίνει αυτόματα και πιο βαρύ λογισμικό. Αντίθετα το android μετά από τοοοοοοσες προσπάθειες κατάφερε επιτέλους μετά από τόσα χρόνια δοκιμασιών να γίνει πιο σταθερό εν γένει. Τώρα τι νόημα έχει ότι εσένα δεν κολλάει το μήλο, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.

Dimitris

Γιώργο δεν θα καταλάβεις ποτέ το ότι το iOS θα είναι πάντα μπροστά γιατί όλες η εφαρμογές που έχει το AppStore είναι πολύ καλά δουλεμένες και το iOS δουλεύει πολύ ποιο διαφορετικά από το android ψάξε λίγο να δεις πως δουλεύει το καθένα είναι μέρα με νύχτα αλήθεια γενικά είναι πολύ μπροστά το iOS και τα iPhone γενικός όταν θα δουλέψεις iPhone σωστά θα καταλάβεις εσυ και πολύ άλλοι που σχολιάζουν αρνητικά για το iPhone και όσοι τα έοιασαν δεν ήξεραν να τα δουλέψουν και τους ζόριζε να το ψάξουν τι θεμα πως γίνεται το καθένα

Christz

Δλδ χρειαζόταν λιγότερα 400 ευρώ που κοστίζει το one plus για να ξεπεράσει τόσο εύκολα την Αμερικανια που σε κάθε νέα συσκευή ανεβαίνει το κόστος σχεδόν 100+ ανεξήγητα; Με 1060 που έκανε το i-phone όταν βγήκε παίρνεις 50ρα tv 4k curted + παιχνίδοκονσολα… κάτοχος oneplus 5 εδώ και 1 μήνα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.