OnePlus 5T: Σπάζει τα ανταγωνιστικά smartphone σε νέο διαφημιστικό

Στο νέο της διαφημιστικό σποτ, το OnePlus 5T προκαλεί τον ανταγωνισμό με τους χρήστες-κατόχους να καταλήγουν να σπάνε τα iPhone X, iPhone 8, Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy Note 8.

Στο νέο διαφημιστικό σποτ, το OnePlus 5T προκαλεί τον ανταγωνισμό σε διάφορες δοκιμασίες και αποδεικνύεται νικητήριο. Στο τέλος, ο «παρουσιαστής» ρίχνει με δύναμη τις συσκευές του ανταγωνισμού στο δάπεδο, κάτι που οδηγεί στο να θρυμματιστούν οι οθόνες τους, γεγονός που εκπλήσσει τους κατόχους τους. Στο τέλος αποδεικνύεται ότι ήταν μια φάρσα κι ότι δεν έσπασαν το κανονικό τους τηλέφωνο, κι επιπλέον ανταμείβονται με ένα OnePlus 5T.

OnePlus 5T διαφημιστικό, OnePlus 5T: Σπάζει τα ανταγωνιστικά smartphone σε νέο διαφημιστικό

Η πρώτη δοκιμασία είναι να ξεκλειδώσουν τη συσκευή τους. Το OnePlus 5T χρησιμοποιεί το Face Unlock και το καταφέρνει γρηγορότερα από τον ανταγωνισμό. Να σημειωθεί ότι το Face Unlock λανσαρίστηκε τον Νοέμβριο στο OnePlus 5T και αξιοποιεί την μπροστινή κάμερα 16MP δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουν τη συσκευή τους σε 0.4 δευτερόλεπτα.

Στη δεύτερη πρόκληση, το OnePlus 5T αποδείχτηκε ταχύτερο στη λήψη φωτογραφιών. Επίσης ταχύτερο αποδείχτηκε στο να πραγματοποιήσει αναπαραγωγή μουσικής και στην ενεργοποίηση του φακού.

Το OnePlus 5Τ λανσαρίστηκε τον Νοέμβριο με Snapdragon 835 και RAM μεταξύ 6GB με 8GB. Το OnePlus 6 αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην άνοιξη, με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον Μάιο.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Χαχαχα πολύ έξυπνη διαφήμιση!

Jim C.

Και η Motorola είχε κάνει κάτι παρόμοιο παλιότερα

Blats

Κομπλεξισμός…..!

nikmour

θυμάμαι τα wm να κάνουν το ίδιο πριν από καμία δεκαετία.

lneam

Δυστυχως δεν βλεπουμε ποτε εβαλε (αλλαξε) το κινητο στην πισω τσεπη, πριν σπασει το αντιγραφο. Δεν μπορω να το πιστεψω οτι δεν ειναι ολοι ηθοποιοι

Legend

@Ineam, προφανώς και είναι φίλε/η.

Petros

Που πας ρε κινεζακο να τα βάλεις με τα τέρατα

NikosAr

Αυτό που βλέπεις ΔΕΝ είναι αυτό που βλέπεις …. πολύ ερασιτεχνισμός … ΤΕΛΙΚΑ
@lneam+

dialteo

Αυτό που δεν μας λέει η Oneplus είναι οτι το κινητό ξεκλειδώνει και με φωτογραφία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.