OnePlus 6: Διαθέσιμη η αναβάθμιση σε Android Pie 9.0 και Oxygen OS 9.0

oneplus 6 διαθέσιμη αναβάθμιση android pie 9 oxygen os 9, OnePlus 6: Διαθέσιμη η αναβάθμιση σε Android Pie 9.0 και Oxygen OS 9.0

Η περίοδος των beta εκδόσεων του Android Pie 9.0 για το OnePlus 6 είναι πια παρελθόν μιας και η OnePlus ανακοίνωσε την αναβάθμιση σε Oxygen OS 9.0 η οποία περιλαμβάνει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google μαζί με μια σειρά βελτιώσεων για τη συσκευή.

Η πολυπόθητη αναβάθμιση περιλαμβάνει το user interface και τα gestures του Android Pie, υποστήριξη για τροποιποιημένα από το χρήστη Accent Colours στο μενού Display των ρυθμίσεων καθώς και νέα λειτουργία σχετικά με τη μπαταρία, όπου το Adaptive Battery θα “μαθαίνει” πόσο συχνά χρησιμοποιούμε κάθε εφαρμογή και θα αποτρέπει την κατανάλωση ενέργειας σε περιπτώσεις που δε χρειάζεται να γίνει.

Επίπλέον, το OnePlus 6 θα αναβαθμιστεί στο τελευταίο patch ασφαλείας της Google για το μήνα Σεπτέμβριο, το Do Not Disturb εμπλουτίζεται με νέες ρυθμίσεις, αναβαθμίζεται και το Gaming Mode στην έκδοση 3.0 ενώ συνολικά η συσκευή εμπλουτίζεται με νέα χαρακτηριστικά που θα βελτιώνουν την απόδοσή της.

Τέλος, η OnePlus αναφέρει ότι έχει ξεκινήσει η σταδιακή αναβάθμιση του OnePlus 6 σε περιορισμένο αριθμό χρηστών και στην περίπτωση που δεν παρατηρηθούν σοβαρά bugs στη λειτουργία του Android Pie, τότε θα γίνει διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές με over-the-air αναβάθμιση τις επόμενες ημέρες.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Respect…. αν δε κάνω λάθος είναι η πρώτη που δίνει το 9 σωστά; (εξαιρούνται τα pixel)

Baiosss

Και το PH1 της Essential την πηρε ακριβως την ιδια μερα μα τα Pixels.

Cab

Φιλαρακι καλοπροαιρετα το λεω..respect που περνεις ενα update μετα απο μηνες κυκλοφοριας και το 10 δεν θα το παρεις;
ή respect που βγαινει σε λιγο το 6t και το κινητο σου θα το πουλας 300€ (8/128 εκδοση)
Πολυ ωραια η πολιτικη android!!!

Σταθης

Όχι , το Essential πήρε την ίδια μέρα με τα πίξελ

NikosAr

@Cab +
Να συμπληρώσω … το 5 – 5 t θα πάρουν τα μιιιιιιπ

Μιχάλης

Τα 5-5t θα πάρουν κανονικά android pie 9

Μάνος

Δεν μπορω με μερικους που πανε και πληρώνουν εταιρίες και τηλεφωνα τοσο ακριβα και μετα για να δικαιολογήσουν τα λεφτα που εχουν δωσει κραζουν αλλες εταιριες. Μιλαω για αυτους που εχουν ασχολούνται ακομα με Apple και Samsung. Το ενα κάνει 1.500 και δεν εχει μεσα στη συσκευασία ουτε καν τον φορτιστή για ταχεία φόρτιση και για τους αλλους για τηλέφωνα που παιρνουν φωτια απο μονα τους και με ενα κάρο προβλήματα στις οθόνες. Να τα χαίρεστε. Εχω δουλεψει και εχουν περασει παρα πολλα κινητα απο τα χερια μου. Ενημέρωση για αυτους που θα σχολιασουν.

NikosAr

@Μάνος
Ε τότε σε ποιους αναφέρεσαι …..;
Εφόσον είσαι ( ήσουν) κάτοχος Samsung – apple … ποιους κοροϊδεύεις και μετά ακυρώνεις μόνο σου αυτό που είπες δυο σειρές ποιο πάνω ;

Μάνος

@NikosAr
Δεν ακυρώνω τιποτα.. Κοροϊδεύω αυτους που ασχολούνται ακομα με Apple και Samsung.. Δεν είμαι κάτοχος καμιας απο τις δυο εταιρείες.. Απλα τα εχω δοκιμάσει και ξερω.. Ειμαι πλεον κάτοχος ενος απλου και δυνατού κινητού που μου καλύπτει και με το παραπανω τις ανάγκες μου χωρις να εχω προβλήματα ουτε μια φορά και χωρις να εχω δωσει ενα σκασμο λεφτα!

Pit

@NikosAr Όχι μόνο το 5 και 5t αλλά και τα 3 3τ θα πάρουν το Pie.

Baiosss

@Cab Αυτος ομως οταν θα πουλησει 300 ευρω το OnePlus 6 σε εναμιση-δυο χρονια, θα τσονταρει αλλα τοσα για το καινουριο. Αυτος που δινει ομως 1000 και 1500 ευρω για smartphone και σε εναμιση χρονο θα εχει χασει πανω απο 50% της αξιας του, ποσα θα τσονταρει για να παρει το νεο; Οεο;

Και δεν καταλαβαινω αυτο το αγχος και τον πονο που εχετε ορισμενοι με το οτι η OnePlus κυκλοφορει δυο συσκευες τον χρονο. Αναγκαζει κανεις καποιον να αλλαζει κινητα καθε εξι μηνες; Νιωθει μηπως κανεις τοσο οπισθοδρομικος τεχνολογικα εαν μεινει για δυο χρονια με τον snapdragon 835 ας πουμε; Η μηπως με το που βγαινει το νεο και το καινουριο, πρεπει να τρεχουμε σαν καταναλωτικα ζομπι σε ουρες εξω απο καταστηματα και να κατασκηνωνουμε;

bill

cab
πρωτον δν εχεις ιδεα τι λες
δευτερον αφου κραζεις τν πολιτικη της αντροιντ οπως λες να φανταστω εισαι απλε φανμποι παροπιδοακολουθος
θες οντως να μιλησουμε για πολιτικη κ να δουμε πια εταιρια ξεφτιλιζει τους καταναλωτες της να γελασουμε λιγο? ε? ε?

καλα για σενα νικολακι τα χω ξαναπει 15 χρονο με ιφονε 5 με σπασμενη οθονη κ συνθηματα του τυπου αππλε σαγαπω παντου σακολουθω στο θρανιο φανερα ανενημερωτος οπως παντα ή αλλιως αδιάβαστος σε οτι εχει να κανει με τεχνολογια αλλα αμα ηξερες απο τεχνολογια αππλε φανμποι θα σουν? 😂😂
οπως ανεφερε κ καποιος αλλος οχι μονο το 5 κ το. 5τ θα παρουν την καινουργια εκδοση αλλα κ το 3 3τ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.