OnePlus 6: H εταιρεία προμοτάρει την εγγραφή slow motion video με νέο teaser

Η OnePlus, λίγες ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 6, μετά από το πρώτο teaser poster προβάλλει ξανά τη δυνατότητα εγγραφής slow motion video της νέας ναυαρχίδας της, με ένα νέο teaser video αυτή τη φορά, ζητώντας μάλιστα την προσοχή μας.

Αναμένουμε το OnePlus 6 να προσφέρει εγγραφή slow-motion video στα 960 fps ακολουθώντας τον ανταγωνισμό (έχουμε ήδη δει αντίστοιχα μοντέλα από τις Samsung, Huawei και Sony). Επίσης, αναμένουμε το teaser video να έχει και συνέχεια εφόσον παρατηρούμε ότι δείχνει κινούμενη εικόνα με κανονικό ρυθμό ενσωματώνοντας κάποια στοιχεία αργής κίνησης(;).

Ταυτόχρονα, ο κατασκευαστής ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο δίκτυο Weibo ένα ακόμη teaser poster που επιβεβαιώνει ότι η ναυαρχίδα θα προσφέρει μετρητή καρδιακών παλμών.

Άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν επιβεβαιωθεί ή διαρρεύσει είναι το Snapdragon 845 SoC, οι επιλογές στη μνήμη RAM με 6GB και 8GB και αποθηκευτικό χώρο από τα 64GB έως τα 256GB, η διπλή κάμερα ανάλυσης 20MP + 16MP, η selfie κάμερα ανάλυσης 16MP, καθώς επίσης και ότι η συσκευή θα διαθέτει γυάλινη πλάτη υποστηρίζοντας λειτουργία ασύρματης φόρτισης και αδιάβροχη κατασκευή.

slow motion video, OnePlus 6: H εταιρεία προμοτάρει την εγγραφή slow motion video με νέο teaser

Το OnePlus 6 θα ανακοινωθεί αρχικά στις 16 Μαΐου σε ειδικό event στο Λονδίνο και εκτός από την κλασική έκδοση θα κυκλοφορήσει και η Avengers Special Edition!

slow motion video, OnePlus 6: H εταιρεία προμοτάρει την εγγραφή slow motion video με νέο teaser

Πηγή 1, Πηγή 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Ζ.

Μόνο Sony, έτη μπροστά η φίλη μου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.