OnePlus 5T: Έτοιμο το update για το πρόβλημα της υπερθέρμανσης

OnePlus 5T update υπερθέρμανση, OnePlus 5T: Έτοιμο το update για το πρόβλημα της υπερθέρμανσης

Ενημέρωση για το πρόβλημα υπερθέρμανσης του OnePlus 5T που πιθανότατα προκλήθηκε από την πρόσφατη αναβάθμιση σε Android Oreo κυκλοφόρησε η εταιρεία. Η OnePlus, απαντώντας σε χρήστη στο Twitter, ανέφερε ότι πρόσφατα λάνσαρε ένα σχετικό update.

Πιο συγκεκριμένα, η OnePlus, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter ανέφερε σε χρήστη που το OnePlus 5T του έφτασε τους 61 βαθμούς κελσίου: «Ευχαριστούμε για το αποτέλεσμα Sai. Φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα ζεστό, αφού έφτασε τους 61 βαθμούς. Μην ανησυχείς όμως. Λανσάραμε μια ενημέρωση για να διορθωθεί το πρόβλημα. Ίσως σου πάρει λίγες μέρες μέχρι να την λάβεις καθώς έρχεται στους χρήστες σταδιακά».

Ο χρήστης είχε συνοδεύσει και την ανάρτησή του με ένα screenshot από benchmark με τη θερμοκρασία.

OnePlus 5T update υπερθέρμανση, OnePlus 5T: Έτοιμο το update για το πρόβλημα της υπερθέρμανσης

Το εν λόγω πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε εξαρτήματα καθώς και στη μπαταρία, τα οποία μπορεί να χαλάσουν λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύσσονται.

Παρόλο που δεν είναι ξεκάθαρο το τι ακριβώς προκάλεσε την υπερθέρμανση, όλα δείχνουν ότι το πρόβλημα ξεκίνησε με την αναβάθμιση στο Android Oreo. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση φαίνεται ότι επηρέασε κι άλλες συσκευές κι όχι μόνο το OnePlus 5T. Προβλήματα έχουν αναφέρει μεταξύ άλλων αναφερθεί και σε συσκευές των Xiaomi, Sony και στα Google Pixel.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κλεανθης Νελτσενλης

Αισχος να ζητουν 6 κατοσταρικα και να βγαζει προβλημα υπερθερμανσης. Εδω κατι τετοια τα κανε η sony και τη ξεχασαν και οι πετρες

lneam

απο την τελευταια παραγραφο καταλαβα οτι ηταν θεμα του android 8 (google) και οχι των κατασκευαστων smartphone

Γιάννης

Κάτοχος του 5Τ και δεν έχω κανένα πρόβλημα στον ένα μήνα που έχω την Oreo. Η μπαταρία έχει γίνει ακόμα καλύτερη και το μόνο bug ήταν κάποιες φορές οι ειδοποιήσεις. Διορθώθηκε με update σύντομα κι αυτό. Γενικά είναι μια εξαιρετική αγορά.

Alex

Μάπα τελείως το Android 8.0 σωρεία προβλημάτων σε πολλές συσκευές. Κλασικά έτσι γίνεται πάντα οι πρώτες εκδόσεις είναι για τα πανηγύρια όπως με την 5.0 αργότερα 5.1 σάρωνε μετά 6.0 μάπα μετά 7.0 μάπα 7.1 σαρωνε. Το ίδιο θα γινει και τώρα η 8.1 θα είναι πένα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.